Beautyblender Bounce – odotettu uutuusmeikkivoide

Yksi tämän kevään odotetuimmista tuotelanseerauksista taitaa olla Beautyblender Bounce -meikkivoide, jonka ympärillä on ainakin Suomen ulkopuolella kuhissut jo jonkin aikaa. Kyseessä on erittäin kestävä ja mattapintainen ja levitystavaltaan ihanan innovatiinen uutuus.

Olen itse testaillut tätä pr-näytteenä saamaani meikkivoidetta nyt parin viikon ajan ja fiilikseni ovat kieltämättä vähän ristiriitaiset.

Mennäänpä ensin itse pakkaukseen. Beautyblender on keksinyt hauskan tavan yhdistää meikkivoiteen ja alustan, josta sitä on helppo napata siihen kostutettuun meikkisieneen. Meikkivoidetta voi siis pumpata ulos tipan muotoiseen syvennykseen pullon kyljessä. Lisäksi meikkivoidepumpun saa lukkoon, jolloin se ei pääse vuotamaan meikkipussiin reissatessa. Bouncessa tämä pullon muoto on yksi parhaimmista jutuista!

Beautyblender Bounce meikkivoide arvostelu

Sitten itse pullon sisältöön, joka on tosiaankin koko nimensä arvoinen: Liquid Whip Longwear Foundation. Se on ehdottomasti yksi pitkäkestoisimmista meikkivoiteista, joita olen koskaan testannut ja ainakin oma melko vähän rasvoittuva ihoni pysyy täysin mattapintaisena helposti koko päivän.

Beautyblender Bounce meikkivoide kokemuksia

Bounce on myös peittävä, mutta ei jätä pintaa kakkumaiseksi, vaikka tuotetta kerrostaisikin epäpuhtauksien tai tummien silmänalusten päälle. Itsehän käytin tätä tässä postauksessa sekä meikkivoiteena että peiteaineena! Bounce ei myöskään tunnu iholla paksulta, mikä on erittäin hyvä ominaisuus näinkin peittävällä meikkivoiteella.

Levittyvyydessä taas olisi toivomisen varaa. Bounce ei ole ollenkaan voidemainen, vaan kuivahko ja vaatii kyllä hyvin kostutetun Beautyblenderin levityskaverikseen. Meikkivoide muuttuu nopeasti puuterimaisen mattaiseksi, joten levityksen kanssa saa olla aika ripeä. Mutta toisaalta, kun levitykselle antaa aikaa, voi olla varma, että pohjameikki kestää ihan koko päivän ja vaikka yönkin.

Ehkä tiedättekin, että olen ainakin tällä hetkellä todella kuulaiden ja kevyiden meikkivoiteiden ystävä. Siksi Beautyblender Bounce ei välttämättä ole se meikäläisen kuppi teetä, mutta en silti kiellä, etteikö kyseessä olisi hyvä tuote esimerkiksi hellehäihin tai festareille. Mutta tällä hetkellä tämä on kyllä meikäläiselle turhan mattainen meikki.

Sävyjä on myynnissä huikeat 40 ja omani on 1.60W, joskin olisin voinut valita astetta tummemman. Sävyt on jaoteltu kätevästi light-medium-tan-deep- ja warm-neutral-cool-akseleille, jolloin jokaisen on helppo lähteä hakemaan oikeaa suuntaa.

Toinen miinus tulee hinnasta, sillä Beautyblender Bouncesta saa pulittaa noin 45 euroa. Hintalappuunkin suhtaudun siis aika ristiriitaisesti. Toisaalta pullon on itsessään jo muutaman roposen hintaan lisäävä innovaatio, mutta toisaalta hyvin harva on valmis maksamaan lähes 50 euroa pelkästä meikkivoiteesta. Mutta ehkä tämän voi ajatella Estée Lauderin tapaisena luksustuotteena, vaikkei se ehkä brändin tuntien siltä puhtaasti tuntuisikaan. No mutta jännä nähdä, miten tämä lähtee Suomessa menestymään, täällä kun tunnetusti tykätään superkestävistä meikkivoiteista 🙂

Beautyblender Bounce

Suomeen tätä saadaan odottaa vielä noin puolitoista viikkoa, jolloin Beautyblender Bounce vihdoin saapuvat Stockmanneille, Helsingin Sokokselle, Kicksin, Stockan ja Nobe Beautyn verkkokauppoihin.

Aikooko joku ottaa tämän uutuuden testiin? 🙂

pysy mukana: blogit.fi + facebook + instagram

kauneus meikki testit
Kommentit (2)
  1. Maria Heikkinen
    26.4.2019, 12:07

    Olen päässyt jo testaamaan, ostin Bouncen USA:n Sephorasta! Ja itse tykkään todella paljon <3 Mun mielestä se primeri on ihan ehdoton – ja sen kanssa levittyy todella hyvin, ja antaa meikille kuulautta! Suosittelen testaamaan sen kanssa. Musta lopputulos on peitttävä mutta silti luonnollinen! Tykkään ❤️

    1. No pitääpä kokeilla sen primerin kanssa. Oonki halunnut testata sitä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *