Edullisia sivellinlöytöjä

Mainitsinkin viime viikon sivellinpostauksessa, että yksi suosikkiviistosiveltimistäni on löytyny aikoinaan H&M:stä. Valikoima on sittemmin uudistunut, mutta löytyy putiikista silti oikein kelvollisia siveltimiä. Ja ihan minihintaan!

Kävin Demin tulevaa juttuani varten tutkailemassa H&M:n sivellinvalikoimaa ja nappasin mukaan muutaman hyvältä vaikuttavan ja mielenkiintoisen siveltimen. 

H&M-siveltimet.jpg

h&m-brush.jpg

Small Shading Brush on pienenpieni luomivärisivellin, jollaista olen etsinyt tuloksetta jopa MAC:n hyllyltä! Tämä H&M:n sivellin on ihan täydellinen luomivärin levittämiseen ja häivyttämiseen pieniin sopukoihin, esimerkiksi aivan silmäkulmaan. Itselläni silmän ulkonurkka on jotenkin niin syvällä, että vähänkään isommalla siveltimellä sinne on mahdotonta saada luomiväriä tarkasti levitettyä. Small Shading Brush on luonnonkarvainen ja se maksaa vaivaiset 5,99 e.

Toinen mukaani nappaama sivellin oli viisto Angled Defining Brush, joka sekin on osoittautunut oikein kelvolliseksi. Se on sopivan pieni vaikka silmänrajauksen tekoon mutta tarpeeksi iso puuterimaisen kulmakarvavärin käyttöön. Lisäksi plussaa sen karheudesta, vaikka harjakset synteettisiä ovatkin. Karheus auttaa nimittäin puuterimaisen tuotteen irroittamisessa napistaan. Eli ihan nappijuttu tämäkin ja samaan hintaan, alle 6 egen!

Bloglovin’ + Facebook + Youtube + Instagram

Kommentit (1)
  1. olen itsekin miettinyt, että pitäisi etsiä hyviä halpoja meikkisiveltimiä. Hurahdin reilu vuosi sitten Sigman siveltimiin ja tilasinkin useamman vanhemmille Suomeen eleven.fi:stä, kun meiltä niitä ei niin helposti tunnu saavan. Rahaa meni, mutta yli vuoden vanhat siveltimet näyttävät kuin uusilta vaikka pesen niitä melkein joka viikko.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *