Hiusväripohdintoja

Vaikka pinkki tukka on ihana ja söpö, vaihtuu se tänään ihan tavalliseen blondiin. Istahdan jälleen Pin Up Hairin Johannan tuoliin ja toivon varmaankin jotain tällaista, ellei Johanna ole keksinyt jotain houkuttelevampaa 😉 Kuvat Pinterest-kansiostani Hair color inspo.

Ei sillä, että pinkissä tukassa sinänsä olisi mitään vikaan ollut, mulla vaan ei tunnu riittävän jaksaminen sen ylläpitämiseen. Pinkeillä suoraväreillä ja hoitoaineilla läträäminen tuntuu nyt hieman liian vaivalloiselta ja siksi haenkin seuraavaksi jotakin käytännöllisempää. Vaikka onhan kirkkaan blondinkin ylläpitämisessä oma vaivansa.

Sain eräänä päivänä päähäni, että haluan polkkatukan! Onneksi en päässyt Johannan penkkiin samantien, sillä muistutus siitä, että olen kauneusbloggaaja, toi mut onneksi parin päivän päästä maanpinnalle; Enhän mä voisi tehdä teille niin paljon erilaisia kampaustutorialeja, jos olisin polkkahiuksinen!

Hmmm.. vai pitäisiköhän sittenkin..

Kommentit (10)
  1. Joskus olisi kyllä kiva saada pidemmälle polkallekin sopivia kampausohjeita.. Vaikka jonkun toisen hiuksiin tekeminäsi. *fingers crossed* 🙂

  2. Kyllähän sä keksisit vaikka mitä silti 😉 tekisit sit vaikka pitkähiuksisille kavereilles (tai mulle >:D) eri tutot. Näyttää kyllä mahtavalta tossa kuvassa polkka, sopis varmasti tosi hyvin sulle ja olis fresh tälleen kesällä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *