Hiusväripohdintoja

NUDE

Vaikka pinkki tukka on ihana ja söpö, vaihtuu se tänään ihan tavalliseen blondiin. Istahdan jälleen Pin Up Hairin Johannan tuoliin ja toivon varmaankin jotain tällaista, ellei Johanna ole keksinyt jotain houkuttelevampaa ;) Kuvat Pinterest-kansiostani Hair color inspo.

Ei sillä, että pinkissä tukassa sinänsä olisi mitään vikaan ollut, mulla vaan ei tunnu riittävän jaksaminen sen ylläpitämiseen. Pinkeillä suoraväreillä ja hoitoaineilla läträäminen tuntuu nyt hieman liian vaivalloiselta ja siksi haenkin seuraavaksi jotakin käytännöllisempää. Vaikka onhan kirkkaan blondinkin ylläpitämisessä oma vaivansa.

Sain eräänä päivänä päähäni, että haluan polkkatukan! Onneksi en päässyt Johannan penkkiin samantien, sillä muistutus siitä, että olen kauneusbloggaaja, toi mut onneksi parin päivän päästä maanpinnalle; Enhän mä voisi tehdä teille niin paljon erilaisia kampaustutorialeja, jos olisin polkkahiuksinen!

Hmmm.. vai pitäisiköhän sittenkin..

Kommentit

LaJo (Ei varmistettu)

Joskus olisi kyllä kiva saada pidemmälle polkallekin sopivia kampausohjeita.. Vaikka jonkun toisen hiuksiin tekeminäsi. *fingers crossed* :)

Charkku (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/charlotan-silmin

Kyllähän sä keksisit vaikka mitä silti ;) tekisit sit vaikka pitkähiuksisille kavereilles (tai mulle >:D) eri tutot. Näyttää kyllä mahtavalta tossa kuvassa polkka, sopis varmasti tosi hyvin sulle ja olis fresh tälleen kesällä :)

Laura (Ei varmistettu)

Toi lyhytkin malli sopisi sulle tosi kivasti! :)

Iipu (Ei varmistettu)

Siis joo todellakin polkka! Aika moni on lähtenyt tähän polkkavillitykseen, ja napsaissut kutrinsa, (kröhöm, täällä yksi) joten nimenomaan taatusti olisi kysyntää erilaisille kampaustutorialeille polkkamittaiseen tukkaan! Meitä polkkapituisilla hiuksilla olevia löytyy taatusti muitakin, jotka pohdiskelevat, että mitenhän tätä tukkaa voisi laittaa, kun mitta ei tunnu riittävän kampauksiin, jotka on aina tehty pitkähiuksisille!

Niina (Ei varmistettu)

Joo leikkaa polkka! Itsellänikin on suunniilleen saman mittaiset hiukset mitä sinulla tuossa instagram kuvassa ja voisit sitten tehdä kampaustutorialeja lyhyempään tukkaan!

Jennuhh (Ei varmistettu)

Tuo blondi on niin hieno sulla tuossa kuvassa! :) Mitenkähän tuo värjäys tehdään niinkuin noissa ylemmissä kuvissa, kun päältä on vaalee mutta alta tummempi? Itelläni kans vaaleet, mutta värjään aina juurikasvun. Onko tuossa jätetty juurikasvu värjäämättä vai laitettu raitoja vai miten tuo onnistuu? :)

pinkpepper (Ei varmistettu)

Mä haluun ainaki lisää ihania tukkatutoja, joten sen takia sanon että älä leikkaa, MUTTA, ton viimisen kuvan perusteella sulle sopis ihan älyttömän hyvin vähän lyhyempi malli!

Mira (Ei varmistettu)

Eilen blogiasi lukiessa harmittelin kun itselläni tällä hetkellä "ylikasvanut" polkka, ja siihen niin vaikea aina keksiä kampausta. Niin paljon ihania kampauksia pitkiin hiuksiin on olemassa. Sinulle varmasti sopisi polkka, ja olisi mahtavaa jos jotain vinkkejä sen piristämiseen saisi myös blogiin

E (Ei varmistettu) http://www.kirppisstyle.blogspot.com

Nyt annat mennä vaan, et sä blogin takia voi jättää leikkaamatta. Kyllä lyhkäsempäänkin malliin saa viritettyä vaikka mitä jos on pakko! Toi polkka näyttää kivalta ja tekisi varmaan hiuksillekin ihan hyvää :)!

Anna (Ei varmistettu)

Pyh pah, naps ja poikki vaan. Itse asiassa mun tässä kasvatusprojektin vaiheista juurikin sellainen hädin tuskin olkapäille yltävä polkka on jotenkin ollut kaikista helpoin mitta kampauksille. Nyt tukkaa on viitisen senttiä enemmän ja tuntuu paljon haastavammalta!

Kommentoi