Black & white nails

Idea näihin mustavalkoisiin kynsiin lähti tästä kuvasta. Mustalla ja valkoisella on helppo leikkiä, eikä haittaa, vaikka jokainen kynsi olisi erilainen. Pilkut, raidat ja muut graafiset kuviot sopivat aina täydellisesti yhteen! Mutta mitenköhän mä saisin myös oikean käden lakattua..

Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Kommentit (4)
  1. Kyllä se oikeankin käden lakkaus sujuu hetken harjoittelun jälkeen ihan hyvin. 🙂 Mulla oli sama ongelma joskus vasenkätisenä aloittaessani kynsikoristelut, vasemman käden kynsiin. Nyt kuitenkin kaikki sujuu samalla tavalla molempiin kynsiin. Jokseenkin oikea käteni on hieman hitaampi. 🙂
    Mutta hei, noi on tosi kivat. Itseltäni vain puuttuu toimiva valkoinen kynsilakka, ne kun pukkaa yleensä klönttiintymään parin käytön jälkeen. :/

  2. Hei! Olisin kysynyt sulta että otatko meikkitutorial ehdotuksia vastaan? Oon ihan mielettömän innoissani tosta Nellyn ja Leighton Meesterin kampanjasta ja Leightonilla on kuvissa todella kaunis meikki. Itse en millään osaa tollasta tehä ilman ohjeita niin mulla olis toivomuksena jos tekisit postauksen tänne blogiin miten sellasen saisi aikaan? Ja millä ruskean sävyillä sen saisi? jos et sellaista halua tehdä niin olisiko sinulla edes vinkkiä miten sellasen saisi tehtyä tai tiedätkö jotain youtube vloggaajaa jolla olisi samanlainen meikkitutorial tehtynä?

    1. Otan mielelläni tutorial-ehdotuksia vastaan! 🙂 Leightonin meikki tosin on aika samanlainen, kuin millaisen olen jo kerran tehnyt: http://nude.costume.fi/2013/11/04/tutorial-chocolate-smoky/ paitsi että Leightonilla on ehkä vähän vahvemmat rajaukset. Muuten aika samanlainen 🙂 Toivottavasti tämä auttoi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *