Epilaattorin täydellisyys

Ai vitsi, minkä heräämisen olenkaan kokenut viimeisen kuukauden aikana. Epilaattori on nimittäin aivan järkyttävän kätsy maailmanmullistava pelastuskapistus! Ja antakaapa, kun kerron miksi.

Olen käyttänyt epilaattoria sääriini joskus pari vuotta sitten ahkerastikin. Viime kesänä taisin jättää vempeleen unholaan kokonaan ja nyt muutamia viikkoja sitten koklasin uudempaa blogin kautta saatua versiota uudelleen. Halusin selvittää, miksi joskus tykkäsin tästä hommasta hulluna. Ja muistuihan se taas mieleen; epilaattorilla sääret pysyvät salonkikelpoisina omien laskelmieni ja empiiristen tutkimusteni perusteella seitsemän (siis 7) kertaa pidempään!

remington epilaattori.jpg

Meikäläinen kun joutuu normaalilla sheiverillä ahertamaan näin kesäisin vähintään kaksi kertaa viikossa mikäli meinaan pitää töissä ja muutenkin ihmisten ilmoilla vaikkapa culottes-housuja. Karvankasvu on salamannopeaa ja välillä meinaa usko loppua. Epilaattorin käyttöön otettuani tätä touhua ei ole tarvinnut tehdä kuin kerran kahdessa viikossa! Parhaimmillaan siis 14 päivän välein ja se meinaan on aika paljon vähemmän kuin kahden päivän välein.

Tämän Remington Smooth and Silky EP7035 7-in-1 ladattavan epilaattorin olen saanut taannoin testiin blogin kautta ja se on ollut ihan huippu vehje. Tosin olen käyttänyt näistä seitsemästä ajopäästä tasan yhtä ja sillä on pärjätty hyvin. Mukana tulee siis myös mm. jalkaraspipää ja kuoriva harjaosa. Joten periaatteessa, mikäli et halua maksaa epilaattoristasi maltaita, valitse vaikkapa Remingtonin 5 in 1 tai 4 in 1 -epilaattori. Parasta tässä 7-in-1:ssa on tietysti se, että tätä voi ladata, eikä ajon aikana tarvitse olla kiinni pistorasiassa ja tietysti todella tarpeellinen kohdevalo!

Ja kyllä, se sattuu. Vähän aluksi, mutta siihen tottuu 😉

Kommentit (8)
  1. tämä on mielenkiintoinen laite mutta aika kallis vain testiin joten täytyy miettiä.

  2. Jopa kahdesti viikossa? Minulle tulee sänki sääriin vuorokaudessa! Kääk! Varmaan joku häiriö…

    1. No joo tulee siis joku sänki mut ei sellanen että tarvis heti sheivata 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *