H&M:n uusi kosmetiikkakonsepti + 5 parasta tuotetärppiä

NUDE

Muotijätti H&M:n syksyn kosmetiikkauudistus on ollut yksi mielenkiintoisimmista jutuista kosmetiikkaympyröissä. Pakettien kaunis muotoilu on kerännyt kiitosta ja itseäni on kovasti kiinnostanut se, miten näissä uutuuksissa kohtaavat hinta ja laatu.

Pääsin muutama viikko sitten tutustumaan H&M Beautyn tuotteisiin Helsingin Forumin myymälään juuri ennen sen avaamista isolle yleisölle. Valikoima oli selvästi laajentunut, sillä koluttavia hyllyvälejä ja testattavia tuotteita oli aivan liikaa parin tunnin tutustumiskerralle.

Suurimman vaikutuksen minuun teki meikkien sävyvalikoimat, jotka selvästi seurasivat kauden kuumimpia trendejä. Oli ysärinruskeaa huulipunaa, tummanpunaista mattahuuliväriä, luomiväripaletti täynnä sinisen sävyjä ja erilaisia nudekynsilakkoja vaikka muille jakaa.

H&M Beautyyn kuuluu kolme tuotelinjaa, joista suurin on meikit yli 700 tuotteellaan! Meikit ja meikkaustarvikkeet tulevat myyntiin kaikkiin suomen Beauty-myymälöihin. Toinen tuotelinja on vartalonhoitotuotteita sisältävä body ja kolmas hair, hiuksille tietysti.

Suurin osa meikeistä valmistetaan Italiassa ja vartalonhoitotuotteet sekä stailaustuotteet valmistetaan Euroopassa ja USA:ssa. Täydellinen valikoima tulee myyntiin vain Helsingin Forumin myymälään, mutta kaikki tuotteet ovat myös saatavilla hm.comista

Tässä viisi tärppiä H&M Beauty-meikkiuutuuksiin:

1. Cream Lip Colour -huulipunat. Kylie Jenner on meikkaustoimillaan aiheuttanut ruskeiden huulipunien joukkokatoamisen. Mistään en ole löytänyt kaunista ruskeaa huulipunaa, mutta täällä se vihdoin on: Cream Lip Colour sävyssä 009 So Cocoa, joka vilahtikin jo tässä postauksessa.

2. Colour Essence Eye Cream -voideluomivärit. Näistä ostin itselleni Gentlewoman-sävyn, jota en ole vielä päässyt tositoimissa testaamaan, mutta kämmenselkään se jätti todella kauniin pigmenttisen ja pehmeästi levittyvän jäljen.

3. Pure Velvet Cream Blusher -voideposkipunat. Nämä vaikuttivat todella passeleilta tuotteilta, vaikka näin vähän poskipunia käyttävänä en yhtään ostanutkaan. Kauniit sävyt, helppo levittyvyys ja helposti työstettävä koostumus, joka tuo poskille kivan hehkun.

4. Velvet Lip Cream -huulivärit. Sain blogin kautta testiin sävyn Screen Siren, jonka perään moni kyselikin parin viikon takaisissa Instagram-kuvissani. Mattaisen pinnan jättävät huulivärit ovat upean sävyisiä, mutta pysyvyydessä ja huulituntumassa olisi parantamisen varaa. Mutta koska hintaa on alle 8 euroa, täytyy veitsenterävä kritiikki jättää välillä taka-alalle.

5. Precision Eye Marker -silmärajaustussi. Jäin kaipaamaan H&M:n vanhaa ja ihan huippua Liquid Eyeliner -tussia. Onneksi tilalle tuli näin pätevä uutuus!

++ Dark Tones Foundation Squad-meikkivoidepaletti. Kyllä, vaaleaihoisena suosittelen meikkivoidepalettia, joka on suunniteltu tummalle iholle. Mutta miettikääpä millaiset varjostukset tällaisella helposti levittyvällä voidemaisella tuotteella voisi kasvoille saada.

Omat saadut ja ostetut purnukkani on testattu vasta kerran, joten lisäanalyysia saatte, kun olen suorittanut vaadittavat lisätutkimukset ;)

Kuvista kiitos Reetalle <3

Kommentit

Aliiisa (Ei varmistettu)

Olen testannut muutamia voidemaisia luomivärejä, mutta niiden koostumus on aina ollut liian kuiva tai väri vääränlainen. päätin sitten kokeilla vielä h&amp;m tuota voidemaista luomiväriä ja se on ihan täydellinen! kerrankin löytyi beige vähän kimalteleva sävy joka on helppo levittää ja joka kestää koko päivän. aijon todellakin kokeilla muitakin uudistuneita beaty-linjan tuotteita!

Sofia Kontro (Ei varmistettu)

Muhun iskee varsinkin noiden tuotteiden ulkoasu kovaa! Odotan innolla, että pääsen myös ite koklailemaan itse sisältöä. Kiva postaus :)x

<a href="http://sofiaelizabetha.blogspot.fi/" rel="nofollow">sofiaelizabetha.blogspot.com</a>

Marjametsä (Ei varmistettu)

Olisin kiinnostunut kuulemaan, mitä (voidemaisia) varjostustuotteita suosittelet? Löytykö Suomesta pätevää varjostus- ja/tai korostusväripalettia, joiden avulla kasvojen muotoja voisi fiksailla? Entäpä mikä on suosikkituotteesi/meikkirutiinisi tummien silmänalusten piiloon meikkaamiseen? :)

Kommentoi