Depend Everyday Eye – kaikki kulmien kotivärjäykseen ja irtoripsiin

Kaupallinen yhteistyö: Depend

Tänään tutustutaan Depend Everyday Eye – sarjan ripsi- ja kulmatuotteisiin, joita pääsin ilokseni yhteistyön tiimoilta testailemaan.

Depend on ruotsalainen lähes 70-vuotias tuotemerkki, joka on erikoistunut kynsituotteisiin ja silmien ja kulmien erikoistuotteisiin. Valikoimasta löytyy mm. irtoripsiä, kynsilakkoja, kulmavärejä, kulmiin tarkotettuja sheivereitä ja jopa sähköinen kulmakarvatrimmeri. Everyday Eye -sarja sisältää ripsi- ja kulmatuotteita ja mm. suositut kotivärjäystuotteet ja meikinpoistoliinoja.

Suositut kulmien kotivärjäyssetit

Kuten varmaan tiedätte, mä tykkään värjätä kulmiani kotona. On ihanaa, kun vaaleat kulmani ovat vähän tummemmat ja aamulla menee se pari minuuttia vähemmän kulmien meikkaamiseen. Jotenkin tunnen itseni myös enemmän omaksi itsekseni, kun kulmat ovat astetta omaa väriään tummemmat.

Depend Everyday Eye kulmien värjäys

Dependiltä löytyy jopa kulmien kotivärjäykseen pitkä lista tuotteita! Valikoimasta löytyy kahta eri värjäyssettiä: toisessa hapete ja värivoide sekoitetaan keskenään, kun taas pikavärisetissä ne levitetään kulmakarvoihin (ja ripsiin) vuoronperään. Nämä ovat molemmat olleet jo tosi suosittuja Dependin tuotteita. Molempia on saatavana neljässä eri sävyssä.

depend kulmaväri ruskea

Mä olen tykännyt oikestaan molemmista tavoista, mutta viime aikoina olen käyttänyt enemmän tätä sekoitettavaa kulmaväriä. Lisää tänään Instagramiin videon tämän käytöstä, mutta hommahan on hyvin yksinkertainen: hapetetta ja värivoidetta sekoitetaan toisiinsa 1:1, seosta levitetään kulmakarvoihin ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia halutusta tummuudesta riippuen. Tällä värjääminen tuntuu kontrolloidulta, eikä kulmista tule vahingossa liian tummat. Mulla on käytössä sävy Tummanruskea.

Depend Everyday Eye

Välineitä kulmien siistimiseen

Lisäksi Depend Everyday Eye -sarjasta löytyy liuta tuotteita kulmakarvojen siistimiseen: mm. pinsetit,kulmakarvatrimmeri ja mulle ihan ehdottoman tärkeitä kulmakarvaveitsiä. Niillä saa kaikki pienimmätkin haituvat pois kulmien ympäriltä ja nenänvarresta.

Depend Everyday Eye kulmakynäDepend Everyday Eye Ögonbrynspenna

Myös merkin kulmakynät ovat erittäin laadukkaita ja olenkin käyttänyt niitä omassa kulmameikkirutiinissa aiemmin. Sävyjä on saatavana neljä ja jokainen on kauniin kylmä. Kulmakynän kolmiomainen pää auttaa tekemään pientä viivaa tai värittämään isompia alueita. Itse käytän sävyä Medium Brown.

Näyttävyyttä silmämeikkiin

Näiden lisäksi Everyday Eye -sarjasta löytyy irtoripsiä, ripsientaivuttimet, tussimainen eyeliner ja aivan älyttömän kätevä irtoripsien asetin. Itse tykästyin malliston Volume Power -irtoripsiin. Leikkasin ne noin puoliksi ja käytän niiden pidempää loppuosaa silmämeikeissäni. Mukana tulee liima. mutta tykkään itse käyttää merkin irtoripsiliimaa. Näissä kuvissa olen tehnyt rajauksen Depend Everyday Eye Eyelinerilla.

erika naakka

Depend Everyday Eye -tuotteet ovat saatavilla merkin verkkokaupasta www.depend.fi sekä helposti K-Citymarket myymälöistä. Eikä näitä ole kyllä todellakaan hinnalla pilattu: lähes kaikki sarjan tuotteet maksavat alle kympin!

Ja hei, muista käydä osallistumassa Instagramini puolella Depend-arvontaan, joka käynnistyy tänään! 🙂

Pysy mukana: bloglovin’ + facebook + blogit.fi

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *