Doven uutuuksia ja vanha lemppari

Sain Dovelta testiin Dove go fresh -tuotessarjan uusimmat jäsenet: Pomegranate & Lemon verbena spray- ja roll-on-antiperspirantit sekä pari purkkia vanhaa suosikkia Summer Glow -päivettävää kosteusvoidetta. Jei! Olinkin juuri marssimassa kauppaan hakemaan tätä kevyesti päivettävää rasvaa, kunnes juuri sopivasti Dovelta otettiinkin minuun yhteyttä 🙂
Itseasiassa en ole IKINÄ (siis oikeesti ikinä) suihkutettavaa dödöjä ja nyt sainkin oivan tilaisuuden kokeilla ensimmäistä kertaa. Alkukiljahdusten ja muutaman silmään suihkautuksen jälkeen opin suihkuttamaan dödöä oikeaan suuntaan ja oikealta etäisyydeltä 😀 Granaattiomenaan perustuva tuoksu on iiiihana ja tuoksu pysyy raikkaana ainakin näin normaaleissa päivätoimissa. Dove Go Fresh Pomegranate & Lemon verbena spray- ja roll-on-antiperspirantteja saa vähittäistavarakaupoista ja molempien suositushinta on 3,29 €.

Ja sitten tähän mun suosikkiaiheeseen eli itseruskettaviin. Doven Summer Glow on Pohjoismaiden myydyin itseruskettava kosteusvoide, enkä ihmettele, sillä tässä on hinta-laatu-suhde kohdallaan! Summer Glow päivettää asteittain, eli mitä useammin ja kauemmin voidetta käytät, sitä päivettyneemmän ihon saat. Raitoja tai läiskiä ei siis tämänkään voiteen kanssa tarvitse varoa. Mutta ihan vinkkinä: kyynärpäät, polvet ja muut kuivat ihoalueet kannattaa rasvata ensin normaalilla kosteusvoiteella, sillä tämän kanssa kuivemmasta ihosta voi tulla muuta ihoa paljon tummempi.
Voide imeytyy nopeasti, eikä vaatteiden päälle pukemisen kanssa tarvitse odottaa kovinkaan kauaa. Tuoksu on aika itserusketusmainen (voinko noin sanoa?), mutta ei häiritsevä. Olen käyttänyt tätä nyt niin ahkerasti, etten osaa sanoa kuinka kauan päivetys kestää, mutta tuotetiedotteen mukaan päivetys lähtee noin kolmessa päivässä tuotteen käytön jälkeen. Suosittelen tätä itseruskettavaa niille, joilla se lompakko ei ole ihan ääriään myöten täynnä pätäkkää ja joita pelottaa nopeasti ruskettavien tuotteiden käyttö.
Dove Summer Glow -voiteesta on saatavilla kaksi eri vaihtoehtoa: Dove Summer Glow nourishing lotion for fair to normal skin vaalealle ja normaalille iholle sekä Dove Summer Glow nourishing lotion for normal to dark skin normaalille ja tummalle iholle. Ja suositushinta näille on 5,95 €.

Kommentit (10)
  1. Mä ostin jonkin aikaa sitten tuon roll-on-dödön, ja se tuoksuu kyllä hyvälle 🙂 Mä en oo pitkään aikaan käyttänyt suihkedeodorantteja, pitäisi varmaan ostaa joku uusi yksilö kokeiltavaksi 😀

  2. No niin tuoksuu! Ah, rakastan kkaikkia hedelmätuoksuja niin dödöissä kuin hajuvesissäkin 🙂 Hah olisit oikeesti nähnyt mut kun sekoilin ton suihkutettavan kanssa! En osannut käyttää sitä yhtään ja se kutitti hullusti 😀 Poikaystävä meinas kuolla nauruun.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *