Ihana luonnonkosmetiikan meikkivoide – Boho Compact Foundation

Jaaha kuulkaas, se olis taas ihme tapahtunut! Kuten ehkä olette huomanneet, en ole mikään luonnonkosmetiikan ekspertti, enkä juurikaan käytä luonnonkosmetiikan meikkejä. Ihonhoito siltä puolelta on enemmän tuttua, mutta nyt haluaisin tutkailla aluetta enemmän myös meikkien osalta.

En siis ole aiemmin löytänyt yhtäkään hyvää tai edes varteenotettavaa luonnonkosmetiikan meikkivoidetta. Nyt Luonnonkaunis-messujen bloggaajapussista tulikin todellinen yllättäjä, nimittäin Boho Compact Foundation -meikkivoide, johon olen nyt ihan todella tulisesti rakastunut.

boho compact foundation 2.jpg

boho compact foundation.jpg

Jonkinnäköisiä ennakkoluuloja mulla sitten vain on luonnonkosmetiikan meikkejä kohtaan ollut, koska en todellakaan odottanut, että jokin ekomeikki voisi olla näin ihana. Jo ensimmäisen levityskerran jälkeen vilkuilin itseäni auton peilistä vähän väliä ja kuskin paikalla ollut poikaystäväni kummasteli vierestä. Kerroin, että tämä yltiöpäinen peilailuni johtuu siitä, että kokeilin uutta meikkivoidetta, enkä nyt oikein vain voi uskoa silmiäni.

boho green revolution compact foundation 2.jpg

Boho Compact Foundation on siis kiinteä meikkivoide (aka meikkipuuteri), jonka itse ainakin tykkään eniten levittää tuolla Real Techniquesin Expert Face Brush -siveltimellä. Kuvailisin itse tuotetta oikein kermaisena ja aika öljyisenä meikkivoiteena, joka antaa iholle todellisen dewy-efektin. Eli siis älyttömän kuulaan ja kauniin. Meikkivoide on myös yllättävän peittävä, enkä esimerkiksi tarvitse tätä käyttäessäni silmieni alle ihan hirveästi enää peitevoidetta.

Eikä tämä kuulas ja heleä lopputulos ole mikään ihme, tuote on nimittäin öljypohjainen ja purnukka sisältää mm. auringonkukka-, aprikoosi- ja oliiviöljyä. Eli ihon rasvoittumisesta kärsiville en tätä suosittelisi, mutta kuivanaamoille etenkin näin talvisaikaan tuote on ihan täydellinen ja tuntuu jopa auttavan kuivuudesta kärsivää ihoa. Ja pienellä puuteroinnilla selviää meikkivoiteen kerääntymisestä silmänalusjuonteisiin.

boho green revolution compact foundation.jpg

Boho Cosmetics on ranskalainen luonnonkosmetiikkamerkki, joka lahjoittaa vuosittain 1% yrityksen liikevaihdosta luonnonsuojelulle <3 Sen tuotteitta on vältetty ylipakkaamista ja kaikki pakkaukset ovat kierrätettävissä. Merkki on mm. COSMEBIO- ja One Voice -sertifioitu.

Äkkinäisellä googletuksella löysin tuotteita ainakin Nudgen ja Ekolon verkkokaupoista, joissa molemmissa tämä (ilmeisesti merkin yksi best sellereistä) maksaa noin 16 e. Omani on siis sävy 02 Beige Clear. Muut jälleenmyyjät löydät täältä.

Muita tähän rakastuneita? 🙂

Kommentit (7)
  1. Ostin tämän sun suosituksesta ja tykkään tosi paljon! Käytätkö jotain primer tän alla tai mikä primer saattaisi toimia?

  2. Itseasiassa…kun rasvaihoinen lisää vaikka sen öljypohjaisen meikkivoiteen (aitoa luonnonkosmetiikkaa) meikkirepertuaariinsa, saattaapi iho jopa kohentua sillä yli-rasvainen iho on kosteusköyhä. Siltä yleensäkin puhdistusvaiheessa ryöstetään tärkeä tali. Joten tälläinen ”meikkipuuteri” pidemmän päälle auttaa. Itselläni on kevyesti rasvoittuva iho ja tykkään niin paljon tästä meikkivoiteesta. Jopan tuhdimman voiteen esim. Skin Foodin päälle voin laittaa tämän. Ja pysyy hyvänä koko päivän! Vähän irtomaista viimeistelypuuteria päälle ensin isolla siveltimellä taputellen ja sitten voimakas painelu kostealla beauty blenderillä – niin johan on kaunis kuulas meikin pinta! Päivän mittaan kevyesti painelen meikin pintaa halvalla wc-paperilla….

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *