Hiuspyyhe - tämän kaikki tarvitsevat!

NUDE

Viime vuonna tutustuin tarvikkeeseen, jotan en ollut ajatellut välttämättä tarvitsevani, mutta jota ilman en todellakaan voi enää elää tai esimerkiksi matkustaa. Ja se tarvike on hiuspyyhe.

Ja ideahan on yksinkertainen; kuivata hiukset kätevämmin, nopeammin, niskaa väsyttämättä ja joissain tapauksissa myös normaalia pyyhettä hellävaraisemmin. Hiuspyyhe on siis normaalia pyyhettä pienempi ja se on muotoiltu päähän sopivasti ja helposti kiinni kääräistäväksi. Lisäksi sen takana on usein jonkinlainen kiinnitysmekanismi, jolloin pyyhe pysyy päässä ongelmitta ja voit samalla esimerkiksi meikata ja pukea. Usein hiuspyyhkeet on myös tehty normaalia pehmeästä materiaalista, joka ei kuluta hiusta kuten normaali kylpypyyhe.

Sain ensimmäisen pyyhkeen testiin Cocopandalta (4,40 e)* ja se on käytössä edelleen. Tämä Shela's (kuvassa musta) on tehty normaalia pyyhettä pehmeämmästä mikrokuidusta ja se tuntuu kyllä imevän vettäkin itseensä paremmin kuin peruspyyhe. Parasta näissä hiuspyyhkeissä on kuitenkin ehkä se, että voit oikeasti tehdä samalla jotain, kun odottelet hiusten kuivumista. Normaali pyyhe tippuu omasta päästäni ainakin heti, kun vähänkin kallistan päätäni, mutta tämän kanssa voit vaikka siivota jos siltä tuntuu :D

Toinen lempparipyyhkeeni on saatu sympaattiselta ja kotimaiselta PirpanaDesignilta, joka myy omia pyyhkeitään Instagramin kautta. Tässä olisi aika kiva joululahjaidea ystävälle tai sukulaiselle; suomalaista käsityötä pienyrittäjältä :)

Myös Glitterillä on oma hiuspyyhkeensä ja Biodellyltä (37 e)* löytyy vielä yksi astetta luksuksempi versio.

Onko täällä muita hiuspyyhefaneja? :)

*Sis. yhteistyölinkkejä.

Kommentit

suuubi (Ei varmistettu)

Sain viime vuonna joululahjaksi dermosilin hiuspyyhkeen ja muuta en osaa enää käyttääkkään! Etenkin kun pitkät hiukset, on sen kanssa paljon helpompaa juuri tehdä muuta samalla kun ei kokoajan pyyhe ole tippumassa päästä! :)

HooCee (Ei varmistettu)

Minulla on Dermosilin hiuspyyhe ollut käytössä nyt muutaman vuoden, aivan paras vempele! Kuten sanoit, se päässä voi vaikka siivota, eikä hievahdakaan. Näppärä ja kevyt ottaa mukaan, kun menee reissuun tai kylään, koska monesti hotelleissakin on vain yksi pyyhe per henkilö. Kahta en vaihda ja tämä on toinen niistä! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei todellakaan kaikki tarvitse. Mulla on kaksi tommosta ja toinen niistä Dermosilin. Ei ne pysy mun päässä sen paremmin kuin tavallinen pyyhekään ja mun alaselkään ulottuvat hiukset ei kunnolla pysy siellä sisällä. Vaan valuttavat aina vettä jostain. Ei pelastanut tämä tuote mun elämää.. Onneksi sain nämä turhakkeet niin ei tullut tuhlattua rahoja.

Siiri-i (Ei varmistettu)

Sama vika, ikävä kyllä :(

Mulla oli joskus nuorempana tällainen kun oli vielä lyhyemmät hiukset. Se oli ihan paras! Nyt kun on takapuoleen asti ylettyvät pitkät ja vieläpä paksut hiukset, niin eihän tällanen pyyhe niitten ympärille mahdu vaikka kuinka haluaisin. Ihan olen kade niille jotka näitä voi käyttää.

nik (Ei varmistettu)

Mulla oli joskus hiuspyyhe, mutta mulla on niin iso pää ettei se yltänyt kiinni niskasta :'D käytän muksujen äitiyspakkauspyyhkeitä. Pehmeitä ja sopivan kokoisia ja tarpeeksi ohuita että pysyy hyvin kiinni.

Riitta T (Ei varmistettu)

En ole koskaan käyttänyt pyyhkeenä vaan hiusten suojana saunassa. Hiushoito saa muhia rauhassa.

Ohmy (Ei varmistettu)

Mä käytän vanhaa t-paitaa... Se on tosi helppo kietaista päähän, on pehmeä ja hellävarainen hiuksille! Mulla on kyllä hiuspyyhekin, mutta mulla kanssa se on käytössä saunassa, hoitoaine saa muhia sen alla rauhassa eikä hiukset suotta kärsi!

Mimmuli (Ei varmistettu)

Mulla on sekä hiuspyyhe että -turbaani Aquisilta. Hiuspyyhe on jo vuosia vanha, ja se edelleen kuivaa tosi hyvin, mutta turbaanin hankin, koska mun pitkät hiukset ei kunnolla mahtuneet enää pyyhkeen sisään. Turbaaniin oon ollut tosi tyytyväinen, ja se kulkee mukana mm. uimahalliin ja lomamatkoille.

HP (Ei varmistettu)

Liputan Aquisin puolesta. Mulla oli ensin muutaman euron turbaani, todella epämukava eikä kuivannut yhtään. AQUIS on superhyvä, rakastan sitä!

Tanna (Ei varmistettu)

Mä käytän joskus pikaisesti hiusturbaania päässä normipyyhkeellä kuivaamisen jälkeen, että saan vielä enemmän vettä imettyä pois. En kuitenkaan voi jättää turbaania päähän pitemmäksi aikaa tai vauvahiukset kuivaa pystyyn ja pörröisiksi! Pakko harjata hiukset mahdollisimman pian suoriksi että ne kuivaa sileiksi :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Kierrätyshenkisenä täytyy muuten sanoa, että jos omistaa tai pystyy lainaamaan ompelukonetta niin tuollainen on maailman helpoin tehdä itse ja jos kaapista löytyy joku jo kulahtanut vanha pyyhe niin se saa hyvin vielä uuden elämän hiuspyyhkeenä!

Mulla on muuten sama ongelma kuin edellisellä kommentoijalla. Hiuspyyhe on kätevä kietaista päähän suihkun jälkeen mutta vauvahiusten pystyyn kuivumista täytyy varoa!

anietta (Ei varmistettu)

Minäkin ekologisena tyyppinä leikkasin pitkän 20 senttiä leveän palan joustotrikoosta. Kiedon sen löyhäksi turbaaniksi päähäni.
Kesämökillä samanlainen jo neljättä vuotta.
Toimii hyvin.

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Minunkin ostoslistalla! Tähän mennessä käyttänyt pyyhettä, mutta se tosiaan painaa ja tuppaa tippumaan kumarrellessa, joten tälläinen turbaanimainen olis todellakin parempi :D!

Oi! Onkin ollut nyt ostoslistalla sillä hävitin vanhan karmean väriseksi värjäytyneen hiuspyyhkeen viime kesänä (kyselin hotellista perään, mutta ei kuulema löytynhyt..). Mies kutsui sitä kuutiksi kun se roikkui hassusti kylppärin koukusta. Näitä voisi hankkia parikin, toinen kuivaamiseen ja toinen saunaan hoitoaineen tai hiusnaamion kaveriksi.

Jonsku- (Ei varmistettu)

Hauska kun isot firman myy näitä uutena juttuna. Äitini myi tällaisia tekemiään pyyhkeitä pikku myymälässä Turussa jo reilu 10v sitten :D

Mutta tosiaan, tämä on sellanen tuote mitä en itsekään jättäisi pois mistään hinnasta. Aivan huippu!

Kateliini (Ei varmistettu)

Mitä päänahka tykkää tuosta kosteassa muhittelusta? Itse ainakin pakko föönata heti tyvi kuivaksi ettei ala päänahan ongelmat...

Mulla on ollut tällainen monta vuotta käytössä, varmaan vuosituhannen alusta jostain jo. Näitä jossain vaiheessa näki myyjäisissä, markkinoilla tmv. useinkin käsityöläisten tekeminä, mutta nyt en ole hetkeen törmännyt. Pari vuotta sitten ostettu Dermosilin hiustuotepaketti sisälsi tällaisen ja sain siitä toisen. Kuten tässä muutamalla aiemmallakin kommentoijalla, niin mullakin on nämä käytössä vain saunassa. Suojaan näillä hiukset, siis ihan ilman naamiotakin tai muuta hoitoainetta..
Nyt voisin valjastaa kyllä toisen näistä tähän kuivauskäyttöön! En niinkään kotona koe tarvitsevani, mutta onhan tää nyt kätevä jossain reissussa, vaikka uimahallissa, johon ei jaksa erikseen kahta pyyhettä raahata! Se tukasta valuva vesi on niiin ärsyttävää..

Maria Glow (Ei varmistettu) http://so-up.fi/mariaglow

Muta löytyy Finlaysonin, Shelasin (sama kun sulla, mut valkoinen), Aquis ja System 4 hiuspyyhkeet ja RAKASTAN! Paras on ehdottomasti tuo Shelasin ja ajattelin hankkia niitä toisenkin. Se on jotenkin niin ihanan pehmeä ja tosiaan imee itseensä hyvin vettä. <3 Niin parhaita :D

Heiduli (Ei varmistettu)

Tuo Shelasin ei kyllä ime kosteutta nimeksikään. Se on tavallisesta mikrokuitukankaasta valmistettu. AQUIS kuivaa hiukset oikeasti, mulla on pitkät hiukset ja oon kokeillu molempia.

Kommentoi