Browstyler - monitoimituote parhaimmillaan

NUDE

Olen kai ennenkin hehkuttanut kaikkia monitoimituotteita, joilla saa meikkipussiin lisätilaa ja arkiaamuihin lisäaikaa. Sain Snowcrystalilta vähän aikaa sitten uuden Browstyler Eyebrow Gel Linerin, joka onkin nyt osoittautunut erittäin hyödyllisesksi ja toimivaksi monitoimituotteeksi.

Kulmakarvojen ehostaminen ja silmien rajausten tekeminen sujuu vaivatta viistolla siveltimellä ja geelimäisellä värillä. Lisäksi tuote on vedenkestävä, joten meikki myös pysyy kasvoilla hyvin koko päivän. Biitsillä en tätä vielä ole kokeillut, mutta eiköhän tämä pian pääse testiin sielläkin ;) Monitoimivuus näkyy myös linerin muotoilussa: Siinä on kaksi korkkia, joista toisen alla on sivellin ja toisen itse geeliväri. Kätsyä! Miinusta tosin siitä, että geelipurkki tuntuu vähän liian ahtaalta isolle siveltimelle.

10 minsan työmeikki on valmis! Tämä puteli ei arkiaamuina muuten muita kavereita kaipaakaan meikkipussiin, kuin ripsarin, huulikiillon ja poskipunan! Tai oikeastaan käytän aika usein tuota Korresin huulirasvaa poskipunana ;) Niin ja tällainen pandasilmä ei voi kyllä lähteä mihinkään ilman peitevoidekerrosta, mutta silti, arkena eri tuotteita ei montaa tarvita!

Mulle juuri tämä Browstylerin sävy on ehkä millin liian tumma, joten lähdenkin seuraavaksi metsästämään tuotteen vaaleampaa sävyä. Ja jos te siis olette hyvää kulmakarvageeliä vailla, tämä kannattaa ehdottomasti tsekata! :)

Follow this blog / Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Kommentit

Reetta V. (Ei varmistettu) http://www.city.fi/tyyli/blogit/2514

Mieletön tuote! Mulla on lähtökohtaisesti aivan olemattomat kulmakarvat ja kesällä tuo vedenkestävyys olisi enemmän kuin tarpeen. Mistä tuollaisen saa? Lähden heti hamstraamaan... :D

Ja miten värivaihtoehdot?

Erika Naakka
NUDE

Snowcrystalia saa Kickseistä ja sävyvaihtoehtoja on muistaakseni kaksi. Tarkistan vielä :)

Erika Naakka
NUDE

Joo kaksi niitä on kait, mutta toisesta ei ole mitään tietoja netissä. Pitänee käydä Kicksistä katsastamassa!

Henna H. (Ei varmistettu)

paljonko tuolla kulmakarvageelillä on hintaa? Aivan ehdoton tuote ostoslistalle, pakko saada!

Erika Naakka
NUDE

13,50 e luki niiden nettisivuilla :)

Iina (Ei varmistettu)

Onko sinulla jotain luotettavaa nettikauppaa josta voisi tilata Suomeen hius- ja meikkituotteita ja jota ehkä itsekin olisit kokeillut ?
Olisi niin paljon kaikkea mitä haluaisi kokeilla , mutta Suomen kaupoissa ei myydä ?...
Mieluiten halvat hinnat ja ilmainen toimitus :)

Erika Naakka
NUDE

beautybay.com, lookfantastic.com ja feelunique.com :) Kaikista olen tilannut ja hyvin ovat tulleet perille. St. Tropez -itseruskettavaa tilaan aina netistä ja Naked-paletti on tullut ostettua muistaakseni tuolta Beautybaysta. Etenkin feeluniquesta purkit on tullut sikanopsaa!

Iina (Ei varmistettu)

Kiitos paljon !
Kysyisin vielä että tiedätkö myydäänkö Suomessa Nume - merkkisiä suoristus - ja kiharrusrautoja ?
Ihana blogi <3

Hanna @ hanilo.blogspot.fi (Ei varmistettu) http://hanilo.blogspot.fi

Vaikuttaapa kätevältä! Tuo tummempi sävy voisi olla mulle aika nappiin, pitää melkein käydä kicksissä testailemassa!

Kommentoi