Doven uutuuksia ja vanha lemppari

NUDE

Sain Dovelta testiin Dove go fresh -tuotessarjan uusimmat jäsenet: Pomegranate & Lemon verbena spray- ja roll-on-antiperspirantit sekä pari purkkia vanhaa suosikkia Summer Glow -päivettävää kosteusvoidetta. Jei! Olinkin juuri marssimassa kauppaan hakemaan tätä kevyesti päivettävää rasvaa, kunnes juuri sopivasti Dovelta otettiinkin minuun yhteyttä :)
Itseasiassa en ole IKINÄ (siis oikeesti ikinä) suihkutettavaa dödöjä ja nyt sainkin oivan tilaisuuden kokeilla ensimmäistä kertaa. Alkukiljahdusten ja muutaman silmään suihkautuksen jälkeen opin suihkuttamaan dödöä oikeaan suuntaan ja oikealta etäisyydeltä :D Granaattiomenaan perustuva tuoksu on iiiihana ja tuoksu pysyy raikkaana ainakin näin normaaleissa päivätoimissa. Dove Go Fresh Pomegranate & Lemon verbena spray- ja roll-on-antiperspirantteja saa vähittäistavarakaupoista ja molempien suositushinta on 3,29 €.

Ja sitten tähän mun suosikkiaiheeseen eli itseruskettaviin. Doven Summer Glow on Pohjoismaiden myydyin itseruskettava kosteusvoide, enkä ihmettele, sillä tässä on hinta-laatu-suhde kohdallaan! Summer Glow päivettää asteittain, eli mitä useammin ja kauemmin voidetta käytät, sitä päivettyneemmän ihon saat. Raitoja tai läiskiä ei siis tämänkään voiteen kanssa tarvitse varoa. Mutta ihan vinkkinä: kyynärpäät, polvet ja muut kuivat ihoalueet kannattaa rasvata ensin normaalilla kosteusvoiteella, sillä tämän kanssa kuivemmasta ihosta voi tulla muuta ihoa paljon tummempi.
Voide imeytyy nopeasti, eikä vaatteiden päälle pukemisen kanssa tarvitse odottaa kovinkaan kauaa. Tuoksu on aika itserusketusmainen (voinko noin sanoa?), mutta ei häiritsevä. Olen käyttänyt tätä nyt niin ahkerasti, etten osaa sanoa kuinka kauan päivetys kestää, mutta tuotetiedotteen mukaan päivetys lähtee noin kolmessa päivässä tuotteen käytön jälkeen. Suosittelen tätä itseruskettavaa niille, joilla se lompakko ei ole ihan ääriään myöten täynnä pätäkkää ja joita pelottaa nopeasti ruskettavien tuotteiden käyttö.
Dove Summer Glow -voiteesta on saatavilla kaksi eri vaihtoehtoa: Dove Summer Glow nourishing lotion for fair to normal skin vaalealle ja normaalille iholle sekä Dove Summer Glow nourishing lotion for normal to dark skin normaalille ja tummalle iholle. Ja suositushinta näille on 5,95 €.

Kommentit

Jonna (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/04903177021155985881

Mä ostin jonkin aikaa sitten tuon roll-on-dödön, ja se tuoksuu kyllä hyvälle :) Mä en oo pitkään aikaan käyttänyt suihkedeodorantteja, pitäisi varmaan ostaa joku uusi yksilö kokeiltavaksi :D

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

No niin tuoksuu! Ah, rakastan kkaikkia hedelmätuoksuja niin dödöissä kuin hajuvesissäkin :) Hah olisit oikeesti nähnyt mut kun sekoilin ton suihkutettavan kanssa! En osannut käyttää sitä yhtään ja se kutitti hullusti :D Poikaystävä meinas kuolla nauruun.

Kissaämmä! (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/01834691711800724435

Tuo Doven Summer Glow on omakin rusketuslempparini. :) Ruskettaa mukavan kevyesti eikä jätä keltaisia rajoja!

sira (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14242635887558601285

Toi Summer Glow on ihan paras! Ainakin sillon oli kun olin kesän turkin matkan jälkeen tosi ruskettunu, mut nyt toi tummempi sävy on kyl ihan kamalaa mulle :D Kerran laitoin pitkästä aikaa sitä jalkoihin muutaman kerran ja poks mun jalat oli siis aivan oranssit! Järkyttävää. Ehkä pitäis kokeilla nyt tota vaaleenpaa ni ehkä ei tulis ihan järkytys seuraavan aamuna :D

Anonymous (Ei varmistettu)

suihkudödöt on parhaita jos jalat haisee, kesän pelastus.

Pinja (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/05267178342137840031

Ihmettelinkin miten mun polvet näytti ton käytön jälkeen niin kummallisilta :DD

jenica (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/16047809783631305748

Oon käyttäny ny viimekeväästä asti sillon tällön ku tekee mieli olla ruskeempi juurikin tuota doven tuotetta :) Munkin mielestä tosi hyvää tavaraa!

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Joo polvet tällä (ja muillakin itseruskettavilla) vähän jännän värisiksi :D Mutta se johtuu vaan siitä, että yleensä polvien iho on kuivempaa ja kuivempi iho tietty imasee kaiken kosteuden itseensä, minkmä irti saa. Mutta tosi hyvää tää on, jos jaksaa vaan käyttää monta kertaa :)

Helimaritta (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/07725790474755025205

Toi dove itse ruskettava.
Viime vuonna käytin sitä kun oli tullut auringosta häiritsevät rajat niin sain sillä hieman peitettyä niitä.

Anonymous (Ei varmistettu)

I really liked your blog! It helped me alot… Awesome. Exactly what I was looking for. Thanks!

Kommentoi