Cocobella-hiuspannat – ihaninta vähään aikaan!

Hiuspannat ovat äärimmäisen helppo tapa piristää arki- ja juhlakampauksia. Tuntuu, että itsekin olen luottanut arkena samaan ponnarikampaukseen, mutta löydettyäni hiuspantojen maailman, arkikampauksiin on tullut kivasti vaihtelua!

cocobella hiuspannat

Mutta mukavia ja nättejä hiuspantoja ei ole ihan liikaa tarjolla. Tuntuu, että monet isojen liikkeiden pannat ovat itselleni joko tylsännäköisiä tai liian pieniä ja pannan päät alkavat ikävästi puristaa korvien takana päivän mittaan.

Törmäsin jo jokin aikaa sitten Cocobella-hiuspantoihin ja jotenkin ne iski HETI! Sain niitä testiin ja olen ihan myyty. Tuo paljettipanta oli Instagramissani suuren kiinnostuksen kohteena, enkä ihmettele. Se on nätein hiusjuttu kyllä pitkään aikaan!

cocobella hiuspannat

Harmillisesti näitä on vain vähän hankalaa ostaa mistään. Cocobellan hiuspantoja myydään nimittäin vain kampaamoissa. Mistään verkkokaupasta näitä ei löydy, joten jos tällaisen haluaa itselleen, ainoa vaihtoehto on kysellä lähialueen kampaamoista. Mälsää!

cocobella hiuspannat

Nää mun pannat on nimeltään Sina (beige), Violet (lilac) ja Vivian velvet (vintage vihreä). Ja nyt, kun selasin maahantuoja Framedan sivuja, sain pakkomielteen myös Edith Light Pink -pannasta, ah!

Ja hei kommenttiboksiin voi ilmiantaa kampaamoja, joista näitä löytäisi! Ainakin Helsingissä Peili Hiussalissa oli muutamia kesällä myynnissä.

Pysy mukana <3 Blogit.fi + BloglovinInstagram

Kommentit (16)
  1. Tampereella Rasta, sijaitsee Kehräsaaressa (:

  2. Instasta Cocobellan hashtagien kautta löytää myös hyvin kampaamoita, joissa on tuotteita myynnissä!

    1. Hei toihan on hyvä vinkki!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *