Hemmottelua Jolie Spassa

Sain vähän aikaa sitten kutsun kokeilemaan kasvohoitoa luonnonkosmetiikan mekkaan Jolie Spahan. Aikuisiän akne ja valmistumisen kynnyksellä lisääntynyt stressi ovat alkaneet verottaa ihon kuntoa ihan toden teolla, joten otin kutsun kiitollisena vastaan ja marssin Helsingin Kalevankadulla sijaitsevaan ihanaan hoitolaan.

jolie spa 2.jpg

jolie spa.jpg

Jolie Spa on osa Jolien hyvinvointikonseptia, johon kuuluu sen lisäksi luonnonkosmetiikan verkkokaupan, kivijalkamyymälän ja hyvinvointiin keskittyvän verkkomedian. Nettisivuilta ja Jolien Facebook-sivuilta löytyy itseasiassa todella mielenkiintoisia artikkeleita ihonhoitoon liittyen! Jolie hoitaa myös luonnonkosmetiikan maahantuontia mm. Ranskasta.

Jolie Spa käyttää vain ekosertifioituja hoitolasarjoja. Brändeinä valikoimasta löytyy tällä hetkellä Absolution, Iroisie, Patyka, May Lindstrom Skin, L’Atélier des Délices, Neal’s Yard Remedies, Honoré des Prés, Kure Bazaar, Zuii ja Kjaer Weis, jonka upeasta hohtotuotteesta olenkin aiemmin kirjoittanut täällä.

jolie spa 3.jpg

Hoito ja käytettävät tuotteet räätälöidään aina asiakkaan ihon mukaan. Itselläni ongelmina olivat epäpuhtaudet, mutta toisaalta myös pintakuivuus. Aluksi iholleni tehtiin alkupuhdistus Patykan tuotteilla. Sitä seurasi kuorinta L’Atélier des Délicesin entsymaattinen kuorinta, jonka aikana sain kovasti kaivatun niska-hartiahieronnan. Epäpuhtaudet hoidettiin mekaanisesti, minkä jälkeen ongelma-alueille levitettiin Absolution La Solution + Controle-seerumia, joka toimii aseptisesti ja toimii esimerkiksi hormonaalisten iho-oikkujen hoidossa.

Seuraavaksi vuorossa oli hieronta Absolution Addiction -öljyllä ja hierontavoiteella (ammattituote). Naamioksi valittiin T-alueelle Absolution Le Soin Purifiant puhdistava naamio ja muualle kasvoille Absolution Le Soin Repulpant kosteuttava naamio. Lopuksi kasvoille levitettiin samaa Absolutionin seerumia, Absolutionin Creme de Jour -päivävoidetta, silmänympäryksille Absolutionin Soin Regardia sekä Iroisie Soin Parfait BB-voidetta ja Couleur Caramel -silkkipuuteria.

Kaikki tuotteet muutamaa lukuunottamatta on saatavana Jolien verkkokaupasta.

jolie spa 4.jpg

Ihoni oli hoidon jälkeen tietysti superkosteutettu ja kuulas. Hoidon tehnyt kosmetologi sai myös ihoni yllättäen rauhoittumaan, vaikka mekaaninen puhdistus saa yleensä kasvoni helottamaan punaisuuttaa moneksi tunniksi. Sain mukaani myös muutaman Absolutionin testerin, joihin kyllä todella rakastuin. Nyt minua kiinnostaisikin päästä kunnolla testaamaan, voisiko merkin syväpuhdistava ja talintuotantoa säätelevä naamio Le Soin Purifiant saada akneihoni kuriin.

Suosittelen siis piipahtamaan hoidossa tai ainakin niin kauniissa Jolien putiikissa Helsingin Uudenmaankadulla. Tästähän voi napata idean vaikka pukinkonttiin 😉

jolie spa 5.jpg

Jolie spa
spa@jolie.fi
050 326 3111
Kalevankatu 17 B, 00100 Helsinki
Nettiajanvaraus

Kommentit (2)
  1. Heippa, kuulostaa ihanalta tuo hoito ja Jolie, sekä siellä asioiminen onkin ollut mielessä pidempään 🙂 Täytyy ehkä siis itekin suunnata johonkin hoitoon!

    Mutta pakko tarttuu tohon, että siis sullako akneiho? 😮 Tai siis kuvissa näyttää aina niin hyvältä!

    1. No peiteaineilla ja pahimpien finnien photaroinnilla se varmaan näyttääkin ok:lta. Todellinen tilanne esimerkiksi leuassa näyttää (todella hyvänä päivänä) tältä: http://www.lily.fi/blogit/nude/tehokas-keino-peittaa-napyt :/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *