Chanel Illusion D’Ombre

Päätin nyt tähän samaan syssyyn esitellä toisen viime viikonlopun Tukholman reissulta ostamani lahjuksen itselleni 🙂 Kuten jo kerroinkin, koko matka meni eri kosmetiikkamerkkien glittereitä tutkaillessa, mutta mikään ei tuntunut olevan juuri sitä, mitä etsin. Olin ostanut glitter-liimankin valmiiksi uutta tulokasta varten. Mitään ei siis länsinaapurin kamaralta löytynyt, mutta kotimatkalla Viking Linen kosmetiikkaosasto yllätti minut! Chanelin jo kauan himoitsemani Illusion D’Ombre -voidemainen luomiväri ei nimittäin ollut todellakaan niin tyyris kuin olin kuvitellut; tämä ihanan luminen sävy 81 Fantasme maksoi noin 25 euroa.

Voidemainen ja lähes geelimäinen koostumus levittyy iholle kuin unelma ja pohjustuksen kanssa pysyy moitteetta paikoillaan koko illan. Ja koostumus on jotenkin jännä, se on jotain voidemaisen, geelin ja puuteriluomivärin väliltä ja itseasiassa purkin kyljessä lukeekin ”cream powder eyeshadow”. Tämä valmiiksi voidemaiseen muotoon sidottu kimalle on lisäksi about tuhat kertaa helpompi levittää kuin irtonainen glitter.

Tämän postauksen meikissä käytin Chanelia luomella yksinään, mutta vaikkapa valkoisen luomivärin kaverina tällä voisi saada aika jännän efektin. Näitä pikkupurkkeja aion ehdottomasti hommata lisää 🙂 Purkista riittää varmasti vuosiksi eteenpäin ja senkään takia parinkympin hinta ei tuntunut pahalta. Onhan tätä luomiväriä kehuttu monissa lehdissäkin.

Ja tutorial tähän meikkiin on tulossa vielä ennen uuttavuotta, joten pysykää joulun pyhinäkin vielä kuulolla 🙂 Ja huomenna luvassa arvonta, pitkästä aikaa!

FOLLOW / SEURAA: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Kommentit (11)
  1. Oi tosi ihana luomiväri!
    Mitä tuotteita sulla tässä pohjameikkinä?:) kaunis lopputulos!:)

    Hyvää joulua!

  2. Oih, todella kaunis meikki!! 🙂 <3

    -Pauliina / All The Little Royals

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *