BikBok Lip&Cheek

Mähän olen monitoimituotteiden suurfanittaja. Varsinkin silloin, kun se monitoimisuus oikeasti toimii. Löysin BikBokista tuotteen, jonka nimi ”Lip&Cheek” herätti heti mielenkiintoni. Olenhan myös kova keksimään eri tuotteille monia eri tarkoituksia 😉 Tämä BikBokin tuote on voidemainen, mutta pigmenttiä löytyy silti kivasti. Ja jälki on lähes mattainen, niin kuin tänä kesänä pitää ollakin.

Mattapunista poiketen, voidemaisen koostumuksensa ansiosta tämä ei onneksi kuivata huulia. Parhaiten tämä leviää mulla heti meikkivoiteen tai kosteusvoiteen päälle, kun iho on vielä vähän liukas, eikä puna jämähdä yhteen paikkaan. Yksi miinuspuoli tästä kesän ihanasta monitoimipurkista kylläkin löytyy, tuoksu (jos sitä nyt voi sellaiseksi sanoa) ei ole nimittäin mikään paras mahdollinen! Mutta annettakoon se tällä kertaa anteeksi 😉

Follow this blog / Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Kommentit (5)
 1. Tiltu Kultu
  11.6.2013, 18:44

  Lettiasiaa ;D
  Miten kiinnitit tuon letin tuonne hiusten alle? Minä en saa ikinä näkymättömiin saati pysyvästi laitettua pinneillä. Onko jotain kikkaa?

  1. ainakin pinni kannattaa työntää ”vastakarvaan” ja aivan hiusten tyveen kiinni. en mä tiedä miksi se pinni ei tuolta näy, ehkä mulla on tarpeeksi paljon hiuksia siinä päällä 🙂

 2. Miten sä tota levitit poskilles? Tai huulipunaa yleensäkkin käytät poskipunana. Ihanko sormilla vain levität?

  1. sormin vaan 🙂 joskus sekoitan huulipunan sekaan vähän kosteusvoidetta kämmenselällä, koska kuivahko huulipuna jämähtää yhteen kohtaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *