Clarins Perfect Eyes & Brows -kulmakarvapaletti

Erilaiset kulmakarvoille tarkoitetut kitit ja tuotteet ovat aina olleen minulle yksi niistä mielenkiintoisimmista kosmetiikan tuotealueista. Sain Clarinsilta testiin heidän uudistuneen Perfect Eyes & Brows -kulmakarvapaletin ja kun paketti oli saapunut kotiin, oli sitä päästävä sillä sekunnilla testaamaan.

Kulmakarvapaletissa on kolme hieman eri sävyistä kulmakarvaväriä. Niitä voi sekoittaa tai käyttää yksinään (ja myös luomivärinä!). Seuraavana paletissa on väritön kulmakarvavaha, jota voi levittää mukana tulevan pienen harjan avulla. Lisäksi mukana tulee pinkkiin taittava vaalea luomiväri, jota voi lisätä kulmaluulle ja myös luomille, sekä pienet pinsetit ja kaksipäinen aplikaattori.

Paletissa on siis mukana kaikki mahdollinen, jolla kulmakarvoja voi ehostaa. Itse tykästyin värittömään vahaan ja pieneen harjaan sekä Clarinsilta tuttuun paletin upeaan muotoiluun. Vaha on sopivan tahmeaa ja paksua, jolloin karvat saa oikeasti aseteltua juuri siihen asentoon, kuin haluaa. Harmikseni sain tätä testaillessani todeta, että paletin ruskeat sävyt olivat itselleni liikaa oranssiin taittavia. Normaalisti käytän kulmiini todella kylmiä ja harmaaseen taittavia sävyjä. Eli kannattaa testata tuotetta myymälässä, ennen ostopäätöstä. Ja nyt toivonkin, että tällainen paletti tulisi vielä vähän kylmemmän sävyisenä markkinoille 😉

Pinsetit, kulmakarvaharja ja luomivärisivellin toimivat moitteettomasti, mutta itselleni näin pienet välineet tuottavat vähäsen kyllä tuskaa. Käytinkin siksi omia normaalikokoisia siveltimiäni tätä testaillessani. Mutta matkalle tällainen kaikenkattava paletti (suurella peilillä) on ihan must!

Clarinsin uudistunut Perfect Eyes & Brows -kitti tuli myyntiin syyskuussa ja sen suositushinta on 52,30 e.

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN’ / FACEBOOK / Feedly / INSTAGRAM

 

Kommentit (5)
  1. Tiia Suomalainen
    21.9.2014, 09:43

    Ihana uusi banneri 🙂

  2. Ompas hyvännäköinen paletti, tuosta löytyy just täydelliset sävyt! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *