Ideoita kesän festarikampauksiin

Kaupallinen yhteistyö: Biozell

Ei ehkä tarvitse enää erikseen kertoa, että lettikampaukset on kuin tehty helteisille kesäfestareille. Erilaisia ranskiksia ja hollantilaisia lettejä on nähty festareilla jo vuosia, mutta päätin vinkata muutaman vähän fressimmän idean tänä kesänä kokeiltavaksi.

kesä 2018 hiustrendit.jpg

Pinnit ja pannat

Pinneillä saa nyt leikkiä ja niitä voi lisätä tukkaan oikein rykelmittäin. Lisäksi kaikki koristeelliset pinnit ovat nyt kovaa huutoa ja sopivatkin täydellisesti festarilookeihin. Ihan käytännön syistäkin 😉

Toinen juttu, josta olen ihan sikainnoissani, on ysäriltä tuttujen siksak-pantojen paluu! Näitä on nähty nyt jo catwalkeilla, mutta uskon niiden ponnahtavan pian pinnalle myös kansan keskuudessa. Mikä olisikaan parempi festariasuste, kuin trendin aallonharjalla oleva hiukset naamalta pois pitävä pantahärpäke?

kesä 2018 hiustrendit 3.jpg

Wetlook ja tuplanutturat

Wetlookejakin on ollut ihan hirveästi esillä näytöslavoilla ja on trendiin pari julkkistakin jo tarttunut. Wetlook eli märältä näyttävä kuontalo sopii sekin kuumiin kesäfestareihin, kun hikoilu tai vesisade eivät voi pilata kampausta!

Toinen jo viime kesinä jo Suomenkin festarikansalla nähty trendi on tuplanutturat, joihin olen ihan rakastunut edelleen. Tässä taas festareilla kaivattu ominaisuus; hiukset pois kasvoilta.

kesä 2018 hiustrendit 2.jpg

Festariväri

Jos joskus haluat leikkiä hiustesi värillä, festarit antavat siihen oivan mahdollisuuden. Homman voi toteuttaa poispestävillä suihkeväreillä tai sävyttävillä hoitoaineilla, joiden antama väri kuluu pois muutamassa shampoopesussa. Tosin festareille hiuksissa taatusti pysyvä sävytys on mielestäni parempi vaihtoehto. Värillä ei tänä kesänä niin ole väliä, tukka voi loistaa pinkkinä, lilana, sinisenä tai vaikka vihreänä! Tästä päästäänkin kahteen aika etevään Biozellin uutuuteen, joihin hiusten sävyttelyä rakastavan kannattaa kyllä tutustua.

biozell.jpg

biozell2.jpg

Kotimainen Biozell on lanseerannut suosittuun Color Mask -sarjaansa nyt uuden Cool Violet -sävyn. Sarjahan on siis täynnä ihania hoitavia sävytteitä, joihin hiuksiin saa juurikin muutaman (4-8) shampoopesun kestävän värin helposti kotosalla. Uusi Cool Violet on vanhaa tuttua Silver-sävyä paljon intensiivisempi ja sopii mielestäni koko hiusten sävyttämisen lisäksi myös vaaleiden hiusten kirkastamiseen, kun sitä sekoittaa tavalliseen hoitoaineeseen. Näin meikäläinen on pitänyt keltaisuuden pois omista hiuksista viime viikkojen ajan.

Toinen aika mielenkiintoinen uutuus on Color Mask Color Removing Shampoo. Se on siis nimensä mukaisesti sävytteiden ja suoravärien poistaja ja nopeuttaa tätä tavallisella shampoolla tehtyä sävypoistoa huomattavasti poistamalla hiuksista suoraväripigmenttejä. Se levitetään kosteisiin hiuksiin, annetaan vaikuttaa 3-5 minuuttia ja huuhdellaan normaalisti pois. Tämä sopii siis niille, joiden pitäisi kesäfestareiden jälkeen saada violetti tukka taas toimistokuntoon 😉 Tällainen pelastaja on kyllä hyvä löytyä kylppärin kaapista!

Kuvat: All Over Press ja Instagram (gigihadid, hoskelsa, devwindsor, taylorhill, badgalriri)

Kommentit (6)
  1. Sävyttävä hoitoaine/shampoo ei aina kulu pois muutamassa pesussa ja mulla menee järki sen kanssa, että sitä edelleen mainostetaan sellaisena. Se on suoraväriä ja saattaa jämähtää varsinkin vaalennettuun hiukseen erittäin lujastikin.

  2. Mikä on muuten tällä hetkellä sellainen kiharrin, jota suosittelisit suoritustusraudan ohelle? Lueskelin sun vanhoja postauksia (jostain 2013 alkaen, eli vähän on saattanut mielipiteet muuttua :D) ja rupes tää kiinnostelemaan, kun en oo pitkään aikaan tainnut kiharrinpostauksia sulta lukea.

    1. Hmm pitäispä tehdä joku päivitetty kooste, mitä kihartimia käytän nykyisin! No jos haluan vähän pienempää kiharrinta, käytän Remingtonin puikkokiharrinta (Pearl, en ole varma myydäänkö niitä enää mutta vastaavia kyllä löytyy muiltakin merkeiltä) ja sitten isompiin laineisiin Hot Toolsin kihartimia. Yleensä 25 millimetristä 🙂 https://sessionsalon.fi/kauppa/hot-tools-24k-gold-kiharrin-25mm

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *