Haaste: tunnusmeikkini | My signature look

NUDE

Miten niin liikaa? -blogin Elisa heitti ilmoille kivan haasteen, johon yllättävällä tarmolla tartuin heti samana päivänä. Postaushaasteen ideana oli kertoa omasta "signature lookista" eli meikistä, josta sinut tunnistetaan ja joka on sinulle ominainen. Joten, keskitytäänpä nyt tämän meikin avainjuttuihin (EI tuohon kotihiusvärjäykseni jättämään rajaan ohimolla).

1. Millainen on tunnusmeikkisi? Minulle ominainen vähän parempi meikki käsittää kuulaan pohjan arskapuuterilla höystettynä, tummat kulmat, isot ripset ja häivytetyn rajauksen sekä mattapunan joko punaisena tai tällaisena lilana.

2. Mitä korostat erityisen paljon tunnusmeikissäsi? Entä mikä jää vähemmälle? Eniten yleensä keskityn hyvän pohjan tekoon ja siihen että lopputulos ei ole tunkkainen. Käytän paljon erilaisia korostustuotteita puuterisistä voidemaisiin. Lisäksi huulipuna on mulle ihan must. Ilman sitä olo tuntuu joskus liian arkiselta. Niin ja pieni ylirajaus tekee hyvää meikäläisen minihuulille ;)

Vähemmälle huomiolle taitaa jäädä peruspilareihin nojaava silmämeikki, jossa pääosana on vain irtoripset. Käytän todella vähän värillisiä luomivärejä, ne neutraalit sävyt on mun juttu. Myös alaluomet jäävät usein täysin meikkaamatta, sillä tuntuu, että meikkaamattomana ne nuorentavat ilmettä ;) Niin ja varjostuksia en kasvoille tee ollenkaan, aurinkopuuteri saa hoitaa kasvojen kolmiuloitteisuuden korostamisen.

3. Mikä on koko meikin tärkein juttu? Superhyvä mattahuulipuna!

4. Jos saisit kehittää oman meikkituotteen tai -sarjan pohjautuen omaan tunnusmeikkiisi, millainen se olisi? Superhyvä mattahuulipuna! Sanoinko sen jo? Suomen markkinoilla on iso nestemäisen huulipunan mentävä aukko ja se täytyisi ehdottomasti korjata. Lisäksi luomiväripaletti, joka täyttäisi kaikki tarpeeni, on edelleen löytämättä. Siinä olisi vaalea helmiäinen, mattainen tummanruskea (joka menisi myös kulmakarvoissa), mattamusta ja erikoisuutena ehkäpä joku ihana kimaltava kupari. Saattaisin pyörtyä, jos Urban Decay julkaisisi paletin, josta tämä täydellinen kombinaatio vihdoin löytyisi.

5. Minkä haluaisit nostaa oman tyylisi pohjalta seuraavaksi supertrendiksi? Vahvat kulmat, kuulas pohja, isot ripset ja kirkkaat mattapunat ovat kaikki taitanut nousta jo trendien aallonharjalle ja pysyttelevät siellä edelleen. Ehkäpä tuo hehkutuotteiden käyttäminen ei silti vieläkään ole kunnolla rantautunut meille, joten toivoisin hyviä tuotteita marketteihin ja tietysti jokaisen meikkipusseihin asti! :)

Toivottavasti tämä lookki inspiroi sinua, sillä julkaisen sen tekemisestä huomenna videon! :)

Kiitos vielä Elisalle hauskasta blogihaasteesta. Pistetään siis hyvä kiertämään ja haasteen saapi Irene, Reetta, Alexa ja Sara!

Kommentit

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Mattahuulipunat ovat myös oma suosikkini!:) Tässä äitiyslomalla meikkipanostus arkena on aika pieni, mutta kevyt pohja (edes peitevoide), kulmat ja huulet on yleensä kunnossa. Samoin kevyt poskipuna (pieni friikkiys tässäkin piilee). Eli oisko tunnusmeikki tällä hetkellä silmämeikitön? :D Muissa olosuhteissa panostus myös ripsiin (ja parempi pohjameikki), ehkä jopa rajaukset.

Oletko testannut jo Avonin True Color Perfectly Matte -huulipunaa? Ei kuivata ja pysyy todella hyvin! Etsi ihmeessä jostain käsiisi ja testaa, jos olet myös huulipunafriikki. (Tarkennuksen vuoksi: en itse välitä Avonin tuotteita, joten tässä ei ollut mitään sellaista promoa...)

Erika Naakka
NUDE

Joo kiireisenä äiti-ihmisenä on kyllä hyvä panostaa hyvään huulipunaan! Sillä saa ihmeitä aikaan lyhyessä ajassa :)

Hei kiitos tuotevinkistä, en ole koskaan noita testannut mutta täytyy laittaa korvan taakse! :)

Heini-- (Ei varmistettu)

Sun kulmakarvat on täydelliset! Toivottavasti niihin tulis jotain vinkkiä :)

Erika Naakka
NUDE

Huomisessa videossa näkyy, kuinka ne teen :)

elinamanda (Ei varmistettu)

Mä ratkaisin ton täydellisen luomiväripaletin puuttumisongelman macilla, kun ostin tyhjän 15:n sävyn paletin, ja täyttelen sitä pikkuhiljaa. ;) tällaiselle nirsolle kun kaikissa valmiissa paleteissa on aina JOKU vika. :D vaikka niitä valmiitakin kyllä ihan kiitettävästi kuitenkin omistan...

Kuvia Tunteista.

Täydellinen lookki, pidän sun meikkaus tyylistä muutenkin. et ikinä näytä siltä että sun naamassa olisi liikaa meikkiä :) olen itse ruvennut taas panostamaan (vähän) enemmän naaman laittoon. Sinun ohjeita olen katsellut huulia meikkaillessa, mutta jotenkin tuntuu että kun punaa laittaa niin huulet kuivuu jo tosi vähän ajan päästä :/

Annn (Ei varmistettu) http://alaannnblog.blogspot.fi/

Onko mikä/ mitkä susta parhaita mattahuulipunia?

Annn (Ei varmistettu) http://alaannnblog.blogspot.fi/

Et ilmeisesti vastaile kaikkiin saamiisi kommentteihin..

Vierailija (Ei varmistettu)

Todella kaunis meikki. :-)

pretty classy (Ei varmistettu)

Näytätpä upealta! :) Toi tukan väri sopii pienen (purkki? ;))rusketuksen kanssa tosi hyvin ja koko lookki on ihanan raikas. Mitä huulipunaa sulla on näissä kuvissa?

Erika Naakka
NUDE

Stila All Day Liquid Lipstick sävyssä Aria :)

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/

Upeita kuvia ja hieno meikki!

-Isla

http://islakahdenkesken.blogspot.fi/

HennaK (Ei varmistettu)

Tuohon luomiväripalettipohdintaan; oletko kokeillut Sleekin paletteja? Mulla on Au Naturale ja Storm, ja molemmissa on vaalea helmiäinen (Stormissa oikeasti vaalea, Au Naturalessa ennemminkin taupe ja sen lisäksi mattavaalea), matta tummanruskea, matta musta ja kupari on monelle vähän suhteellinen käsite ;) Hinta-laatusuhde Sleekillä on aivan loistava, käytin pitkään palettian mattamustaa silmänrajauksena sillä se on niin pigmenttinen, ettei se paljoa nestemäiselle hävinnyt.

Erika Naakka
NUDE

En ole kokeillut mutta mooooonta kertaa on pitänyt! Menen parin viikon päästä Pariisiin joten pitää tsekata löytyisikö tuo Sephorasta. Kiitos vinkistä! :)

Kommentoi