Eroon lättätukasta!

Tyvikohottajan hankkiminen on pyörinyt mielessäni jo kauan. Enkä oikeastaan tiedä, miksi olen sen ostamista näin kauan. Ehkä sopiva yhdistelmä viime viikonlopun shoppailuhuumaa ja tyylikästä Tukholman tunnelmaa sai minut vihdoin kiikuttamaan kassalle OBH Nordica Björn Axén Tools Volumaster Professional -tyvikohottajan. Ja ny mää oon kyl niin onnelline!

Okei ja nyt kukaan ei saa sanoa, että hiukset näyttävät vasemman puolimmaisessa kuvassa paremmilta! 😀 Koska tuo kuva ei kyllä nyt tuo esiin hiusteni todellista lättäisyyden astetta ja jotenkin tukka näyttää tuossa ihan ok:lta. Kuvitelkaa siis mielessänne ihan oikea liimaletti ja korottakaa se vielä potenssiin kaksi niin saatte mieleenne meikäläisen hiuspehkon! Ja siitä harppaus oikeanpuoleiseen kuvaan on aikamoinen. Eli homma toimii enemmän kuin hyvin!

Rautaa on ihan överihelppo ja nopeaa (max 5 min) käyttää. Siis paljon nopeampaa ja kestävämpää kuin hiuspuuterin ja tupeerauksen kanssa sählääminen. Oma sileä ja liukas tukkani on huono tupeeraantumaan (?) ja olen joutunut suihkuttamaan hiuksiin hiuspuuteria ja lakkaa, ja silti kovalla kädellä tehty tupeeraus on pysynyt maksimissaan tunnin. Lisäksi tupeerattu tukka näyttää aina.. no tupeeratulta. Jos kampaleikki menee vähänkin yli, voi lopputulos näyttää tältä

Rauta tekee siis hiuksiin pientä kreppiä ja lopputulos näyttää tältä. Käkkärän piilottaminen tuottaa tosin vielä vähän tuskaa. Jos kreppiä ei tee tarpeeksi kauas keskijakauksesta, voi kihara jäädä suorien hiusten alta näkyviin. Kuten mulla kävi ja siksi tuon jälkeen-kuvan vasen puoli näyttää vähän hassulta. Krepin sijoitus siis vaatinee vielä harjoitusta, mutta kun olen löytänyt muutamalle kreppipainallukselle täydelliset kohdat, tulee tästä varmasti oma vakkarituotteeni. Tai onhan se sitä jo nyt; olen nimittäin krepannut tyveni joka päivä tämän oston jälkeen! 😀

Harmittaa, etten tajunnut ottaa kuvia kiinni olevista hiuksistani ennen ja jälkeen kreppauksen, sillä ero on valtava. Sillä parhaimmillaan krepattu tukka on juurikin silloin, kun haluaa tehdä ponnarikampauksen ilman munapää-efektiä! No toivottavasti muistan napsaista kuvat ensi kerralla, sillä ponnarikampausta en enää luultavasti koskaan tee ilman tyvikohotusta. Munapäiselle olemukselleni heitän siis hyvästit tässä ja nyt!

Niin ja joku taisi eilisen keskiviikon postauksessani pohtia Volumasterin ostopaikkoja ja pikaisella Googlettamisella löysin tuotteen ainakin Gigantista ja Markantalosta 🙂 Löytyykö teiltä muilta kokemuksia tai käyttövinkkejä tällaiseen tyvikohottajaan?

FOLLOW / SEURAA: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Kommentit (30)
  1. Joo! Kampaaja käytti tätä hääkampaukseen ja voi pojat, mikä tuuheus! 😀 Itse tosin pelkään, että polttaisin päänahkaa kyseisellä rakkineella. Aika kuumottavalta tuo tuntui kampaajankin käyttämänä…

    1. Mä en ole huomannut mitään sellaista! Pitää vaan varoa, ettei laita liian lähelle päänahkaa 🙂

  2. Siis oon jotenkin onnistunut pärjäämään ilman tyvikohottajaa, mutta nyt tuli kyllä ihan hirveän pakottava tarve hankkia samanlainen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *