Huulten oikeaoppinen ylirajaus

NUDE

Olenkin tässä jo muutamaan otteeseen maininnut, että tapasin pari kuun alussa julkkismeikkaaja Dominique Samuelin, joka lennätettiin Suomeen lanseeraamaan Maybellinen uuden meikkisarjan. Tämän päivän aikana Dominique jakoi hirveän määrän hyviä meikkivinkkejä, joita hän käyttää malleja meikatessaan ja joita hän kertoi myös mallien ja näyttelijöiden käyttävän itsekin. 

Yksi niistä oli huulten ylirajaus. Kun aiheesta kysyttiin, Dominique sanoi, että lähes jokainen malli rajaa huulensa yli. Eikä siinä ole mitään väärää, kunhan tekniikan osaa niin, että lopputulos on luonnollinen.

Tähän Dominique antoikin hyvän vinkin: rajaa huulet yli vain amorinkaaren molemmin puolin. Älä siis juuri kaaren kohdalta äläkä aivan suupielistä. Päätinkin nyt vielä kuvalla näyttää ja vääntää rautalangasta, miten tällainen huulten pullistaminen meikin avulla onnistuu. Helppoa!

Vasemmalla siis kuva huulistani, kun olen levittänyt punan aivan huulteni rajojen mukaisesti (kyllä, ne on noin viivat). Ja oikealla huulimeikki, joka on tehty Dominiquen ohjeiden mukaisesti.

Itse olen vetänyt punan aina about kaikkialta yli rajojen, mutta totisesti tämä tekniikka antaa kyllä luonnollisemman lopputuloksen. Käyttiskamaa! Kuvissa näkyvä huulipuna on uudesta Balmain x L'Oréal Paris -huulipuna sävyssä Domination.

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Mulla on ohuet huulet ja olen kanssa alkanut vähän rajata niitä yli. Olinkin kuullut tuon, että amorinkaaren pitää antaa olla luonnollinen. :)

Kaunis puna!

Erika Naakka
NUDE

No niin hyvä että teikäläinen tän jo osaakin! :)

Kirsikka W.

Kiva vinkki, en ole ennen edes ajatellut ylirajaamistekniikoiden moninaisuuttaa. Itse tykkään tosin ylirajata myös alahuultani hieman, sillä muutoin huuleni ovat ihan eri paria :)

Erika Naakka
NUDE

Joo mäkin vedän ihan ministi myös alahuulta yli. Ehkä näkyykin kuvassa :)

Anne087 (Ei varmistettu)

Oletko harkinnut huulten täyttöä täyteaineella? :)

Erika Naakka
NUDE

En. Sattuu liikaa ja sitten saa olla kärsimässä jatkuvasti parin kuukauden välein :D

Idaemilii
Köyhä shoppailija

Tosi hyvä vinkki, kiitos! Olen itse innostunut huulipunasta enemmän, mutta aina vähän epävarma siitä
miten rajata huulia vähän yli. Nämä kuvat auttavat paljon! :)

Erika Naakka
NUDE

Jes ihanaa! Oikeesti ihan parasta kuulla, jos joku kokee mun vinkit hyödyllisiksi :)

Kommentoi