Huulten oikeaoppinen ylirajaus

Olenkin tässä jo muutamaan otteeseen maininnut, että tapasin pari kuun alussa julkkismeikkaaja Dominique Samuelin, joka lennätettiin Suomeen lanseeraamaan Maybellinen uuden meikkisarjan. Tämän päivän aikana Dominique jakoi hirveän määrän hyviä meikkivinkkejä, joita hän käyttää malleja meikatessaan ja joita hän kertoi myös mallien ja näyttelijöiden käyttävän itsekin. 

balmain loreal domination.jpg

Yksi niistä oli huulten ylirajaus. Kun aiheesta kysyttiin, Dominique sanoi, että lähes jokainen malli rajaa huulensa yli. Eikä siinä ole mitään väärää, kunhan tekniikan osaa niin, että lopputulos on luonnollinen.

Tähän Dominique antoikin hyvän vinkin: rajaa huulet yli vain amorinkaaren molemmin puolin. Älä siis juuri kaaren kohdalta äläkä aivan suupielistä. Päätinkin nyt vielä kuvalla näyttää ja vääntää rautalangasta, miten tällainen huulten pullistaminen meikin avulla onnistuu. Helppoa!

Vasemmalla siis kuva huulistani, kun olen levittänyt punan aivan huulteni rajojen mukaisesti (kyllä, ne on noin viivat). Ja oikealla huulimeikki, joka on tehty Dominiquen ohjeiden mukaisesti.

balmain loreal.jpg

Itse olen vetänyt punan aina about kaikkialta yli rajojen, mutta totisesti tämä tekniikka antaa kyllä luonnollisemman lopputuloksen. Käyttiskamaa! Kuvissa näkyvä huulipuna on uudesta Balmain x L’Oréal Paris -huulipuna sävyssä Domination.

bloglovin.jpg

Kommentit (8)
  1. Mulla on ohuet huulet ja olen kanssa alkanut vähän rajata niitä yli. Olinkin kuullut tuon, että amorinkaaren pitää antaa olla luonnollinen. 🙂

    Kaunis puna!

    1. No niin hyvä että teikäläinen tän jo osaakin! 🙂

  2. Kiva vinkki, en ole ennen edes ajatellut ylirajaamistekniikoiden moninaisuuttaa. Itse tykkään tosin ylirajata myös alahuultani hieman, sillä muutoin huuleni ovat ihan eri paria 🙂

    1. Joo mäkin vedän ihan ministi myös alahuulta yli. Ehkä näkyykin kuvassa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *