Ihana luonnonkosmetiikan meikkivoide - Boho Compact Foundation

NUDE

Jaaha kuulkaas, se olis taas ihme tapahtunut! Kuten ehkä olette huomanneet, en ole mikään luonnonkosmetiikan ekspertti, enkä juurikaan käytä luonnonkosmetiikan meikkejä. Ihonhoito siltä puolelta on enemmän tuttua, mutta nyt haluaisin tutkailla aluetta enemmän myös meikkien osalta.

En siis ole aiemmin löytänyt yhtäkään hyvää tai edes varteenotettavaa luonnonkosmetiikan meikkivoidetta. Nyt Luonnonkaunis-messujen bloggaajapussista tulikin todellinen yllättäjä, nimittäin Boho Compact Foundation -meikkivoide, johon olen nyt ihan todella tulisesti rakastunut.

Jonkinnäköisiä ennakkoluuloja mulla sitten vain on luonnonkosmetiikan meikkejä kohtaan ollut, koska en todellakaan odottanut, että jokin ekomeikki voisi olla näin ihana. Jo ensimmäisen levityskerran jälkeen vilkuilin itseäni auton peilistä vähän väliä ja kuskin paikalla ollut poikaystäväni kummasteli vierestä. Kerroin, että tämä yltiöpäinen peilailuni johtuu siitä, että kokeilin uutta meikkivoidetta, enkä nyt oikein vain voi uskoa silmiäni.

Boho Compact Foundation on siis kiinteä meikkivoide (aka meikkipuuteri), jonka itse ainakin tykkään eniten levittää tuolla Real Techniquesin Expert Face Brush -siveltimellä. Kuvailisin itse tuotetta oikein kermaisena ja aika öljyisenä meikkivoiteena, joka antaa iholle todellisen dewy-efektin. Eli siis älyttömän kuulaan ja kauniin. Meikkivoide on myös yllättävän peittävä, enkä esimerkiksi tarvitse tätä käyttäessäni silmieni alle ihan hirveästi enää peitevoidetta.

Eikä tämä kuulas ja heleä lopputulos ole mikään ihme, tuote on nimittäin öljypohjainen ja purnukka sisältää mm. auringonkukka-, aprikoosi- ja oliiviöljyä. Eli ihon rasvoittumisesta kärsiville en tätä suosittelisi, mutta kuivanaamoille etenkin näin talvisaikaan tuote on ihan täydellinen ja tuntuu jopa auttavan kuivuudesta kärsivää ihoa. Ja pienellä puuteroinnilla selviää meikkivoiteen kerääntymisestä silmänalusjuonteisiin.

Boho Cosmetics on ranskalainen luonnonkosmetiikkamerkki, joka lahjoittaa vuosittain 1% yrityksen liikevaihdosta luonnonsuojelulle <3 Sen tuotteitta on vältetty ylipakkaamista ja kaikki pakkaukset ovat kierrätettävissä. Merkki on mm. COSMEBIO- ja One Voice -sertifioitu.

Äkkinäisellä googletuksella löysin tuotteita ainakin Nudgen ja Ekolon verkkokaupoista, joissa molemmissa tämä (ilmeisesti merkin yksi best sellereistä) maksaa noin 16 e. Omani on siis sävy 02 Beige Clear. Muut jälleenmyyjät löydät täältä.

Muita tähän rakastuneita? :)

Kommentit

Martins (Ei varmistettu)

Mulla on kans toi sama..! Ja oon ihan samaa mieltä, allekirjoitan kaiken mitä kirjoitit! Mä käytin levitykseen Beautyblenderiä ja sekin toimi :) 02 on mulle vaan inasen liian "päivettynyt" sävy, pitäis käydä ostamassa se vaaleampi (toivon ainakin että sellainen on :D). Meillä Tampereella Bohoa saa Ruohonjuuresta :))

Erika Naakka
NUDE

No täytyy koklaa tota blenderiä kans! :)

NuppuT (Ei varmistettu)

Mulla on Bohon kiinteä mineraalipuuteri joka käy viimeistelyyn tai meikkipohjaksi myös rasvoittuvalle iholle, kannattaa tsekkaa myös Bohon luomivärit (40 sävyä) ja kynsilakat(48 sävyä) ja vielä aurinkopuuterit on mun suosikkeja.Boho on tosi ihana sarja, värit upeita ja hinta kohdallaan ja pahvipakkaukset kestää ihan saman verran kuin muovisetkin!

Erika Naakka
NUDE

Joo täytyy tsekkailla näitä enemmänkin! Kynsilakan sainki messuilta testiin :)

Norppaneiti (Ei varmistettu)

Oli pakko pistää tilaukseen tuo meikkivoide tilaukseen ja se saapuikin eilen illalla. Pääsin tänä aamuna ensimmäistä kertaa kokeilemaan. Käytin tosin blenderiä levitykseen (tuo sivellinkin löytyy, testaan sillä seuraavalla kerralla). Käytitkö jotain pohjustusvoidetta tms meikkivoiteen alla? Mitä tuotteita käytit koko meikin tekemiseen tuon meikkivoidepohjan kanssa? :-) Kiinnostaisi kovasti!

Deli (Ei varmistettu) https://luonnonkosmetiikkawithdeli.com/

Itseasiassa...kun rasvaihoinen lisää vaikka sen öljypohjaisen meikkivoiteen (aitoa luonnonkosmetiikkaa) meikkirepertuaariinsa, saattaapi iho jopa kohentua sillä yli-rasvainen iho on kosteusköyhä. Siltä yleensäkin puhdistusvaiheessa ryöstetään tärkeä tali. Joten tälläinen "meikkipuuteri" pidemmän päälle auttaa. Itselläni on kevyesti rasvoittuva iho ja tykkään niin paljon tästä meikkivoiteesta. Jopan tuhdimman voiteen esim. Skin Foodin päälle voin laittaa tämän. Ja pysyy hyvänä koko päivän! Vähän irtomaista viimeistelypuuteria päälle ensin isolla siveltimellä taputellen ja sitten voimakas painelu kostealla beauty blenderillä - niin johan on kaunis kuulas meikin pinta! Päivän mittaan kevyesti painelen meikin pintaa halvalla wc-paperilla....

Smettis (Ei varmistettu)

Ostin tämän sun suosituksesta ja tykkään tosi paljon! Käytätkö jotain primer tän alla tai mikä primer saattaisi toimia?

Kommentoi