Halloween-inspiraatiota

Mä en pysty ymmärtämään, miksi mulla on ollut joku ihmeellinen asennevamma Halloweenia kohtaan. En ole ikinä innostunut tästä jenkkijuhlasta, saati sitten käynyt missään naamiaisissa. Myöskään tämän blogin lehdyköillä ei ole koskaan nähty minkäännäköistä Halloween-meikkiä, ainakaan allekirjoittaneen naamalla.

halloween meikki.jpg

MUTTA nyt on tapahtunut jotakin! Kaikkien näiden vuosien jälkeen olen jostain tuntemattomasta syystä yhtäkkiä innostunut tästä koko rumbasta! Olen selaillut hullunlailla Instagramia meikki-inspistä keräillen ja olen jo keräillyt meikkipöydälleni tuotteita, joilla toteutan neon skull -meikin heti, kun aikaa on.

Ehkäpä aiemmin Halloweenissa meikissä, tai pikemminkin maskeerauksissa, on keskitytty olemaan mahdollisimman ruman tai ällöttävän näköinen. Ja meikäläinen kun rakastaa pinkkiä, kultaa ja kimalletta! Ehkäpä mäkin olen nyt löytäny oman Halloween-suuntaukseni, vihdoinkin..

halloween meikki 1.jpg

Inspiraation lähteet: @the_wigs_and_makeup_manager, @ellie35x, @rawbeautykristi, @sonya_miro ja @sharnascreations.

Kommentit (3)
  1. thank you for sharing information

  2. Milja / Get the toolbox
    18.10.2017, 07:58

    Mä oon tykännyt Halloween-maskeerauksista aina, ja onkin tullut läträttyä arpivahalla ja tekoverellä aikaisemmin. Nyt kuitenkin nuo esteettisemmät ja värikkäämmät maskeeraukset on alkaneet houkuttela enemmän! Etsiskelinkin inspiskuvia tuollaisesta neon skull -meikistä eilen, se on niin hieno. Ehkä pitää kokeilla sitä ensi viikon Halloween-sitseillä! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *