Haastattelussa supermalli Toni Garrn – #superrolemodel

Vihdoin saan paljastaa tammikuisen New Yorkin matkani tarkoituksen! Sain siis ainutlaatuisen tilaisuuden lähteä Nykiin tekemään haastattelua, joka liittyy Lindexin kevään #superrolemodel-kampanjaan. Kampanjaan valitut keulakuvamallit,  Christy Turlington, Liya Kebede ja Toni Garrn, ovat oikeita superroolimalleja, sillä he tekevät mallintyön lisäksi paljon hyväntekeväisyyttä ja auttavan ihmisiä ympäri maailmaa.

Pääsimme tapaamaan malleja New Yorkiin kampanjan kuvausten aikaan. Itse haastattelin malli Toni Garrnia (keskellä), joka tekee hyväntekeväisyystyötä erityisesti kehitysmaiden lasten hyväksi. Hän muun muassa toimii lähettiläänä Plan Internationalin Because I’m a girl -kampanjassa, jonka tarkoituksena on mm. parantaa tyttöjen ja lasten koulutusmahdollisuuksia Burkina Fasossa.

#superrolemodel-kampanjan aikana Lindex tekee yhteistyötä WaterAidin kanssa. Yhteistyön avulla pyritään tarjoamaan puhdasta vettä, lisäämään hygieniaa ja rakentamaan käymälöitä maailman köyhimpiin maihin. Voit osallistua hyväntekeväisyyteen lahjoittamalla ostosten yhteydessä Lindexillä.

Tässä Tonin vastaukset kauneudenhoitoon liittyen sekä muutama vinkki mallinuraa harkitseville. Haastattelun toisen osan löydät Costumen sivuilta.

Millainen on päivittäinen ihonhoitorutiinisi?
Puhdistan ihoni iltaisin ja pesen pois kaiken meikin. Seuraavana päivänä taivutan vain ripset ja olen valmis!

Meikkipussisi luottotuote?
Shiseidon ripsientaivuttimet. En juurikaan käytä meikkiä. Minut meikataan kuvauksiin ja minun tehtäväni on ottaa meikki kotona pois.

Suosikkihiustenhoitotuotteesi? Entä ihonhoitotuote?
Kérastasen hiusnaamio. Ihonhoidossa Bioderma Créaline meikinpoistoaine.

Kuinka pidät itsesi hyvässä kunnossa?
Kaikella mahdollisella liikunnalla. Rakastan hikoilua! Juoksen paljon joko ulkona tai juoksumatolla. Lisäksi käyn pilateksessa ja salilla kuntovalmentajani kanssa. Eniten rakastan tennistä ja tanssimista. Tanssisin koko ajan, jos voisin. Voisipa työni olla yökerhossa!

Matkustan ja istun paljon, joten haluan saada ylimääräisen energiani ulos. Kuvauspäivinä liikun aina aamulla ennen töitä, muuten tulisin hulluksi.

Kuka on roolimallisi?
Tässäkin kampanjassa mukana oleva Christy Turlington on yksi suurimmista esikuvistani ja inspiroidun hänen työstään ja elämästään suuresti. Hän tekee upeaa työtä ja on suuri hyväntekijä. Lisäksi hän joogaa ja juoksee maratoneja. Hänhän on oikea power-woman!

Paras vinkkisi mallin urasta haaveileville?
Hanki ensimmäiseksi hyvä agentti ja pyri hyvän mallitoimiston listoille. Ole innokas ja ahkera ja ota tarjotut työt rohkeasti vastaan.

Jos asiat eivät tunnu omalta, älä pakota itseäsi tälle alalle. Joko se sopii sinulle tai ei, eikä tätä voi opetella. Tämän työn täytyy valita sinut, ei toisin päin. Itse en joutunut koskaan tekemään asioita väkisin, vaan kaikki on tapahtunut omalla painollaan.

Oli suuri kunnia tavata tämä aidosti suurisydäminen nainen. Vaikka Toni on vasta 22-vuotias, on hän työllään saanut jo niin paljon hyvää aikaan. Matkustaessaan köyhiin maihin hän kertoi leikkivänsä kylien lasten kanssa ja auttavansa heitä parhaansa mukaan. Tonin iloinen asenne ja kirkkaasti läpi paistava kiltteys tekivät minuun lähtemättömän vaikutuksen. Rohkea ja vahva nainen halusi kaikkien muistavan, että jokainen voi auttaa omilla teoillaan. Avun tarve voi löytyä yllättävän läheltä, joten pidä silmät ja korvat auki.

Kommentit (8)
  1. Vau, hän on yksi suosikkimalleistani! 🙂 Millaista oli tavata Toni, tiesitkö hänestä mitään entuudestaan jne.?

    1. No superjännittävää ainakin, mutta Toni oli niin rento ja ihana, että jännitys hälveni aika nopeasti 🙂 Niin jalat maassa kun voi vain olla! Ja tiesin sen, mitä nyt Google osaa hänestä kertoa 😉

  2. Ei vitsit!! Siis niin huippu juttu tää haastattelu 🙂 Onneks olkoon!

    Ps. Kuinka ihania nuo Lindexin kamppeet on?? Mun tän kevään must have-lista kasvaa vähän liianki kovaa tahtia, hahaa.

    1. Kiitos kiitos 🙂 Ja älä! Mä olen viimeisten vuosien varrella muutenkin löytäny Lindexin ihan uudelleen ja nykyään ostan melkeinpä kaiken sieltä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *