Hei hei mitä kuuluu?

Hyvää, kiitos kysymästä.

Päätin vähän päivittää elämääni tänne bloginkin puolelle, vaikka aika paljon postaan arkielämääni Instagramin Storiesiin. Mutta kaikkihan ei mua siellä seuraa, eikä pikkupätkistä saa välttämättä kovin eheää kuvaa siitä, miten mulla tällä hetkellä oikein menee.

Työt

Tällä hetkellä kahden työn  ja vapaa-ajan suhde on aika hyvässä balanssissa. Niin hyvässä, että päätin taas tauon jälkeen alkaa kirjoittaa Trendiin pientä palstaa ja ensimmäinen mun ”Toimittaja suosittelee” -juttuni löytyykin uusimmasta Trendistä.

Ja edelleen porskutan menemään Helsingin Yliopistolla suusyöpätutkimusryhmässä. Ylä- ja alamäkiä on koko ajan ja täytyy sanoa, että tämä on kyllä henkisesti raskain työni koskaan, mutta opettelen koko ajan kestämään vaistoinkäymisiä työelämässä. Työnkuvani ei ole juuri muuttunut viime kertaisesta, olen edelleen siellä 50-prosenttisena eli teen töitä labrassa noin 20 tuntia viikossa. Mutta sen verran kuvio on muuttunut, että olen alkanut ottaa enemmän suuntaa väitöskirjaa kohti. Projekteja mietitään sen mukaisesti ja ensimmäinen tieteellinen artikkelini julkaistaan ihan pian!

Bloggaaminen tuntuu myös tosi kivalle ja tämä kahden työn kombo sopii mulle ihan täydellisesti. Teen blogia yleensä 2-3 päivää viikossa ja somea tietysti päivittäin. Lilyn uudistuksen myötä moni juttu on muuttunut, esimerkiksi se, että saatiin vihdoin bloggausaustaksi WordPress ja ai että tätä mä oon odottanut! Tämä helpottaa työtä ja ihan vaikka kommentteihin vastaamista kyllä huomattavasti.

Harrastukset

Mulla on myös kaksi suht uutta harrastusta, jotka on kyllä tuonut ihan älyttömästi iloa mun elämään. Nyt tajuan, miksi ihmiset harrastaa 😀 Aloin siis viime syyskuussa käydä Espoon Omniassa keramiikkakurssilla ja jatkoin hommaa keväänkin kurssilla. Nyt kaksi kurssia on ohi, koti on jo täynnä purkkeja ja purnukoita, mutta jatkan silti taas parin viikoo päästä uudella kurssilla. Tää on niin mun juttu! Jos työkuviot stressaa, ei ole mitään parempaa tapaa nollata aivoja, kun puristella pehmeää savea kolmen tunnin ajan.

Toinen nyt keväällä aloittamani harrastus on twerk. Pa-ras-ta. Lähdin alkeiskurssille Miian innoittamana ja tämän takia odotan joka viikonlopun jälkeen maanantaita, kun pääsen tanssimaan! Twerk on aika hyvä paikka aloittaa tanssiharrastus, koska koreagrafiat eivät ole alkeiskurssilla älyttömän vaiketa. Se, miksi ajattelin, että juuri twerk sopii mulle, ja sopiikin, on tanssityyliin liittyvä superhyvä musiikki ja tietysti se asenne! Tunneilla kannustetaan muita, heilutetaan kaikenkokoisia pyllyjä pienissä shorteissa, eikä tunnilta lähde koskaa ilman pientä itsetunnon kohotusta. Todellinen bodypositive-laji! Ja siis lisäksi tämä on yllättävän rankkaa eli kunto ja lihaskunto kohoavat kyllä roimasti.

Kevään suunnitelmia

Mitään suuria muutoksia ei elämään ole ainakaan mun suunnitelmissa tulossa, mutta yksi kiva reissu siintää lähitulevaisuudessa. Lähdemme ”Turun tyttöjen” eli siis Turun yliopiston opiskeluaikoijen ystävieni kanssa reissulle Barcelonaan toukokuussa meidän 10 vuoden yhteisen taipaleen kunniaksi. En ole koskaan ollut Barcelonassa, joten kaikki vinkit otetaan tietysti ilolla vastaan!

Saimme myös mieheni kanssa yhteen inside-läppään liittyen häälahjaksi Viking Linen lahjakortin, joka olisi myös tarkoitus käyttää toukokuun aikana Tukholman matkaan. Miehen syntymäpäivän ja helatorstai osuvat siihen samaan syssyyn, joten pääsemme viettämään synttäreitä länsinaapurin puolelle. Meikäläisen hiilijalanjälki kasvaa sen verran jo näiden ansiosta, että muut matkasuunnitelmat on nyt tältä erää unohdettu.

Kesäksi onkin sitten muutama festarisuunnitelma. Ruisrockiin olisi kiva mennä sekä tietysti kotikulmien Karmarockiin ja Porin Jazzeille tietysti heinäkuussa! Lisäksi olisi heinäkuun loman aikana kiva toteuttaa joku pieni roadtrip täällä Suomessa. Pitääpä alkaa suunnitella sitä, koska viime vuonna reissu jäi hääjärjestelyjen takia tekemättä.

Ostoslistalla

Tuntuu, että viime aikoina olen etsinyt netistä vain twerk-vaatteita 😀 Mutta seuraavaksi pitäisi löytää myös joku kiva mekko häihin, johon olemme saaneet kutsun. Ja koska selkäni on alkanut ihan tosissaan osoittamaan mieltä lähinnä istuma-asennossa tehtäviin töihini, olen alkanut harkita sähköpöydän hankitaa. Suosituksia otetaan siis vastaan tässäkin! Ja myös työtuoli menee vaihtoon, ei tällä mun rimpulalla saa järkevää työasentoa tekemälläkään.

Ai niin ja yhtä juttua olen myös harkinnut jo melkein vuoden ajan, nimittäin sähköpyörää! Meiltä on yliopistolle noin 10 kilometrin matka, mikä tolla tavallisella pyörällä tuntuu usein vähän liian pitkältä kesähelteellä suorittamaan. Siksi vähän apua antava sähköpyörä olisi ihan täydellinen tämän matkan taittamiseen. Eli jälleen, suositukset tervetulleita 😀 Onko siellä ketään sähköpyörän omistavaa?

Lempibiisit just nyt: Töölön Ketterä – Erilainen Luuranko ja H.E.R. – Hard Place

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli tyo
Kommentit (16)
 1. Eikä, mä oon kans lähös Barcelonaan! 😀
  Ollaan äidin ja sen siskojen kaa 3 päivää vapun alla. 🙂

  1. Kuulostaa kivalta! 🙂

 2. Laura / @Laurantaina
  1.4.2019, 15:07

  Kivoja kuulumisia! Mä huomasinkin sun muun uuden harrastuksen jo stooreista. 😉 On aika paljon duunia tehdä ”päiväduunia” että somea yhtäaikaa, ja koettaa siinä vielä harrastaa päälle. Mä sanoisin et koklaa miltä pyöräily tuntuu ihan ilman sähköäkin! Tai, tee kuten vanhat yliopisto-kaverini että ajat pyörällä osan matkaa ja menet osan matkaa bussilla tms kätevimmällä välineellä. Mun YO:lle tuli tyyppejä tosi kaukaa monen junavaihdon takaa, mut vika bussimatka oli tosi kallis ja ärsyttävän pitkä (tuplat vs pyörällä) niin jengi omisti vikalle matkalle pyörän. 🙂 Mä jaksoin aika hyvin rapakuntoisena mennä sen 6km/suunta ja olematta ihan sairaan hikinen koulussa, kumppani vetää täällä Suomessa 10km/suunta ympäri talven.

  xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

  1. No siis joo omaki mies veti edelliseen työhönsä 13 km per suunta mut sillä onki sellanen uberhypersuperpyörä ja mulla ihan tavallinen peli ja ku oon tota 10 kilsaa pyöräilly töihin ni kesällä oikeesti oon hikoillu puol päivää sen jälkeen ja ei se vaan oo ollu kivaa 😀 Olis kiva jos se kynnys ees vähän madaltuis! Vois pitää sitä sähköpyörää vaan sillee vähän avustavana 😉 Mut toi osittainen pyöräily vois kyllä olla hyvä idis hmmm..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *