Ihana aamu Living Day Spassa

Osallistuin viime vuodelta tutulle Vitamin Well Bootcampille, jossa tänä vuonna pääsimme mahtavalla porukalla testaamaan erilaisia hauskoja urheilulajeja. Esport Bristolissa testasimme ilma-akrobatiataitojamme ja trampoliinituntia, Kampin Elixiassa raskasta ja mielenkiintoista Move-tuntia sekä Salmisaaren Elixiassa reisirääkki Off-Pistettä.

living-day-spa.jpgliving-day-spa-5.jpg

living-day-spa-3.jpg

living-day-spa-4.jpg

Neljän viikon bootcamp on nyt haikein mielin hyvästelty, mutta pääsimme vielä kerran nauttimaan toistemme seurasta eilen Living Day Spassa Helsingin Kampissa. Aloin jo haaveilla lahjakortista kyseiseen hyvänolon keitaaseen.. vink vink vaan joulupukille!

Tuntui niin ihanalta astua tuulisena ensilumiaamuna sisään lämpimaan olohuoneeseen keskellä Helsinkiä. Living Day Spa oli ihanan sokkeloinen ja kotoisa; alakerrasta löytyi saunaosasto ja oleilutila, katutasossa kaunis olohuone ja ylhäällä monia hämäriä ja levollisia hoitohuoneita. Joista yksi muuten oli pariskunnille tai vaikka ystäville tarkoitettu parihuone.

living-day-spa-6.jpg

living-day-spa-8.jpg

Saimme jokainen valita itsellemme yhden hoidon ja lisäksi testasimme upeaa höyrysaunaa ja nautimme ihanan aamiaisen. Minä valitsin intialaisen päähieronnan ja jäinpä vain miettimään, miksi ihmeessä en ole hommannut itselleni päähierontaa aikasemmin! Niin mahtava stressin laukaisija. Siinä siis ehdottomasti yksi lahjavinkki vaikka ystävälle tai äidille jouluksi. Ja hei ehdottomasti varteenotettava idea polttareihin!

living-day-spa-7.jpg

Kiitos Vitamin Well ja kiitos koko seurueelle <3 

Viimeinen kuva: Living Day Spa

kauneus iho meikki
Kommentit (1)
  1. Moi! Tä kysymys kuulostaa tosi tyhmältä, mutta miten lisäät muotovaahtoa hiuksiin (ennen föönausta)? Todennäköisesti sen moussekasan lättääminen suoraan kuontaloon, kämmenelle pursottamisen jälkeen, ei ole oikea tapa 😀 Eli miten sä teet sen? Kiitos vastauksesta 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *