Biozell – Hiusten helppo sävyttäminen kotona

Kaupallinen yhteistyö: Biozell

Vaikka rakastan kampaajalla käyntiä, olen aina myös ollut aikamoisen utelias kotivärjäilijä. Olen kokkaillut omia sävytteitäni, kun olen halunnut laittaa hiuksistani keltaisuutta ja tyveäni olen värjännyt tummemmaksi itse. Nyt kun Biozell uudelleenlanseerasi Rial-kotivaalennusaineen, olen ollut aika innoissani ja testasin sitä heti sen käsiini saatuani!

biozell 3.jpg

biozell rial.jpg

Vaikka käytän syväpuhdistavaa shampoota sekä tietysti hopeashampoota, tuntuu hiukset menettävän kampaamokäyntien välillä kirkkauttaan. Siksi olen pitkään etsiskellyt tuotetta, jolla voisin toteuttaa kampaajanikin suosiman ”vaalennuspesun” kotikonstein. Rial on siihen ihan täydellinen; se on hellävarainen ja hiuksen omaa sävyä noin 2-3 astetta. Toki tummiin hiuksiin mitään kotivaalennusta ei suositella, joten jos haluat muuntautua mustatukkaisesta blondiksi, käänny kampaajan puoleen.

Tosiaankin kokeilin vaalennusvoidetta abaut samalla sekunnilla, kun pääsin postista kotiin sen kanssa. Koska hiukseni ovat ohuet, halusin testata sitä ensin pieneen osioon ennen koko päähän levittämistä. Rial läpäisi testini komeasti, sillä odotusteni vastaisesti vaalennettu kohta ei tuntunut yhtään karkealta tai huonompikuntoiselta! Teinivuosien vetyperoksidisekoilut jättivät meikäläiseen kyllä syvät arvet kotivaalennuksista..

biozell rial 2.jpg

Rialin mukana tulee siis vaalennusvoide, kehite ja kumihanskat. Vaalennusvoidetta ja kehitettä sekoitetaan keskenään yhtä paljon eli 1:1. Vaalennusaine levitetään hiuksiin ja annetaan sitten vaikuttaa 30-50 minuuttia hiusten tummuudesta sekä halutusta lopputuloksesta riippuen. Ja koko pakettia ei tarvitse käyttää kerralla. Voit sekoittaa haluamasi määrän ja säilyttää loput seuraavaan käyttökertaan. Ja Biozellille tuttuun tapaan ei ole tätäkään hinnalla pilattu; yksi paketti kun maksaa 6,95 euroa.

biozell.jpg

Color Mask -hoitavat sävytteet taas ovat Biozellin valikoimasta jo tuttuja ja suosittuja kotihoitoja. Värivalikoima on aivan valtava; löytyy räiskyvää punaista, viileää violettia sekä luonnollisia ruskean sävyjä. Sävyjä voi myös sekoittaa keskenään oman mielensä mukaan!

Näitä olen käyttänyt omien hiusten sävyttämiseen viileämmiksi sekä ruskean sävyn ylläpitämiseen silloin, kun olin hetken aikaa brunetti. Näitä hoitavia sävytteitä käytetään siis ihan hoitoaineen tapaan. Hoitsikkaa levitetään hiuksiin pesun jälkeen, annetaan vaikuttaa 3-5 minuuttia ja huuhdellaan pois. Sävytteen voi laittaa kuiviinkin hiuksiin, jos niissä ei ole muotoilutuotteita, jolloin väri tarttuu paremmin! Myös saunominen auttaa sävyt tarttumiseen, kunhan muistaa suojata lauteet 😉

biozell 2.jpg

Kai muuten tiesit, että Biozell on kotimainen merkki ja että lähes kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa! Myös saatavuus on mukavan hyvällä tolalla, Biozellin tuotteita kun löydät ihan päivittäistavarakaupoista.

Ja hei, mun Instagramissa pyörähti juuri käyntiin arvonta, jossa on jaossa kolme Biozellin tuotepakettia, jotka jokainen sisältää Rial-kotivaalennuksen sekä kaksi vapaavalintaista Color Mask -hoitavaa sävytettä. Mee siis heti osallistumaan! 🙂

Kommentit (20)
  1. Kokeilin tuota vaalennusvoidetta, mutta minulle se aiheutti aikalailla keltaisuutta..
    Pohjana vaaleat raidat ja 40 minuuttia pidin.. ehkäpä hopeashampoo auttaa!

  2. Heips! Miten se vaalennuspesu tarkalleen tehdään tätä rialia käyttäen? Ja Biozellin sivuilla luki että rial olisi tarkoitettu käsittelemättömille hiuksille, mutta siis ilmeisesti voi käyttää käsiteltyihinkin?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *