Eyeliner-tutorial: pisteet avuksi rajauksen tekoon

Kerroin viime viikolla kauneuskikoista, joita ihan oikeassa elämässänikin käytän (ks. postaus) ja yksi niistä oli tämä eyeliner-piste-niksi. Monille, myös itselleni, tuottaa joskus uskomatonta tuskaa saada siipirajauksien muodosta ja pituudesta identtiset molempiin silmiin.

eyeliner with dots.jpg

Tällaisten pienten ohjepisteiden avulla homman voi hoitaa paljon kätevämmin, eikä käden ulottuvilla tarvitse aina pitää pumpulipuikkoja ja meikinpoistoainetta! Seuraavaksi tutorial niille, joille rajausten tekeminen ei käy käden käänteessä 🙂 Ja hyvinä eyelinereina mainittakoon vielä Oriflamen The One Eye Liner Stylo, KICKSeissä myytävä Viva La Diva Brush Eyeliner Pen (lemppari!) ja Maybellinen Eye Studio Master Precise Liquid Liner.

silmänrajaus ohjeet.jpg

1. Hommahan lähtee siitä, että löydät oikean paikan pisteelle. Tähän kohtaan siipirajauksen siis tulisi suurinpiirtein loppua. Pisteen paikan löytäminen voi vaatia pari harjoittelukertaa, mutta kokeile löytää se niin, että jatkan alaluomesi linjaa yläviistoon noin senttimetrin verran. Katso suoraan peiliin, tökkäise silmänrajaustussilla piste sopivaan kohtaan ja tee sama myös toiselle silmälle.
2. Vedä sitten suora viiva silmäkulmastasi piirtämääsi pisteeseen.
3. Piirrä suht suora viiva noin silmän puolivälistä piirtämäsi rajauksen kärkeen.
4. Väritä alue.
5. Jatka rajausta lyhyin vedoin kohti silmän sisänurkkaa. Voit tässä vaiheessa vielä paksuntaa rajausta, jos haluat.
6. Itse en juuri koskaan jätä rajausta tarkkarajaiseksi, vaan häivyttelen sen reunoja mustalla luomivärillä ja viistosiveltimellä. Mutta toki rajaamisen voi jättää kohtaan 5. Viimeistele silmämeikki ripsien taivutuksella ja reilulla kerroksella ripsaria!

Sainko jonkun teistä rohkaistumaan tekemään kissansilmärajauksen? 🙂

// Here’s an easy dot-trick that can help you make a perfect winged eyeliner! 1. Make a little dot to where you want your wing eyeliner to end. Watch straight to the mirror and continue the line that your lower lashline makes. 2. Then connect the dot to the corner of your eye with a straight line. 3. Make a line from the centre of your eye to the end point of the eyeliner. 4. Fill up the are. 5. Continue the liner to the inner corner of your eye. You may now make your liner thicker if you wish. 6. Optional step: Blur out the edges with black eyeshadow. Apply mascara and you’re done!

eyeliner ohjeet.jpg

Eyeliner silmänrajaus tutorial.jpg

Eyeliner silmänrajaus tutorial 3.jpg

Meikissä käytetyt tuotteet: Oriflamen The One Eye Liner Stylo* ja Viva La Diva Brush Eyeliner Pen*, Stila Smudge Pot sävyssä Kitten ja KICKS Baked Eye Colour sävyssä Sheer Perfection*, Urban Decay luomiväri sävyssä Blackout, KICKS Fibre Lash -ripsiväri ja huulissa NYX Intense Butter Gloss sävyssä Funnel*. * = saatu blogin kautta.

Follow Nude: Bloglovin’ / Facebook / Instagram

kauneus meikki meikki
Kommentit (13)
  1. Täytyy kyllä kokeilla tätä! Entä mitä olet mieltä, kun mulla on toisessa silmässä vähän raskaampi luomi kuin toisessa, ja joskus kun tekee samanlaiset rajaukset kumpaakin silmään, saa se näyttämään silmät erilaiselta niiden eri muodon vuoksi. Onko sitten parempi tehdä toiseen silmään paksumpi rajaus? Se taas näyttää hassulta sitten kun ei katsokaan suoraan eteenpäin vaan on silmät kiinni tms ja näkee että rajaukset on erilaiset 😀

    1. Kuten ekasta kuvasta näkyy, mullakin on erimuotoiset silmät ja teen siksi hieman erilaiset rajaukset silmiini 🙂 Eli parempi tehdä rajauksista erilaiset, ei toki ihan liian erilaiset 😉 Täällä lisää vinkkejä raskasluomisille: http://www.lily.fi/blogit/nude/meikkausvinkit-ja-ohjevideo-raskaille-silmaluomille/

  2. Ihana meikkipohja! Niin heleä:) mitä oot käyttänyt? Olis muuten kiva jos kaikki meikkipostauksiin listasin koko meikissä käytetyt tuotteet, vois kokeilla kopsata sun meikkikokonaisuuksia 😉

    1. Joo ihan totta, onkin pitänyt tehdä se! Lisäsin meikit nyt postaukseen. Meikkivoiteena käytin Lumenen elokuussa lanseerattavaa ihkauutta kuultomeikkivoidetta. Siitä lisää vielä myöhemmin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *