Eroon lättätukasta!

NUDE

Tyvikohottajan hankkiminen on pyörinyt mielessäni jo kauan. Enkä oikeastaan tiedä, miksi olen sen ostamista näin kauan. Ehkä sopiva yhdistelmä viime viikonlopun shoppailuhuumaa ja tyylikästä Tukholman tunnelmaa sai minut vihdoin kiikuttamaan kassalle OBH Nordica Björn Axén Tools Volumaster Professional -tyvikohottajan. Ja ny mää oon kyl niin onnelline!

Okei ja nyt kukaan ei saa sanoa, että hiukset näyttävät vasemman puolimmaisessa kuvassa paremmilta! :D Koska tuo kuva ei kyllä nyt tuo esiin hiusteni todellista lättäisyyden astetta ja jotenkin tukka näyttää tuossa ihan ok:lta. Kuvitelkaa siis mielessänne ihan oikea liimaletti ja korottakaa se vielä potenssiin kaksi niin saatte mieleenne meikäläisen hiuspehkon! Ja siitä harppaus oikeanpuoleiseen kuvaan on aikamoinen. Eli homma toimii enemmän kuin hyvin!

Rautaa on ihan överihelppo ja nopeaa (max 5 min) käyttää. Siis paljon nopeampaa ja kestävämpää kuin hiuspuuterin ja tupeerauksen kanssa sählääminen. Oma sileä ja liukas tukkani on huono tupeeraantumaan (?) ja olen joutunut suihkuttamaan hiuksiin hiuspuuteria ja lakkaa, ja silti kovalla kädellä tehty tupeeraus on pysynyt maksimissaan tunnin. Lisäksi tupeerattu tukka näyttää aina.. no tupeeratulta. Jos kampaleikki menee vähänkin yli, voi lopputulos näyttää tältä...

Rauta tekee siis hiuksiin pientä kreppiä ja lopputulos näyttää tältä. Käkkärän piilottaminen tuottaa tosin vielä vähän tuskaa. Jos kreppiä ei tee tarpeeksi kauas keskijakauksesta, voi kihara jäädä suorien hiusten alta näkyviin. Kuten mulla kävi ja siksi tuon jälkeen-kuvan vasen puoli näyttää vähän hassulta. Krepin sijoitus siis vaatinee vielä harjoitusta, mutta kun olen löytänyt muutamalle kreppipainallukselle täydelliset kohdat, tulee tästä varmasti oma vakkarituotteeni. Tai onhan se sitä jo nyt; olen nimittäin krepannut tyveni joka päivä tämän oston jälkeen! :D

Harmittaa, etten tajunnut ottaa kuvia kiinni olevista hiuksistani ennen ja jälkeen kreppauksen, sillä ero on valtava. Sillä parhaimmillaan krepattu tukka on juurikin silloin, kun haluaa tehdä ponnarikampauksen ilman munapää-efektiä! No toivottavasti muistan napsaista kuvat ensi kerralla, sillä ponnarikampausta en enää luultavasti koskaan tee ilman tyvikohotusta. Munapäiselle olemukselleni heitän siis hyvästit tässä ja nyt!

Niin ja joku taisi eilisen keskiviikon postauksessani pohtia Volumasterin ostopaikkoja ja pikaisella Googlettamisella löysin tuotteen ainakin Gigantista ja Markantalosta :) Löytyykö teiltä muilta kokemuksia tai käyttövinkkejä tällaiseen tyvikohottajaan?

FOLLOW / SEURAA: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Kommentit

JohannaW (Ei varmistettu)

Joo! Kampaaja käytti tätä hääkampaukseen ja voi pojat, mikä tuuheus! :D Itse tosin pelkään, että polttaisin päänahkaa kyseisellä rakkineella. Aika kuumottavalta tuo tuntui kampaajankin käyttämänä...

Erika Naakka
NUDE

Mä en ole huomannut mitään sellaista! Pitää vaan varoa, ettei laita liian lähelle päänahkaa :)

Reetta V. (Ei varmistettu) http://reettavee.com

Siis oon jotenkin onnistunut pärjäämään ilman tyvikohottajaa, mutta nyt tuli kyllä ihan hirveän pakottava tarve hankkia samanlainen!

iiuli (Ei varmistettu)

Löytyy ja onhan se ihan kiva ollut... mutta jäänyt jo hiljalleen pois käytöstä kun ei aina jaksa käyttää, arkisin on ihan hiuspuuteri riittänyt. :)
Tuo näyttäisi olevan muuten samanlainen kuin omani, mutta erivärinen. Itselläni kun on saman merkkinen, mutta jo muutaman vuoden vanha.

Päällimmisiin hiuksiinhan tuota ei oikein voi käyttää, kun muuten tuo kreppikuvio jää näkyviin. Mutta kyllä se kohottaa hyvin hiuksia ja antaa kyllä enemmän volyymiä kuin pelkkä tupeeraus ja vielä pidempikestoisemmin.

Mikaela (Ei varmistettu) http://www.inhimillinenturhamaisuus.com

Ei vitsit, mulla on tosta se ensimmäinen versio ja joskus se oli jokapäiväisessä käytössä. Pitääkin nyt taas kaivella se tuolta laatikon pohjalta. En muistanut kuinka ihana tuuheus sillä tulee ;)

Erika Naakka
NUDE

Nii oliko sulla se musta? Sellaiseen olen törmännyt useaankin otteeseen. Tuskinpa niillä mitään eroa silti on :)

millamainen (Ei varmistettu) http://millamainen.blogspot.fi

Multakin pitäisi jostain löytyä toi vehje... Täytyykin kaivaa esille ja testailla taas pitkästä aikaa!

Cindy (Ei varmistettu)

Hei,

Pakko varoittaa tuon tyvikohottajan käyttämisestä. Reilu pari vuotta sitten käytin tuota useamman kuukauden n.3-5 kertaa viikossa. Tohon todellakin jää koukkuun! Melkein puol vuotta aktiivisen käytön jälkeen tukka lähti katkeilemaan ihan kunnolla. Ennen vyötärölle olevat hiukset oli pakko leikata olkapäille asti katkeilun ja huonon kunnon takia. Nyt oon saanut onneks kasvatettua tän reuhkan takasin! :D Mielestäni toi vaurioittaa hiuksia jopa pahemmin kuin esim. suoristusrauta...

Nelly (Ei varmistettu)

Mietin juuri ihan samaa, että hiukset ei varmaan kovin kauaa tota ihanuutta kestä:/!

elli (Ei varmistettu)

Mulla on ollu kans tommonen masiina jo pari vuotta, mut nyt vois ehkä kokeilla uudestaan. Mullakin oli just tää ongelma, että oma tukka on niin liukas ja aika ohut, niin jostain tuppaa aina näkymään kreppiä.. Että jos keksit jonkun systeemin, niin jaatko sen mulle myös :D

Hanna (Ei varmistettu)

Itse ostin joskus remingtonin minikreppiraudan joka maksoi reilun kympin ja toimii samalla idealla. Tykkään saada pienempää kohotusta juureen mielestäni toi volumaster oli tosi iso! Mutta en enää luopuisi. Nyt tosin rupesin miettimään että vahingoittaako se tosiaan kovasti tukkaa kun tupeeraa ja kreppaa miltei päivittäin :O

Anna (Ei varmistettu)

Mun kysymys menee vähän ohi aiheen mutta... Oon yrittänyt sun vanhoista postauksista etsiä jotain juttua, jossa kerrot millä pidät sun blondit hiukset niin terveen näkösinä ja noin ihanan sävyisinä!

Erika Naakka
NUDE

NNNOH tässä lista tuotteista, joita olen täällä esitellytkin: Syväpuhdistukseen L'anzan Healing Pure -sarjan shampoo ja hoitsikka, hopeashampoona Fudgen Clean Blonde, sitten hiusnaamiona esimerkiksi Goldwell Kerasilk Deep Smoothing Mask on ihana :)

Anna (Ei varmistettu)

Oi kiitoksia! :)

Hanna (Ei varmistettu)

Mä piilotan kreppijäljet tupeeraamalla vain päälliosan jakauksen molemmin puolin, johon krpeppiä ei siis tule. Ja tässä hiuspuuteri on tärkeässä osassa, koska sillä tupeerauksen saa pidettyä paikallaan koko päivän :) itsellä kanssa superliukkaat hiukset ja ilman tupeerausta&hiuspuuteria ei krepit pysyisi piilossa (ellei niitä sitten tee todella alas, jolloin tuuheusefekti jää puuttumaan :D). Oon käyttänyt volumasteria vuosia (about 2-3 päivän välein) enkä ole huomannut sen heikentäneen hiusten kuntoa!
-Hanna

Salla (Ei varmistettu) http://misspiggyspearls.blogspot.fi

Mulla on vuosia sitten ostettu halpisversio tästä laitteesta. Kiitos inspiraatiosta, kaivan sen heti naftaliinista ja testaan :)

Roosa (Ei varmistettu)

Minulla on tämä remingtonin:
http://www.verkkokauppa24.com/remington-kuvioitu-minikreppirauta-s2950zba-p-127182.html
Ostin joskus netanttilasta sen 10 e:lla. On ollut ihan hyvä, tosin kuumenee aikalailla käytössä, niin pitää varoo ettei näppejä polta, mutta haskat voisi olla hyvät... Simillä muuten on kanssa näitä tyvikohottaja rautoja myydään mm. hiusverkossa http://www.hiusverkko.fi/sim-tiny-volumizer-minikreppirauta-pinkki.html ja sim kampaamoissakin oon nähnyt...

Jonttu (Ei varmistettu)

Voisiko tuolla tehdä kreppihiukset koko päähän? Miltähän näyttäisi? Voisitko joskus tehdä postauksen?

Erika Naakka
NUDE

no mietin kanssa samaa, mutta tuossa raudassa yksi "aalloista" on isompi kuin muut, joten krepistä ei tulisi tasaista :/

hannian (Ei varmistettu)

Aika muikee laite! Käytätkö tämän kanssa lämpösuojaa, että voiko sitä laittaa noin tyveen? :D

Terveisin toinen lättäpää ::D

Erika Naakka
NUDE

Joo käytän lämpösuojaa :)

sara (Ei varmistettu)

Haluaisin kyllä käyttää (nimimerkillä lehmännuolema lättis), mutta pelkään just sitä että hiukset vaurioituu. Hetken ilo voi olla vuosien kurjuus, muutenkin niin ohut ja hauras hius, siitä kun vielä puolet katkeaa...auts!

Paulasofia (Ei varmistettu) http://fash1ontherapy.blogspot.fi/

vauuuu !! täältä löytyy yks lusupää, hiukset on super suorat ja sileät. Vaikka hiukseni ovat muka paksut, ei se silti näytä siltä, kun hiukset lusmuilee päätä möyten :D tota pitää kyllä testata !!

Helmi (Ei varmistettu)

Hei, täällä uusi lukija. Ihana blogi sinulla :-)

Erika Naakka
NUDE

Hei kiva kuulla ja tervetuloa mukaan! :)

Marianna (Ei varmistettu)

hei mulla löytyy kans toi kaapista! on vaan jääny käyttö vähälle ku pelkään, että jokapäiväisessä käytössä tuhoaa hiukset täysin, vaikka käyttäisi lämpösuojaa.. ehkä pitäisi silti kaivaa se taas esille, sillä mun hiukset melkoisen littanaa sorttia myös.. :D

pussukka (Ei varmistettu)

tuon raudan käytöstä olisi kiva kuulla enemmän. Miten teet krepatut hiukset saa ponnarille? täytyy myöntää että oli pakko tilata ko. herkku :)

Nelly (Ei varmistettu)

..Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta; siis eikö tuo usein käytettynä vahingoita/kuluta pitkät hiukset jo tyvestä:/?
Ja kertoisitko vielä kuuman vihjeen, mikä olisi oikeasti toimiva, tuuhentava tyvivaahto sekä hiuksiin jätettävä, hyvin selvittävä hoito-aine, joka ei lätistä liru lettiä:)?

Rege (Ei varmistettu)

Saman muhkeuttajaraudan omistaja täällä moro. Aivan loistava kapine lettikampauksiin ja miksei muihinkin ainakin nelinkertaista muhkeutta tuomaan. Kreppaan koko pään (korkeintaan kerran viikossa, eikä edes kaikkia osioita koko matkalta vaan sinne tänne saa jäädäkin suoraa pätkää - ei haittaa) ja sitten vaan isoja lettejä tekemään - aina saa ihasteluja vierailta :) Mutta jos tyveen usean kerran painelee menemään viikossa (kerrallaanhan rautoja saisi painaa yhteen vain muutaman sekunnin) niin ihan varmasti alkaa hiukset ajan myötä kärsimään. Mutta toisaalta rauta kuin rauta, käyttäähän ihmiset suoristintakin jotkut miltei joka päivä, pitää vaan muistaa oikeanlaiset tökötit, lämpösuojat ja hoidot hiuksille.

Rege (Ei varmistettu)

Kommentoi