Blurraava filtteri purkista

urban decay self adjusting primer.jpg

Primerit voivat kyllä tehdä ihmeitä kasvoille ja meikille. Nykyaikaisilla primereilla eli meikinpohjustustuotteilla voi parantaa meikin pysyvyyttä, kosteuttaa ja heleyttää ihoa, tasoittaa epätasaisuudet ja piilottaa ihohuokoset.

Uusin primer-rakkauteni kohdistuu Urban Decayn Self-Adjusting Complexion Primeriin, jonka sain blogin kautta testiin pari kuukautta sitten. Leuka loksahti auki jo ensimmäisellä kokeilukerralla, kun levitin voidetta iholle ja tuntuu, kuin silmille olisi laitettu joku sumentava linssi. Ihohuokoseni katosivat kuin tuhka tuuleen! Katso vaikka itse:

urban decay self adjusting primer 4.jpg

Niinku what’s happening?! Olen yrittänyt selvittää primerin salaisuutta, mutta jotenkin en vain keksi, miten se voi onnistua häivyttämään laajentuneet ihohuokoseni näin hyvin.

Voide tulee tuubista vaaleana ja jännän rakeisena. Kun voiteen levittää iholle, rakeet katoavat ja tutkimusteni mukaan niistä vapautuu hieman neutraalia sävyä iholle. Eli primer blurraa ihohuokoset ja tasoittaa samalla hieman myös ihon sävyä. Niin ja tietysti Urban Decaylle tuttuna erikoisuutena se onnistuu tekemään meikistä myös todella paljon kestävämmän. Iso peukku ja hymy päälle!

urban decay self adjusting primer 2.jpg

Merkiltä tuli samaan aikaan markkinoille kaksi muutakin uutta primeria: mattapinnan takaava De-Slick Complexion Primer ja ihoa ilmeisesti vielä tätäkin tehokkaammin blurraava Optical Illusion Complexion Primer, jota on kyllä pakko päästä testaamaan! Kaikkien uusien primereiden hinta on noin 33 euroa (auts) ja merkkiähän myy Helsingin, Turun, Tampereen ja Oulun Sokokset, Sokos.fi, Helsingin Stockmann sekä Stockmann.fi.

Muita tätä jo testanneita? 🙂

Bloglovin’ + Facebook + Youtube + Instagram

Kommentit (23)
  1. Eilisestä alkaen UD myös Jyväskylän Sokokselta! 😉

  2. Soveltuuko primer kuivalle iholle?

    1. Hmmm no tämä täytyisi itse käydä testaamassa paikan päällä. Yleensähän tällaiset blurraavat ja mattapintaiset primerit eivät ole niistä kaikista parhaimpia kuivalle iholle eli kokeilisin jotain kosteuttavampaa vaihtoehtoa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *