Fantasiaa ja poskipunaa + leffalippuarvonta!

Kaupallinen yhteistyö: The Walt Disney Company Nordic

Olen aina ihaillut aikuisia, joilla on vielä mielikuvitusta jäljellä vaikka muille jakaa. Fantasialeffoja katsellessa haukon henkeäni ja ihmettelen, miten ihmeessä elokuvan tekjöille on tullut tällainenkin juttu mieleen.

Nyt pääsin ammentamaan omaa mielikuvitustani, kun sain Disneyn uuden Liisan seikkailut peilimaailmassa elokuvan tiimoilta tehtäväkseni loihtia teeman mukaisen meikin. Ja näin pitkälle meikäläisen mielikuvitus yltää:

Alice Through The Looking Glass.jpg

Alice Through The Looking Glass 3.jpg

Alice Through The Looking Glass 2.jpg

Fantasiaa ja mielikuvitusta on myös luvassa Disneyn uudessa elokuvassa, joka on ikäänkuin jatkoa edelliselle Liisa Ihmemaassa -elokuvalle (2010). Tällä kertaa näyttelijäkaartissa mukana on edellisestä elokuvasta tutut Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter sekä Anne Hathaway. Lisäksi mukaan on saatu liuta muitakin kovia nimiä, esimerkiksi uuden Aika-hahmon roolissa nähdään Sacha Baron Cohen ja Irvikissan äänenä on jo edesmennyt ihana Alan Rickman. Elokuvan on ohjannut James Bobin ja edellisen elokuvan ohjaaja Tim Burton pysytteli tuottajan roolissa.

Alice Through The Looking Glass 8.jpg

Päätin yhdistää meikkiin elementtejä elokuvan eri hahmoilta. Kulmat meikkasin vaaleammaksi Mia Wasikowskan ihanan hauraan lookin insiroimana ja idea vaaleanpunaisiin varjostuksiin tuli Hullulta Hatuntekijältä (Johnny Depp). Kukkateema popsahti silmiini Valkoiselta Kuningattarelta (Anne Hathaway) ja herttahuulet tulivat tietenkin hullulta Punaiselta Kuningattarelta, jota elokuvassa esittää mahtava Helena Bonham Carter.

Alice Through The Looking Glass 5.jpg

Alice Through The Looking Glass 7.jpg

Liisan seikkailut peilimaailmassa -elokuvassa (Alice Through The Looking Glass) Liisa palaa Alimaailman mielikuvitukselliseen valtakuntaan, missä häntä odottavat vanhat ystävät Valkoinen kani, Absolem, Irvikissa ja Hatuntekijä, joka ei ole oma itsensä.

Hatuntekijä on menettänyt paljoutensa, joten Mirana (Hathaway) lähettää Liisan lainaamaan Kronosfääriä, joka on Suuren Kellon kammiossa säilytettävä metallinen pallo, joka antaa kaikelle ajalle voimaa. Palatessaan ajassa taaksepäin hän kohtaa ystäviä – ja vihollisia – näiden elämän eri vaiheissa ja ryhtyy vaaralliseen kilpajuoksuun aikaa vastaan pelastaakseen Hatuntekijän, ennen kuin on liian myöhäistä.

Alice Through The Looking Glass 6.jpg

Vaikken itse mikään suurin fantasian fani olekaan, sai aiempi elokuva minut pauloihinsa upean mielikuvituksellisten puvustojen ja maskeerauksien ansiosta. Odotan tämänkin elokuvan olevan valtava taidepläjäys, kuten edeltäjänsä, joka muuten voitti vuonna 2010 kaksi Oscar-palkintoa parhaasta lavastuksesta ja puvustuksesta.

Elokuva on K-12 ja se saa ensi-iltansa 25.5. Ennen elokuviin menemistä pääset fantasiatunnelmiin täältä löytyvän trailerin avulla.

Alice Through The Looking Glass 9.jpg

Alice Through The Looking Glass 2a.jpg

Alice Through The Looking Glass 4.jpg

Tässä meikin tärkeimmät kulmakivet: Lumene Longwear Blur Foundation, sävy 0 Light Ivory + Sigma Standout Eyes eyeliner, Wicked + Idun Minerals Pressed Mineral Blush, Hallon + Oriflame TheOne Lip Sensation Matte Mousse, Satin Rouge ja Pink Velour.

Alice Through The Looking Glass 1.jpg

ARVONTA!

Ensi-illan kunniaksi arvon 3 kappaletta mahtavia palkintosettejä, jotka sisältävät 2 kpl Finnkinon vapaalippuja Liisan seikkailut peilimaailmassa -leffaan sekä leffa-aiheisen kangaskassin, avaimenperän ja muistikirjan. Yhden palkinnon arvo noin 40 €. Osallistua voit kommentoida tämän postauksen kommenttiboksiin tämän viikon perjantaihin 20.5. klo 23:00 mennessä.

Onnea skabaan 🙂

Kommentit (146)
  1. Apua miten ihana meikki! 
    Olen samaa mieltä, että aikusten mielikuvituksenkäyttökyky on kyllä ihailtavaa. Tämä elokuva kiinnostaa tosi paljon, joten ehdottomasti mukana arvonnassa 🙂

  2. Voikukkines
    17.5.2016, 07:40

    Voi kyllä olla leffa mikä on täynnä värejä! kiva nähdä blogin puolella mielikuvituksellisempiakin juttuja 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *