Eriskummallinen muotoilusuihke

Otsikko saattaa aiheuttaa postaukselle heti negatiivisen kaiun, mutta huonosta kokemuksesta tässä ei ole kyse. Tämä tuote on eriskummallinen hyvällä tavalla!

Sain KMS Californialta testiin heidän uutta muotoilutuotettaan, FREESHAPE 2-in-1 styling + finishing sprayta. Lämpöaktiivista tuotetta suihkutetaan kuiviin hiuksiin ennen muotoilua esimerkiksi suoristusraudalla tai kiharruspuikolla sekä muotoilun jälkeen viimeistelyksi hiuskiinteen tapaan. Viimeistelyssä käytettynä tämä antaa kuitenkin vähemmän voimakkaan pidon, kuin tavallinen hiuslakka.

Ja sen eriskummallisen suihkeesta ainakin itselleni tekee se, että se tulee painepakkauksesta ja on paljon ”kuivempaa” kuin aikaisemmin käyttämäni pumppupulloista tulevat lämpösuojasuihkeet. Kuivempi sumute on kiharoiden tekoon täydellinen, kun jo tehdyt kiharat eivät kastu, kun suihketta suihkutetaan vielä kihartamattomiin suortuviin. Tuote antaa voimakasta pitoa ja esimerkiksi kiharruspuikolla tehdyt kiharat pysyivät hienosti kolmenkin päivän ajan! Lisäksi suihke antaa kivasti lisäkiiltoa vaalennuksesta kärsineeseen tukkaani 🙂 Me like!

KMS Californiaa myyvät kampaamot, Feelunique.com ja FREESHAPE-muotoilusuihke maksaa noin 30 euroa.

Kommentit (2)
  1. Hei, pakko kysyä kun jossain edellisessä postauksessasi mainitsit etsiväsi täydellistä ”purkanpinkkiä” kynsilakkaa! Tuo tämän postauksen lakka miellyttää omaa silmääni kovasti, ja olen juuri tuollaista etsinyt. Mikähän mahtaa olla nimeltään tämä kynsilakka? 🙂

  2. Se on juurikin siinä samassa postauksessa kynsissä ollut Essien sävy Boom boom room 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *