Glitterin uusi hiusopas ja ammattilaisten pikakampausvinkit

NUDE

Eilisen ohjelmaan kuului Glitterin kampausiltapäivä Schwarzkopf Professional Akatemiassa Heslingissä. Siellä Schwarzkopf Professionalin kouluttaja Mikko Korpela sekä I'd rather hair you now -blogin kirjoittaja ja kampaaja Meeri Mäntylä opastivat upeiden kesäkampauksien teossa ja antoivat roppakaupalla vinkkejä ja niksejä kampausten tekemiseen. Lisäksi saimme ensimmäisten joukossa tutustua Glitterin uuteen ja aina suursuosion saavuttaneeseen hiusoppaaseen.

Itsekin sain paljon hyviä neuvoja, jotka täytyy ehdottomasti laittaa muistiin ja tietysti myös jakoon ;) Illan tärkeimmäksi teemaksi nousi tupeerauksen merkitys lähes kaikkien kampausten pohjalla. Liukkaat hiukset eivät taivu haluttuun muotoon ja pinnitkin pysyvät heikosti paikoillaan lasisen sileässä tukassa. Korpela kertoi, että aluksi hän työstää hiusten sekaan noin jäniksen kokoisen pallon muotovaahtoa! Se, onko tuo jänis sitten pikkuinen city-kani vai pullea rusakko, riippuu hiusten pituudesta ja paksuudesta ;) Hän lisää muotovaahdon kuiviin hiuksiin osio kerrallaan ja kuivaa hiukset levityksen jälkeen heti. Hiuksesta tulee karheampi ja rakenteikas, jolloin sitä on helppo alkaa viedä kampauksessa haluttuun muotoon.

Meeri Mäntylä näytti monta pikakampausta, jotka onnistuvat varmasti poropeukoloiltakin. Esimerkiksi tämän lettikampauksen pohjalla Meeri korosti hiuspuuterin tärkeyttä. Ilman sitä lettiä ei saa nypittyä kunnolla auki, jolloin se voi jäädä ohuthiuksisilla ohueksi liruksi. Lisäksi Meeri vinkkasi, että pinnit kannattaa aina pyrkiä laittaa ristikkäin, jolloin ne pysyy superhyvin paikoillaan.

Seuraavassa kuvassa Mikko näyttää, miten vesiputousletin voi tehdä vain kahdella osiolla. Tästä täytyykin tehdä tutorial tänne blogiin..

Glitterin hiuskoristeita voi käyttää todella monella tavalla. Esimerkiksi tässä banaaninutturassa oleva kukkakoriste on oikeasti ponnari, jonka sivut Mäntylä vain litisti yhteen ja kiinnitti kampauksen sekaan pinneillä. Kätevää!

Lisäksi tilaisuudessa kerrottiin tupeerausharjan merkityksestä kampausten teossa. Sillä saa tietysti hiukset tupeerattua, mutta lappeellaan liu'uttamalla kampauksen pinnan saa helposti myös siloitettua. Eipä ole tullut mieleen.

Hiusoppaassa on paljon hyviä kampausvinkkejä ja sen saa Glitter-myymälöistä perjantaista lähtien. Itseäni kiinnostaa eniten uudet hiuskorut, upea jättiläiskukkapanta (näkyy ensimmäisessä kuvassa) ja tämä jännittävä tapa värittää jakaus hiuskynällä. Pakko kokeilla!

Tuleeko teille mieleen kampauksia, joihin haluaisitte ohjeet? :)

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA | INSTAGRAM

Kommentit

Neea (Ei varmistettu)

Vesiputousletin haluaisin vielä joskus opetella. Huomasin Glitterissä juuri jokunen päivä sitten tupeerausharjoja myynnissä. Kiva, että niitä on otettu valikoimaan! Itse kun etsin kissojen ja koirien kanssa sellaista jokin aika sitten ja löysinkin viimein Remingtonin version.

Erika Naakka
NUDE

Niinpä!! Mäkin olen omani tilannut jostain netin syövereistä, joten onneksi niitä on nyt paljon helpommin saatavilla :)

Heini P (Ei varmistettu)

Mun sisko haluaisi kovasti sellaisen kahden osion vesiputousletin rippijuhliin.
Hyvänä siskona lpasin sen tehdä, mutta en vielä osaa... Teethän siitä tutoriaalin ja pelastat mut siskoni silmissä...?
;)

Erika Naakka
NUDE

Joo laitetaan ylös! :)

Kommentoi