Epilaattorin täydellisyys

NUDE

Ai vitsi, minkä heräämisen olenkaan kokenut viimeisen kuukauden aikana. Epilaattori on nimittäin aivan järkyttävän kätsy maailmanmullistava pelastuskapistus! Ja antakaapa, kun kerron miksi.

Olen käyttänyt epilaattoria sääriini joskus pari vuotta sitten ahkerastikin. Viime kesänä taisin jättää vempeleen unholaan kokonaan ja nyt muutamia viikkoja sitten koklasin uudempaa blogin kautta saatua versiota uudelleen. Halusin selvittää, miksi joskus tykkäsin tästä hommasta hulluna. Ja muistuihan se taas mieleen; epilaattorilla sääret pysyvät salonkikelpoisina omien laskelmieni ja empiiristen tutkimusteni perusteella seitsemän (siis 7) kertaa pidempään!

Meikäläinen kun joutuu normaalilla sheiverillä ahertamaan näin kesäisin vähintään kaksi kertaa viikossa mikäli meinaan pitää töissä ja muutenkin ihmisten ilmoilla vaikkapa culottes-housuja. Karvankasvu on salamannopeaa ja välillä meinaa usko loppua. Epilaattorin käyttöön otettuani tätä touhua ei ole tarvinnut tehdä kuin kerran kahdessa viikossa! Parhaimmillaan siis 14 päivän välein ja se meinaan on aika paljon vähemmän kuin kahden päivän välein.

Tämän Remington Smooth and Silky EP7035 7-in-1 ladattavan epilaattorin olen saanut taannoin testiin blogin kautta ja se on ollut ihan huippu vehje. Tosin olen käyttänyt näistä seitsemästä ajopäästä tasan yhtä ja sillä on pärjätty hyvin. Mukana tulee siis myös mm. jalkaraspipää ja kuoriva harjaosa. Joten periaatteessa, mikäli et halua maksaa epilaattoristasi maltaita, valitse vaikkapa Remingtonin 5 in 1 tai 4 in 1 -epilaattori. Parasta tässä 7-in-1:ssa on tietysti se, että tätä voi ladata, eikä ajon aikana tarvitse olla kiinni pistorasiassa ja tietysti todella tarpeellinen kohdevalo!

Ja kyllä, se sattuu. Vähän aluksi, mutta siihen tottuu ;)

Kommentit

tämä on mielenkiintoinen laite mutta aika kallis vain testiin joten täytyy miettiä.

MeriL (Ei varmistettu)

Jopa kahdesti viikossa? Minulle tulee sänki sääriin vuorokaudessa! Kääk! Varmaan joku häiriö...

Erika Naakka
NUDE

No joo tulee siis joku sänki mut ei sellanen että tarvis heti sheivata :D

Mlina (Ei varmistettu)

Vielä parempi (ja kalliimpi) on valoimpulssilaite. Aika epäileväisenä sitä yksi talvi aloin testaamaan ja käsivällisyyttäkin se vaati aluksi. Mutta kesällä ei enää karvat kasvaneet, mitä nyt jokunen itsepäinen yksilö silloin tällöin. Jalkoihin tulee hitaalla kasvulla vaaleaa untuvamaista karvaa, jonka höylällä sipaisen silloin tällöin pois mutta säännöllisellä laitteen käytöllä ei tarvi juuri sheivailla. Olen niin koukussa tuohon kapineeseen että varmaan kun siitä joskus aika jättää, on pakko ostaa uusi kalliista hinnasta huolimatta.

Erika Naakka
NUDE

Joskus testasin tätä hoitolassa, mutten huomannut mitään eroa. Tarttis varmaan pidemmän hoitojakson.. :/ Mutta mielenkiintoinen konsepti tämäkin!

Sanniiii (Ei varmistettu)

Seuraavaksi kokeile sokerointia! Karvat kasvavat takaisin 4-6 viikossa ja karvan kasvu hidastuu mielettömästi! Usein käy niin, ettei karva enää kasvamaan takaisin kun sen nyppii sopivassa karvankasvu vaiheessA

Erika Naakka
NUDE

Mut eiks tää kuitenkin perustu ihan samaan hommaan kuin epilointi? Voisi joskus kokeilla, jos vain olisi aikaa ja jaksamista lähteä johonkin hoitolaan :D

Kommentoi