Edelleen paras käyttämäni huulirasva

Juhannusaatto meni pitkästä aikaa vähän vauhdikkaammissa merkeissä vanhan kaverin mökkijuhlissa. Iltahan venähti viiteen asti ja seuraavan aamun nestevajaus käynnisti ihossani ja suussani täydellisen kuivumisen.

Seuraavien päivien ajan tuskastelin nimittäin aivan järkyttävän kuivista huulista; ne eivät koskaan ole olleet niin rohtuneet! Sekä ylä, että alahuuli lähestulkoon kuoriutuivat ja koska olin unohtanut lempihuulirasvani kotiin, olin hätää kärsimässä.

paras huulirasva

Eli vaikka paikalla apuna oli toinen suosikkini EOS, ei siitä ollut näin pahassa tilanteessa mihinkään. Kun pääsin vihdoin entisiltä kotiseuduiltani kotiin Espooseen, kaivoin heti ennenkin kehumani Crazy Rumorsit esiin. Ja johan tepsi!!

Nyt näiden teho on mun silmissäni viimeistään todistettu ja täten tämä mm. House of Organicilta* löytyvä Crazy Rumors -huulirasvamerkki kruunataan maailman parhaaksi. SUO SIT TE LEN.

kauneus meikki iho
Kommentit (1)
  1. Tätähän on testattava, aina sitä silti haluaa kokeilla uusia juttuja vaikka jo on niitä lemppareitakin. Minulla kuivuu huulet nopsaa ja käytänkin tuubin poikineen vuodessa. Monesti tuollaiset kätsyt puikkomaiset ei pysy huulilla kauan ja sormilla levitettävät purkit on jotenkin epähygieenisiä pidemmän päälle. Meitsi löysi apteekista noin 3 euron hintaisen Bevira R huulirasva tuubin.. Ihana kerrassaan!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *