Blurraava filtteri purkista

NUDE

Primerit voivat kyllä tehdä ihmeitä kasvoille ja meikille. Nykyaikaisilla primereilla eli meikinpohjustustuotteilla voi parantaa meikin pysyvyyttä, kosteuttaa ja heleyttää ihoa, tasoittaa epätasaisuudet ja piilottaa ihohuokoset.

Uusin primer-rakkauteni kohdistuu Urban Decayn Self-Adjusting Complexion Primeriin, jonka sain blogin kautta testiin pari kuukautta sitten. Leuka loksahti auki jo ensimmäisellä kokeilukerralla, kun levitin voidetta iholle ja tuntuu, kuin silmille olisi laitettu joku sumentava linssi. Ihohuokoseni katosivat kuin tuhka tuuleen! Katso vaikka itse:

Niinku what's happening?! Olen yrittänyt selvittää primerin salaisuutta, mutta jotenkin en vain keksi, miten se voi onnistua häivyttämään laajentuneet ihohuokoseni näin hyvin.

Voide tulee tuubista vaaleana ja jännän rakeisena. Kun voiteen levittää iholle, rakeet katoavat ja tutkimusteni mukaan niistä vapautuu hieman neutraalia sävyä iholle. Eli primer blurraa ihohuokoset ja tasoittaa samalla hieman myös ihon sävyä. Niin ja tietysti Urban Decaylle tuttuna erikoisuutena se onnistuu tekemään meikistä myös todella paljon kestävämmän. Iso peukku ja hymy päälle!

Merkiltä tuli samaan aikaan markkinoille kaksi muutakin uutta primeria: mattapinnan takaava De-Slick Complexion Primer ja ihoa ilmeisesti vielä tätäkin tehokkaammin blurraava Optical Illusion Complexion Primer, jota on kyllä pakko päästä testaamaan! Kaikkien uusien primereiden hinta on noin 33 euroa (auts) ja merkkiähän myy Helsingin, Turun, Tampereen ja Oulun Sokokset, Sokos.fi, Helsingin Stockmann sekä Stockmann.fi.

Muita tätä jo testanneita? :)

Bloglovin' + Facebook + Youtube + Instagram

Kommentit

Anni Jää (Ei varmistettu) http://annijaamuah.blogspot.fi

Eilisestä alkaen UD myös Jyväskylän Sokokselta! ;-)

Jepa (Ei varmistettu)

Soveltuuko primer kuivalle iholle?

Erika Naakka
NUDE

Hmmm no tämä täytyisi itse käydä testaamassa paikan päällä. Yleensähän tällaiset blurraavat ja mattapintaiset primerit eivät ole niistä kaikista parhaimpia kuivalle iholle eli kokeilisin jotain kosteuttavampaa vaihtoehtoa :)

Ola

Oi, kun kuulostaakin hyvältä:)

Mulla on ollut jo pitkään käytössä Nyxin pore filler, ja sen jälki muistuttaa kovasti tuota ekaa kuvaa UD:n uutuudesta. Pore filler on muuten ihan supertuote, mutta toisinaan musta tuntuu, että pitkän päivän lopulla meikki ikään kuin valahtaa laajentuneisiin ihohuokosiin primerista huolimatta. Olisi siis ehkä syytä testata muutakin primeria tai sijoittaa meikin kiinnityssuihkeeseen.

Onko pore filler sulle tuttu tuote,  ja osaisitko kertoa, miten se eroaa tästä UD:n uutukaisesta primerista? 

Ihanaa loppulomaa!

Erika Naakka
NUDE

Olen kokeillut tuote Pore Filleriä, mutta meikäläisen makuun se on kyllä vähän liian tuhtia kamaa. Tämä UD:n on paaaaaljon ohuempaa ja levittyy myös helpommin :) Ehkäpä juuri primerin ohuempi koostumus voisi auttaa tuohon ongelmaasi?

Saraphin (Ei varmistettu) http://saraphina.fi

Ooo! No nyt on kyllä houkuttava primer - täytyy käydä tutustumassa, hih. Tosi kiva nähdä, miltä tuote näyttää iholla :)

Erika Naakka
NUDE

Joo käy! Tää on niiiiiiin hyvää! :)

paulii (Ei varmistettu)

Kerro tumpelolle miten primeria pitäisi levittää? Minkä verran? Pitääkö sen antaa imeytyä vai vedellä heti meikkivoide päälle. Itsellä on nyt UD:n Pore Perfectingiä ja musta tuntuu että se _huonontaa_ meikin kestoa! Meikkivoide jotenkin liukuu sen päältä päivän mittaan pois ja kasaantuu sitten johonkin ryppyihin/huokosiin, mitä ei tapahdu jos en laita primeriä.. Ärsyttää kun en tiedä onko kallis tuote itselleni huono, vai enkö osaa sitä käyttää.

Erika Naakka
NUDE

Noin herneen kokoinen määrä riittää koko kasvoille ja kannattaa levittää sitä vain kohtiin, joissa iho rasvoittuu pahiten eli otsaan, nenän, nenän pieliin ja leukaan :) Ja primeri levittyy parhaiten sormin.

