Glitter roots

Kerroin teille jokin aikaa sitten ainakin Instagramin vallanneesta hiustrendistä, glitter-tyvestä. Lupasin kokeilla juttua heti, kun saan tarvikkeet kasaan ja nyt lunastan lupaukseni. Ja täytyy nyt myöntää, että mä olen täällä ihan silmät sydäminä!

glitter roots 3.jpg

glitter roots 2.jpg

glitter juuret.jpg

Ihana glitter-kokoelma löytyi Sinellistä ja geeli lähetettiin ystävällisesti minulle KC Professionalilta heti postaukseni jälkeen. Tein homman niin, että sekoitin kahta pienirakeisinta glitteriä ja geeliä yhteen muovisen alustan päällä ja levitin tahnaa jakauksen kohtaan litteällä ja kapealla Real Techniquesin Pointed Foundation Brush -meikkivoidesiveltimellä.

glitter juuret 2.jpg

Kannattaa muuten käyttää reippaasti glitteriä geeliin nähden. Jos levität hiuksiisi laimeaa glitter-tahnaa, saattaa lopputulos näyttää siltä, että saattaisit kipeästi kaivata hilseshampoota. Sama homma pätee levitykseen; tahnaa ei kannata levittää liian leveälle alueelle, noin parin kolmen sentin kaistale riittää.

Hiukset kannattaa myös ennen levittämistä painaa geelin kanssa mahdollisimman littanaksi jakauksen kohdalta. Näin saat jakauksesta mahdollisimman tiiviin ja glitterin lähelle päänahkaa. Poispesu onnistui myös hyvi, shampoo riitti. Aloitin pesun kuitenkin niin, että pidin hiukset vielä kiinni ja pesin jakauksen pää alaspäin. Näin poispeseytyvä glitter ei jää hiuksien pituuksiin vaan tippuu suoraan viemäriin.

Mitäs sanotte, kuka lähtee testaamaan? 😉

glitter tyvi.jpg

glitter roots.jpg

// I tried the new super cool hair trend, glitter roots. And I lo-ve it! Isn’t this perfect trick for a party look?

FOLLOW NUDE BLOG: BLOGLOVIN’ + FACEBOOK

Kommentit (18)
 1. hannamariavv
  12.12.2015, 09:03

  Ihan törkykaunis ja tuo sininen sopii sun tummaan hiukseen todella kauniisti! 🙂 Milläköhän sitä lähtisi kokeilemaan punaiseen tukkaan, vihreä tai kulta voisi olla joulun alla hauska 😀

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 2. Eikä! Ihan törkeen ihana! 😀 Täytyy itekin testailla, eikä sitä tiedä vaikka uutena vuotena löytyisi myös yhtä makea jakaus! 😉 Ihana, ihana, ihana…

  essi-bltn.blogspot.fi

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *