Hehkuva ja päivettyneen näköinen iho myös syksyllä – kokeile tummaa sävyseerumia

Tykkään nykyään käyttää paljon enemmän voidemaisia bronzereita, kuin perinteisiä puuterisia aurinkopuutereita. Saan niillä jotenkin paljon kuulaamman ehkä luonnollisemmankin lopputuloksen.

Olen monissa postauksissani ja Instagramissa käyttänyt Milk Makeupin ihanaa Matte Bronzeria (postaus), joka on siis puikossa oleva ihana päivettyneen ilmeen antava voidemainen tuote. Milk Makeupia vain on tosi vaikeaa saada Suomeen. Tilaisin omani CultBeautylta, mutta en ole enää varma, miten tilauksen nykyään menevät. Käsi ylös, jos joku on sieltä viime aikoina tilannut!

Lumene Instant Glow beauty serum

Keksin joskus jo ennen kesää, miten samanlaisen kuulaan ja päivettyneen efektin voisi saada ihan Suomesta saatavalla tuotteella. Kokeilinkin kasvoilleni Lumene Instant Glow Beauty Serum -sävyseerumi*, sävyssä Universal Deep. Tätä saa nyt Cocopandalta* ja Kickseistä* (jossa se on nyt just alessa). Vinkkasinkin tästä jo kerran Instagramissani ja moni vaikuttaja tuntuikin nopeasti ottavan tämän kikan käyttöön!

Toki siis myös Lumenella on ihan tähän tarkoitukseen tehty tuote Instant Glow Liquid Bronzer* ja vaikka sekin on oikein oiva tuote, mulle sen antama efekti jää ehkä vähän liian vaisuksi. Tällä sävyseerumilla tehty meikki tuntuu myös pysyvän kasvoilla paremmin kuin tuolla Liquid Bronzerilla. Plus tää sävyseerumi on edullisempaa kuin tuo Liquid Bronzer 😉

Lumene Instant Glow beauty serum

Lumene Instant Glow Beauty Serum -sävyseerumi* on siis ihan vain tummalle iholle tarkoitettu pohjameikki. Olen käyttänyt samaa tuotetta sävyssä Universal Medium ja se tasoillaa ihon sävyä ihanan kevyesti.

Mutta vitsi tämä Universal Deep sopii täydellisesti bronzeriksi tällaiselle keskivaalealle iholle! Julkaisin tänään videon tämän käytöstä IG:hen, mutta käytän tätä siis näin: Otan tuotetta kämmenelleni, pyörittelen siinä Real Techniquesin 002 -sivellintä ja levitän sillä poskille, otsaan ja nenänselkään. Ja joskus, kun haluan oikein hehkuvan meikin, sekoitan mukaan kasvoöljyä (postaus). Tuota sivellintä ei valitettavasti enää ole saatavana, mutta esimerkiksi saman merkin Buffing Brush* voisi toimia tässä hyvin.

voidemainen aurinkopuuteri

Lopputulos on kuulas, kestävä ja ihanan kesäinen! Kokeile vaikka <3

Lue myös:

Aurinkopuuterin, poskipunan ja korostustuotteen oikeat kohdat
5 x Parhaat aurinkopuuterit

kauneus meikki testit suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *