Keltaisuutta poistava hopeahoitoaine, joka ei kuivata hiuksia – Evo Fabuloso Platinum Blonde

Mulla on aikalailla kaksi tuoteryhmää, jotka ovat sellaisia ikuisuusprojekteja, että etsin jatkuvasti aina parempaa ja parempaa. Ja ne tuotteet ovat peiteaine ja hopeashampoot. Haluan löytää sen maailman parhaan tuotteen, johon voisin sitten mukavasti jämähtää vaikka loppuelämäkseni.Peittari on vielä hakusessa, mutta hopeatuotteeseen löysin nyt aikamoisen taikatuotteen, joka kiilasi samantien koko homman kärkeen, ja se tuote on Evo Fabuloso Platinum Blonde Colour Intensifying Conditioner.

En oikeastaan ole edes etsinyt hopeahoitoaineita, koska ne eivät ole koskaan toimineet mun hiuksissani. Olen aina tarvinnut Fudge Clean Blonden kaltaisia superpeseviä ja superpigmenttisiä shampoita, jotta olen saanut keltaisuutta taitettua pois hiuksistani.

Löysin tämän tuotteet itseasiassa eräästä Facebookin kauneusaiheisesta ryhmästä, jossa puhuttiin muistaakseni jotain keltaisuuden taittamisesta ja ehkä juuri hopeashampoista. Huomasin, että kampaaja-tubettaja Henry Harjusola kehui juuri tätä tuotetta ja meikäläinen klikkasi samantien nettikaupan auki. Sillä se, mitä Henry sanoo hiuksista, ja varsinkin vaaleista hiuksista, on minulle laki! Hän on älytön tukkataituri ja vaikuttaa tykkäävän samoista jutuista kuin minä (kuten Olaplexista ja Lanzan Neem Plant Serumista). Siksi tilasin tämän tuotteen heti siltä istumalta ja ai vitsi olen ollut tyytyväinen!

Toisin, kuin kaikki aiemmat hopeatuotteeni, tämä ei kuivata yhtään. Vaikka olen aina rakastanut Fudgea ja olen pärjännyt sen kanssa hiusnaamion voimin, vie tämä kyllä nyt pidemmän korren. Tämän Evon hopeahoitsikan sävy on juuri täydellisen violetti: se antaa hiuksiin enemmän pinkkiin kuin siniseen taittavaa sävyä, mikä tekee lopputuloksesta superfreesin. Sävy tarttuu hiuksiin tasaisesti ja tuntuu ehkä myös pysyvän hiuksissa hopeashampoiden antamaa sävyä paremmin. Myös tuoksu on kiva, toisin kuin toisessa suositussa hopeashampoossa, Fanolan No Yellowssa, hyh!

Heti, kun olin ensimmäistä kertaa testannut tätä, moni kyseli minulta Instagramin Storiesissa jonkun videon jälkeen, mitä olen käyttänyt hiuksiini. Fressi, täysin kellertämätön sävy tuli tosiaankin juuri tästä tuotteesta! Unohdin muuten ottaa kuvan tästä itse mömmöstä, mutta se on siis ihan kirkkaan violettia, kuten arvata saattaa 😉

Evo Fabuloso Platinum Blonde -hopeahoitoainetta löytyy ainakin muutamista nettikaupoista, idHairilta ja eleveniltä, mistä se on nyt näemmä loppu ja omani tilasin Bangerheadilta* vähän päälle parilla kympillä (250 ml). Mutta kannattaa olla nopsa, sivujen mukaan näitä on enää muutama jäljellä!

Kommentit (3)
  1. Hei, kiitos itselleni ajankohtaisesta postauksesta! Osaatko sanoa, miten hopeashampoot ja -hoitoaineet toimivat lämpimän vaaleissa hiuksissa? Liitän ne aina mielessäni platinablondeihin, mutta myös omat luonnostaan lämpimän vaaleat hiukseni kaipaisivat vähän kirkastusta – kuitenkin sitä omaa kivaa sävyä kunnioittaen. En yhtään tiedä, sopisivatko hopeahoidot siihen vai onko lämpimille blondeille sopivampiakin tuotteita tarjolla. Evo Fabuloson tuotteita olen silmäillyt kampaajani myyntitilassa, eli läheltä ja helposti saisi…

    1. Mulla on värjäämättömät lämpimän blondit hiukset, ja käytän niihin mainittua Fanolan No Yellow -shampoota. Väristä tulee freesimpi ja kirkkaampi, eli toimii myös lämpimään ja värjäämättömään fledaan. 🙂

      No Yellow muuten haisee ihan joltain halvalta jouluiselta tuoksukynttilältä vuodelta ysäri, ekaa kertaa shampoota käyttäessäni olin ihan lapsuusregressioissa.

    2. Joo kyllä hopeashampoo ja -hoitsikka toimii myös lämpimämmässä tukassa eli testiin vaan! Mutta älä osta Fanolaa, se sisältää helposti allergisoivaa metyyli-isotiatsolinonia!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *