Glitterin hiusopas 2016

NUDE

En oikein tiedä, mikä siinä on, mutta olen aina todella innoissani Glitterin joka kevät ilmestyvästä hiusoppaasta. Kampaukset ovat ajan hermoilla ja erityisesti uudet tuotteet ovat aina trendin mukaisia.

Kävin eilen tutustumassa Glitterin uuteen inspiraatiota pursuavaan oppaaseen ja uusiin tuotteisiin. Niiden lisäksi sain aimo annoksen inspistä paikalla olleiden Glitterin myyjien kampauksista! Tämän saatoitte huomata myös Instagramistani, jonne olisi tehnyt mieli suoltaa kuvat kaikkien tyttöjen kampauksista ;)

Tuo ylhäällä näkyvä lettikampaus sai minut myös pahasti ikävöimään blondia tukkaani. Ikävä on kolkutellut jo jonkin aikaa ja olenkin semisti tehnyt päätöksen: aion vaihtaa takaisin vaaleisiin hiuksiin. Että näinkin ison inspiraation voi yksi pressiaamu saada aikaan!

Tuotteista rakastuin palavasti näihin Célinen taannoisia hiusrenkaita henkiviin hiusklipsuihin. Aivan täydellinen hiuskoriste, jolla tukan saa kuosiin about 4 sekunnissa. Nämä menevät testiin heti! Ja noita pienempiä hiusrinkuloita aion ehdottomasti testata hollantilaisiin letteihin kiinnitettyinä.

Myös aiemmin hehkuttamani hiustatskat tulevat kovaa vauhtia ja nämä menevät myös testausjonon kärkeen!

Kommentit

jusu (Ei varmistettu)

Nyt tuli ilouutinen, ei hiusopas vaan vaalean hiusten takaisin paluu! Täällä odotellaan innolla prosessia ja vaaleiden hiusten tuotteita! ;)

Katatuulikki

Blondi on vaan sellainen väri, että aina siihen haluaa palata! Mulla on useimmiten ollut blondi ja silloin tällöin olen kokeillut muita värejä. Joka kerta oon kuitenkin nopeasti palannut vaaleaan ja itselle se oma vaalean sävy on ihan platinanvaalea :D Tällä hetkellä mulla on päässä sininen suoraväri, mutta tämäkin on vain väliaikaista. Sulle sopii kyllä loistavasti myös tummempi tukka :)

Ihana tuo lettikampaus, harmi kun mä en oikein osaa tehdä lettejä. Täytyy ottaa itseä niskasta kiinni ja opetella!

Erika Naakka
NUDE

Kiitos! No eilen kun näin kuvia itsestäni vaaleissa hiuksissa, halusin taas pysyä näissä tummissa. Argh! Voisinpa saada molemmat :D

Kommentoi