Ensimmäinen Estée Lauder -huulipunani

NUDE

Tämä postaus on ollut luonnoksissani jo jonkin aikaa, mutta koska en ollut kunnolla päässyt testaamaan postauksen pääosassa esiintyvän punan kestävyyttä, en voinut juttua vielä julkaista. No maanantaina puna pääsi vihdoin kovaan testiin, mutta nyt postaus on vieläkin vaikeampi kirjoittaa. Olen nimittäin sa-na-ton.

Vinkkasin teille jokin aikaa sitten Kendall Jennerin uudesta upeasta nimikkopunasta. Tuo Estée Lauderin puna osoittautui kuitenkin online limited editioniksi, eli sitä ei saa kuin netistä ja sieltäkään sitä ei saa tilattua Suomeen. Onneksi Estée Lauderin suomalainen pr-toimisto otti minuun yhteyttä ja lupasi lähettää testiin saman sarjan punan, hieman vain eri sävyisenä. Pari päivää myöhemmin postissa saapui suuren rakkauden sytyttänyt Pure Color Envy Matte Sculpting Lipstick sävyssä Decisive Poppy.

Ja siis mitähän tähän nyt sitten kirjoittaisi. Että tämä on aivan upean ihanan kauniin sävyinen? Ja että se pysyi maanantaina virheettömänä klo 12-18.30 välisen ajan, minkä jälkeen se piti ottaa meikinpoistoaineella pois? Ja että se samaan syssyyn kesti yhdet tikka masalat leppävaaralaisessa intialaisessa ravintolassa? Ja että en joutunut korjailemaan sitä kertaakaan? Tai että se on maailman paras mattapuna ikinä ever koskaan?

En ole aiemmin syttynyt selektiivisen puolen tyyriimpiin puniin, koska olen tuntenut, että halvalla voi ihan hyvin löytää yhtä hyvää. No näin hyvää en ole löytänyt. Piste. Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick on Suomeen vasta tulon päällä, mutta ilmoitan heti kun punia löytyy kaupoista! :)

EDIT: Kendall Jennerin nimikkopuna on tilattavissa myös Suomeen Lookfantastic.comista! Itse klikkasin juuri omani ostoskoriin ;)

// I'm speachless by Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick. So creamy, so pigmented and super long lasting. It didn't even crack last Monday when I had it on from 12 to 6 pm. I didn't have to put on more coats and I even ate Indian food with it! Loviiiing <3

Kommentit

lillil89 (Ei varmistettu) http://lillinelamassa.blogspot.fi/

Kaunis sävy ja jälki näyttää todella tasaiselta! :)

Voisitko tehdä postauksen täysin lyijy vapaista huulipunista? :)

Erika Naakka
NUDE

Se taitaa olla aikalailla mahdottomuus, koska lyijyn käyttö on kielletty kaikessa huulipunavalmistuksessa. Kuitenkin sitä on ilmeisesti epäpuhtautena löytynyt. Mutta mitään listaa näistä punista ei ole. Teknokemian sivuilla lukee aiheesta enemmän: http://www.teknokemia.fi/fin/teknokemian_yhdistys/ajankohtaista/arkisto/2011/01/huulipunien-sisaltama-lyijy/

nipanipanipa (Ei varmistettu)

höh ai sitä kendall punaa ei saa edes lookfantasticista? :/ meinasin just että vois tilata sitä, mutta taidan sitten odottaa tämän toisen tuloa suomeen :D

Erika Naakka
NUDE

Mitä nyt tältä istumalta katsastin, niin kyllä sitä näyttäisi saavan! :)

Sinim (Ei varmistettu)

Hei onko toi lookfantastic ihan luotettava kauppa? En oo aikasemmin törmännytkään, vois kans pistää tilauksen menemään :)

Erika Naakka
NUDE

Kyllä on! Olen monesti itsekin tilannut. Viimeksi juuri eilen heheh :D

JEE (Ei varmistettu)

Omg! Suomeen! Ihanaa! Kiitos tästä! En olisi itse huomannut! Et voi kuvitellakaan riemun tunnetta rinnassani - oon tässä viimeisen kuukauden yrittänyt pähkäillä miten sen vois saada!

johu (Ei varmistettu)

Moi. Kuulostaa erittäin houkuttavalta. Itse olen täysin rakastunut NARSin Velvet matte lip penciliin, joka kestää vaikka mitä ja ei jätä mm. vesilasiin jälkiä ja päivässä tarvii max kerran lisätä. Värin voimakkuus pysyy siis hyvin. Vertaus näistä kahdesta tuotteesta olisi mieluinen ja sinun kommenttisi ovatko pysyvyydeltään yhtä hyviä kenties. :)

Erika Naakka
NUDE

Juu tuosta NARSin ihanuudesta kerroinkin tässä postauksessa: http://www.lily.fi/blogit/nude/uusi-rakkaus-nars-velvet-matte-lip-pencil/ Olenkin miettinyt kumpi näistä on parempi ja tämä Estee Lauder taitaa vetää ihan puoli milliä pitemmän korren. Tämä on NARSia mielestäni hieman paksumpaa ja peittävämpää ja antaa ehkä vähän intensiivisemmän sävyn. Pysyvyys on aikalailla samaa luokkaa molemmissa, mutta Estee Lauder ei tunnu yhtä kuivalta huulilla kuin Nars.

johu (Ei varmistettu)

Kiitos kommentista. NARSin matta huulipuna tosiaan kuivuu todellakin huuliin ja joskus on jopa muodostunut kuiva reunakin sisähuuleen tämän vuoksi. Pakko varmaan testata tätä jos tämän puolesta tosiaan parempi. Kiitos paljon vastauksesta. :)

Annn (Ei varmistettu) http://alaannnblog.blogspot.fi/

Oletko tykännyt siitä Kendall Jennerin huulipunasta? :-) Tilasin sen joku aika sitten :-)

Erika Naakka
NUDE

Joo oon! Vaikka on nyt syksyllä ja talvella tullut tosi vähän käytettyä, kun se on jotenkin niin kesäinen sävy :)

Annn (Ei varmistettu) http://alaannnblog.blogspot.fi/

Niijoo:) Onneksi kohta mennään jo kevääseen ja kesään päin.. :) tulee sitten enemmän käyttöä:)

Kommentoi