Haastatteluni Helsingin Sanomissa

Viime keskiviikkona puhelimeeni oli työpäivän aikana tullut pari puhelua ja viesti, jossa pyydettiin soittamaan Helsingin Sanomiin haastattelun takia. Pakkoa sanoa, että sydän pomppasi tuuman verran ylöspäin, sillä olisihan tämä ihka ensimmäinen haastatteluni Suomen suurimmassa sanomalehdessä!

Puhelinhaastattelu sovittiin jo seuraavalle päivälle ja homma oli paketissa nopeasti. Kuitenkin parin seuraavan päivän aikana sain vastata muutamiin sähköposteihin haastatteluun liittyen, kun jutun aihe syveni ja kasvoi. Odotin juttua sormet syyhyten Rukalla, minne olimme juuri kaveriporukalla saapuneet. Haastattelu ilmestyi vihdoin perjantaiaamuna ja teikäläinen pääsee lukemaan sen täältä.

erika naakka.JPG

Juttelimme toimittaja Katri Kallionpään kanssa meikkitrendeistä ja suomalaisten naisten meikkityyleistä. Aiheet olivat erittäin mielenkiintoisia, sillä en ihan hirveästi ole pohtinut eri-ikäisten suomalaisten meikkaamista ennen kuin nyt. Yleisesti tuntuu, että nuoret meikkaavat aikaisempia ikäpolvia ja vanhempia ihmisiä enemmän ja ovat myös kiinnostuneempia meikkaamisesta ja meikkitrendeistä. Uudet tuotteet ja trendit otetaan nopeasti haltuun ja tietoa haalitaan netistä ja erityisesti Youtubesta. Myös valikoimat ovat laajentuneet, joten meikkaaminenkin on monipuolistunut ja monelle se on jopa harrastus.

erika naakka 2.JPG

Vaikka juttu ehkä antaa ymmärtää, en varsinaisesti sanonut, että kasvojen muotoilu ja contouring olisi enää sitä kuuminta muotia. Mielestäni trendit ovat menneet jo vuosien ajan luonnollisempaan suuntaan ja tällä hetkellä kaikista trendikkäintä olisi varmaan olla pisamanaamainen ja kuulasihoinen luonnollisen tuuheilla kulmilla varustettuna. Se, että meikkisi näyttää vaivattomalta, mutta yleisilme on huoliteltu, on nyt kaikista tavoiteltavin meikkityyli ja vahvat varjostukset ovat jo historian kirjoissa.

erika naakka helsingin sanomat.JPG

Kertokaapa te mielipiteenne tästä aiheesta! 🙂

Kommentit (6)
  1. Kyllä Hesarin juttuja voi kommentoida ja joku oli jo niin tehnytkin 🙂

    1. Haha voi  LOL ku oon pihalla 😀 En vaan rullannut tarpeeksi alas! 😀

  2. Mun mielestä on siistiä, että Suomen meikkiskenessä voi tosi vapaasti toteuttaa itseään, eikä aina tarvitse juosta niiden kuumimpien trendien perässä. Välillä olen vähän kulmat kurtussa kuunnellut vanhempien meikkiammattilaisten ohjeita vanhemmille naisille, sillä suurin osa ohjeista on luokkaa ”vanhemmille ei sovi monisävyinen luomiväri”, ”kissarajaukset on vain nuorille” tai ”yli viisikymppisten ei kuulu käyttää huulikiiltoa”. Omasta mielestäni meikkaaminen on nimenomaan tapa toteuttaa itseään, ja jos mun yli 80-vuotias isoäitini yhtäkkiä haluaiskin testata contouria, niin olisin ihan innoissani opastamassa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *