ARVONTA! Voita langattomat Plantronics-kuulokkeet

Tänään hypätään pois kauneuspolulta ja keskitytään ihan hetki yhteen toiseen intohimooni, elektroniikkaan! 😀 Olen lapsesta asti ollut kaikkien vempeleiden ja teknisten laitteiden ystävä ja superkiinnostunut uusimmista kännyköistä, tietokoneista ja musiikkisoittimista. Olen aina halunnut pysyä tässä suhteessa ajan hermolla ja innokkuuden uusien ominaisuuksien oppimiseen olen tainnut periä isältäni.

plantronics 3.jpg

Tämä siis alustuksena sille, että VÄHÄNKÖ olin innoissani kun sain blogin kautta testiin yhdysvaltalaisen kuulokevalmistajan Plantronicsin kuulokkeet. Saamispäivästä lähtien nämä ovatkin olleet päässäni joka ikinen päivä niin lenkillä kuin tenttilukuhetkinäkin.

Plantronics oli minulle entuudestaan vieras merkki, mutta pienellä taustatutkimuksella selvisi, että alun perin kaupallisen lentoliikenteen tarpeisiin kehitettyjä tuotteita käyttävät nykyään muun muassa hätäkeskukset, lennonjohtajat ja jopa astronautit!

plantronics 5.jpg

Testaamani malli on ns. lifestyle-kuulokkeiksi tarkoitettu BackBeat SENSE. Langattomat, vaivattomaan kuunteluun ja kommunikointiin tarkoitetut kuulokkeet ovat äärimmäisen kevyet ja mukavat pitää päässä. Näitä ei tunnu huomaavan laisinkaan!

Ja säädöt on integroitu kätevästi itse kuulokkeisiin. Vasemmalla puolella voit säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa kappaletta ja pysäyttää tarvittaessa musiikintoiston. Oikealla puolelta löytyy on/off-vipu sekä Bluetooth-yhteyden käynnistys. Kuulokkeethan eivät tarvitse siis erikseen piuhaa esimerkiksi puhelimeesi, puhelin voi jäädä taskuun (tai jopa 100 metrin päähän kuulokkeista!), kun Bluetooth hoitaa yhteyden.

plantronics 2.jpg

Erikoisominaisuuksia löytyy useita. Musiikki lakkaa, kun kuulokkeet ottaa päästä pois, mikä lisää akunkestävyyttä. Lisäksi kuulokkeista tuleva naisääni kertoo tarvittaessa volyymintason ja akun tilanteen. Toki kuulokkeista löytyy myös mikki puheluihin tai vaikka skypettelyyn. Ja akkuhan tässä kestää vaivaiset 18 tuntia 😉 Ainiin, ja jos onnistut hukkaamaan kuulokkeesi, on ne helppo löytää kännykkäsovelluksen ja kuulokkeista lähtevän äänen avulla.

Äänenlaatu on odotetusti ihan huippuluokkaa. Diskantit kuuluvat kirkkaasti ja bassotoisto on tarkka ja täyteläinen, mikä tietysti sopii tällaisen tanssimusiikin ystävälle. Omaksi suosikikseni ovat nuo kätevästi käden ulottuvilla olevat säätömahdollisuudet, jotka kaikki toimivat aivan moitteetomasti.

plantronics 4.jpg

ARVONTA!

Sain mahdollisuuden järkätä teille myös arvonnan, jee! Yhdelle teistä lähtee siis musta-ruskeat 180 euron arvoiset BackBeat SENSE -kuulokkeet! Kertomalla pienet perustelut miksi juuri sinun pitäisi saada nämä itsellesi tämän postauksen kommenttiboksiin, olet mukana arvonnassa. Osallistumisaikaa on perjantaihin 8.4. klo 23 asti. Lisätietoa kuulokkeista löydät täältä. Onnea skabaan ja hauskaa pääsiäistä!

FOLLOW: BLOGLOVIN’ + FACEBOOK + YOUTUBEINSTAGRAM

kauneus meikki musiikki trendit
Kommentit (566)
  1. Muutin juuri kerrostaloon joten näille olisi erityisen paljon käyttöä! Lisäksi lenkkeillessä voisin käyttää langattomia kuulokkeita piuhallisten sijasta!

  2. Mä tarvitsen ehdottomasti langattomat kuulokkeet. Mulla on vain ihan onnettomat nappikuulokkeet, jotka ei pysy korvissa ja piuha on aina tiellä. Noi piristäisivät kummasti polvileikkauksen jälkeistä kuntoutumista kohti lenkkipolkuja 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *