Clarins Perfect Eyes & Brows -kulmakarvapaletti

NUDE

Erilaiset kulmakarvoille tarkoitetut kitit ja tuotteet ovat aina olleen minulle yksi niistä mielenkiintoisimmista kosmetiikan tuotealueista. Sain Clarinsilta testiin heidän uudistuneen Perfect Eyes & Brows -kulmakarvapaletin ja kun paketti oli saapunut kotiin, oli sitä päästävä sillä sekunnilla testaamaan.

Kulmakarvapaletissa on kolme hieman eri sävyistä kulmakarvaväriä. Niitä voi sekoittaa tai käyttää yksinään (ja myös luomivärinä!). Seuraavana paletissa on väritön kulmakarvavaha, jota voi levittää mukana tulevan pienen harjan avulla. Lisäksi mukana tulee pinkkiin taittava vaalea luomiväri, jota voi lisätä kulmaluulle ja myös luomille, sekä pienet pinsetit ja kaksipäinen aplikaattori.

Paletissa on siis mukana kaikki mahdollinen, jolla kulmakarvoja voi ehostaa. Itse tykästyin värittömään vahaan ja pieneen harjaan sekä Clarinsilta tuttuun paletin upeaan muotoiluun. Vaha on sopivan tahmeaa ja paksua, jolloin karvat saa oikeasti aseteltua juuri siihen asentoon, kuin haluaa. Harmikseni sain tätä testaillessani todeta, että paletin ruskeat sävyt olivat itselleni liikaa oranssiin taittavia. Normaalisti käytän kulmiini todella kylmiä ja harmaaseen taittavia sävyjä. Eli kannattaa testata tuotetta myymälässä, ennen ostopäätöstä. Ja nyt toivonkin, että tällainen paletti tulisi vielä vähän kylmemmän sävyisenä markkinoille ;)

Pinsetit, kulmakarvaharja ja luomivärisivellin toimivat moitteettomasti, mutta itselleni näin pienet välineet tuottavat vähäsen kyllä tuskaa. Käytinkin siksi omia normaalikokoisia siveltimiäni tätä testaillessani. Mutta matkalle tällainen kaikenkattava paletti (suurella peilillä) on ihan must!

Clarinsin uudistunut Perfect Eyes & Brows -kitti tuli myyntiin syyskuussa ja sen suositushinta on 52,30 e.

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN' / FACEBOOK / Feedly / INSTAGRAM

 

Kommentit

Tiia Suomalainen (Ei varmistettu) http://www.lillivoitto.fi

Ihana uusi banneri :)

Laura (Ei varmistettu) http://larazonee.blogspot.de/

Ompas hyvännäköinen paletti, tuosta löytyy just täydelliset sävyt! :)

Hilla (Ei varmistettu)

Kun sanoit että tykkäät kaikista kulmiin liittyvistä jutuista, nii osaakko suositella mulle jotain sellaista kulmatuotetta, jolla saa tosi luonnollisen näkösen lopputuloksen? Meinaan sillä sitä, että sitä kulmatuotetta menis vaan niihin itte karvoihin eikä iholle. Toivottavasti tajusit ton reppanan selityksen :D Ja jos sulla on jotain hyviä suosituksia, niin onko mitään niksiä oikeen sävyn vailitsemiseen? Entä jos on pakko valita hiuksia tummempi tai vaaleempi, niin kumpi olis parempi? Sori mun kysymystulva :D

ellao (Ei varmistettu)

Pakko sanoa tähän, että kaikista paras kulmatuote, joka tuo väriä ja kuten juuri halusitkin jää vain karvoihin, on benefitin gimme brow. :) Siinä on kuituja mukana, joten on tuuheuttava. Lumenella on myös värillisiä kulmageelejä, jotka ovat hyviä suomesta saatavia!

Hilla (Ei varmistettu)

Kiitti :)

Kommentoi