Höh, no onpas tyhmää! Mutta sulla saattaa olla sama ongelma, kuin tuossa toisellakin lukijalla eli primerin ja meikkivoiteen ainesosat eivät sovi yhteen. Kirjoitin aiheesta postauksen eli ks. kohta 2 --> http://www.lily.fi/blogit/nude/videovinkki-5-syyta-meikkivoiteen-valumiseen

paulii (Ei varmistettu)

Ok, kiitos kovasti! Pitänee testailla vielä vaikka eri meikkivoiteiden kanssa, josko löytyisi sopiva combo ettei jää tuote käyttämättä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Aika nopeasti tuotteen ainesosaluettelosta pystyy päättelemään, että silikonithan ne on jotka ihohuokoset "kadottaa", toisin sanoen täyttää (ja tukkii) :(

Erika Naakka
NUDE

Silikoni on primereissa juurikin se ihoa silottava ainesosa, mutta se ei kyllä urbaaneista legendoista huolimatta tuki ihohuokosia, kun meikin pesee illalla hyvin pois :) Silikonit liukenevat hyvin meikinpoistoaineisiin!

La La Lilja (Ei varmistettu) http://www.lalalilja.fi

Oon testaillut tuota Optical Illusion Complexion Primeria, ja se on kyllä loistotuote myöskin!

hellusussuan (Ei varmistettu)

Ei liity mitenkään aiheeseen, mutta osaisitko suositella hyviä luomivärisiveltimiä? :-) Kannattaisko tummaan ja vaaleaan sävyyn käyttää eri siveltimiä?

Erika Naakka
NUDE

No osaan toki! :) Eri sävyisiin luomiväreihin ei tarvitse käyttää erilaisia siveltimiä, mutta tietysti se on kätevää, ettei sävyt sekoitu toisiinsa. Eli mustaan luomiväriin käytetyllä siveltimellä ei kannata heti perään ottaa vaaleaa luomiväriä. Siveltimen voi esimerkiksi pyyhkiä hyvin paperiin ennen sävyn vaihtamista :)

Tässä mun suosikkisiveltimiä: MAC 217 ja 239, H&M Small Shading Brush, Real Techniques Base Shadow Brush, Ecotoolsin luomivärisiveltimet, Sigman siveltimet ja LH Cosmeticsin 304 ja 303.

Tässä vielä muutama postausvinkki aiheesta: http://www.lily.fi/blogit/nude/top-5-silmameikkisivellinta ja http://www.lily.fi/blogit/nude/edullisia-sivellinloytoja

hellusussuan (Ei varmistettu)

Kiitos paljon! :-)

annaaaaa (Ei varmistettu)

Musta tuntuu, että primer ei aina sovellu kaikkien meikkivoiteiden kanssa. Eli ns. yksistään levittyy kivasti ja näyttää kivalta, mutta meikkivoiteen jälkeen vaikutelma häviää ja en huomaa enää ulkoisesti eroa lopputuloksessa. Ihan kun meikkivoiteen mukana primeri irtoisi paikaltaan.. :/ Sääli sinänsä, kun olen muutamankin itselle sopivan primerin löytänyt, mutta käytän niitä vaan "meikittöminä" päivinä.

Erika Naakka
NUDE

Se, että meikkivoide valuu primerin päältä pois kuulostaa siltä että tuotteiden ainesosat sovi keskenään yhteen. Kirjoitin tästä postauksenkin vähän aikaa sitten! :) Ks. kohta 2 --> http://www.lily.fi/blogit/nude/videovinkki-5-syyta-meikkivoiteen-valumiseen

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiinnostaa tosi paljon tuo primer! Osaisitko verrata sitä Benefitin Porefessionaliin? :)

Erika Naakka
NUDE

Hmmmmm hyvä kysymys. No tietysti tätähän nyt saa helpommin käsiinsä kun Benefitiä :D Benefit tekee ihon tosi sileäksi mutta se ei juurikaan häivytä ihohuokosia tai muita pikkuvirheitä, jota taas tämä UD:n versio tekee. Benefit on sellainen perinteinen silikoni-primer, tässä on jotain vähän enemmän :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos vastauksesta! Itsellä siis juuri tuo Benefitin käytössä, mutta loppumassa ja haluaisin ehkä kokeilla jotain muuta. Tuo kuulostaa tosi hyvältä, mutta samalla kiinnostaa se Optical illusionkin :D En vaan tiedä, sopisiko se aika herkästi rasvoittuvalle iholleni. De slickistä luin niin paljon ikäviä kokemuksia, että sitä en varmaan halua. No täytyy mennä testailemaan Sokokselle!

Mutzi (Ei varmistettu)

Wau, kuulostaa hyvältä! Oletko kokeillut Lumenen primeriä (beauty base tjsp.) ja miten tämä mahtaa vertautua siihen? Minkä kokoinen tuo pakkaus muuten on? Olen käyttänyt Lumenea (rasvoittuvan ja sekaihon versiota) aika kauan, ja mielestäni sekin on aika hyvä.

Erika Naakka
NUDE

Itse oon tykännyt tosi paljon Lumenen CC primerista ja sekin tosi hyvin siloittaa ihoa mutta ei niinkään häivytä ihohuokosia, kuten tämä :) Mutta oikein laadukkaita nekin on! Tässä purkissa on 28 ml tavaraa.

Kommentoi