Hemmottelua Ravensarassa + viime hetken lahjavinkki

Pääsin eilen hetkeksi taivaaseen. Sinne voi mennä oikeastaan kuka tahansa ja sen nimi on Kauneushuone Ravensara. Turun Kauppiaskadulla Aurajoen rannalla sijaitseva day spa on saattanut tulla tutuksi lukijoilleni, sillä se on oikeastaan ainoa paikka, jossa kauneushoidoissa käyn. Ja se pääsee tapahtumaan aivan liian harvoin. Jälleen kerran sain loppupäivän miettiä miksi en käy tällaisissa hoidoissa useammin?

ravensara 3.jpg

ravensara 5.jpg

Yhteistyössä Ravensaran kanssa pääsin testaamaan heidän suklaista kasvohoitoaan. Runsaasti kaakaota sisältävällä Be Chocolate -sarjalla tehdyllä hoidolla saatiin iholle runsaasti mineraaleja ja vitamiineja, kuten magnesiumia, sinkkiä, A-, B- ja E-vitamiineja. Sarjan tuotteet ovat Ravensaran ideologian mukaisesti luonnollisia ja luomuraaka-aineista valmistettuja ja ne sopivat kaikille ihotyypeille.

Hoito aloitettiin selkähieronnalla, joka kuuluu kaikkiin Ravensaran hoitoihin automaattisesti. Se teki kyllä kutaa jumiutuneille hartioilleni. Seuraavaksi kasvojen iho puhdistettiin ja ihon tilanne kartoitettiin, ja pyysin erityishuomiota laajentuneille ihohuokosilleni. Ihoni kuorittiin pähkinäöljyä, kaakaota ja glyseriiniä sisältävällä kuorinnalla ja samalla sain päähieronnan, ah. Kasvot hierottiin kultahippuja sisältävällä hierontaöljyllä, jonka jälkeen hoito viimeisteltiin kaakaokasvonaamiolla. Myös kädet hierottiin suklaisella hierontabalsamilla.

ravensara.jpg

Viime hetken valmistujaislahjavinkkinä voisin Turun seudulla asuville suositella lahjakorttia tähän idylliseen hoitolaan. Lahjansaaja voi käydä hemmotteluhetkessä tai kokeilla viime vuonna hehkuttamaani ripsien kestotaivutusta. Hinnaston ja kaikki hoidot löydät Ravensaran nettisivuilta.

ravensara 4.jpg

ravensara 6.jpg

Kommentit (2)
  1. Susanna // Hyväksynnän hylje
    27.5.2015, 09:12

    Kuulostaa ihanalta! Kaakaovoi sopii kyllä todella moneen, tekee myös hiuksille hyvää (vaikken mikään raakaöljyjen ystävä hiustenhoidossa yleensä olekaan)

  2. Pirkon Paletilta
    27.5.2015, 09:20

    Kuulostaa aivan täydelliseltä! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *