Halloween-inspiraatiota

NUDE

Mä en pysty ymmärtämään, miksi mulla on ollut joku ihmeellinen asennevamma Halloweenia kohtaan. En ole ikinä innostunut tästä jenkkijuhlasta, saati sitten käynyt missään naamiaisissa. Myöskään tämän blogin lehdyköillä ei ole koskaan nähty minkäännäköistä Halloween-meikkiä, ainakaan allekirjoittaneen naamalla.

MUTTA nyt on tapahtunut jotakin! Kaikkien näiden vuosien jälkeen olen jostain tuntemattomasta syystä yhtäkkiä innostunut tästä koko rumbasta! Olen selaillut hullunlailla Instagramia meikki-inspistä keräillen ja olen jo keräillyt meikkipöydälleni tuotteita, joilla toteutan neon skull -meikin heti, kun aikaa on.

Ehkäpä aiemmin Halloweenissa meikissä, tai pikemminkin maskeerauksissa, on keskitytty olemaan mahdollisimman ruman tai ällöttävän näköinen. Ja meikäläinen kun rakastaa pinkkiä, kultaa ja kimalletta! Ehkäpä mäkin olen nyt löytäny oman Halloween-suuntaukseni, vihdoinkin..

Inspiraation lähteet: @the_wigs_and_makeup_manager, @ellie35x, @rawbeautykristi, @sonya_miro ja @sharnascreations.

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Mä olen teininä ollut kavereiden kanssa Halloween pirskeissä, mutta myös äitini nelikymppisiä juhlittiin Halloween teemalla aikoinaan, hänellä kun on lokakuussa synttärit. :)

Nyt kotona Halloweenit ja vaput, sekä JOULU <3 näkyy toki lapsissa, kun halutaan pukeutua jne. mutta lisäksi tykkään laittaa vähän koristeita. Minusta on hauskaa kun vuodenajat ja juhlapyhät näkyvät kotona! :)

Ja on kyllä makeita meikkejä!

Milja / Get the toolbox (Ei varmistettu) http://getthetoolboxblog.com

Mä oon tykännyt Halloween-maskeerauksista aina, ja onkin tullut läträttyä arpivahalla ja tekoverellä aikaisemmin. Nyt kuitenkin nuo esteettisemmät ja värikkäämmät maskeeraukset on alkaneet houkuttela enemmän! Etsiskelinkin inspiskuvia tuollaisesta neon skull -meikistä eilen, se on niin hieno. Ehkä pitää kokeilla sitä ensi viikon Halloween-sitseillä! :)

vex 3 (Ei varmistettu) http://vex-3.com

thank you for sharing information

Kommentoi