Ihanat Too Faced Melted-huulivärit

Ennen Pariisin reissua kulutin tunteja selaillessani kuuluisien kauneustubettajien videoita Youtubessa. Yritin poimia niiltä tuoteidiksiä, jotka olisin voinut Sephorasta sitten kotiuttaa. Suomesta kun puuttuu vielä niin moni lempparimerkkini, että tällaisille Sephora-reissuille on pakko tehdä vähän pohjatyötä, ettei mikään must-tuote jää uupumaan 😉

Yksi moooonissa videoissa esiintyneistä uutuuksista oli Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick -huuliväri. Ne ovat keränneet nopeasti suuren määrän faneja, jotka kehuvat tuotteen pysyvyyttä ja ihanaa sävyvalikoimaa. Päätin kipaista Sephorassa nappaamassa näitä mukaan ja kotiin lähti sävyt Fuchsia, Candy ja Berry.

Vaikka nestemäiseltä huulituotteelta voisi odottaa tahmaista lopputulosta, ovat Melted-huulivärit todella kevyentuntuisia huulilla ja jossain vaiheessa huulipunan unohtaa huulilla olevan värin kokonaan! Ja punahan pysyi kuten oli luvattu, kauan. Vaikka kiilto ei jäänyt koko päiväksi, sävy pysyi selkeästi paikoillaan tuntikausia. Eikä huulet tuntuneet kuivahtavan värin alla ollenkaan. Tässä vielä kaikki ostamani komeat sävyt:

Lisäksi tuotteen monipuolisuus on mieleeni. Kokeilin nimittäin töpöttää tätä vain ihan häivähdyksen sormella huuliin ja sainkin myös ihan arkikäyttöön sopivan lopputuloksen. Pysyvän sellaisen, tietysti. Yksi miinus tuotteesta tuli kyllä mieleeni. Tuubin päässä oleva aplikaattorilla ei nimittäin ole maailman helpointa saada tarkkaa ja siistiä rajaa. Tavallisella huulipunalla olen tottunut piirtämään huulten rajat nopeasti, mutta tämän kanssa sai vähän keskittyä. Mutta uskon, että se on vain tottumiskysymys 🙂

Too Facedhan on merkki, jota ei (vielä) Suomen kamaralta löydy, mutta netistä voi näitäkin tuubeja onneksi tilata. Esimerkiksi paljon käyttämäni Beautybay.com myy Too Facedin tuotteita, jossa tosin on tällä hetkellä myynnissä vain kolme Melted-sävyä. Mutta jos innostut merkkiä testaamaan, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan sen kuuluisaa Chocolate Soleil aurinkopuuteria, joka on allekirjoittaneen ehdoton lemppari.

Muistathan, että Nude-blogi muuttaa 15.5. Lilyyn! Näillä pysyt mukana: BLOGLOVIN’ , Facebook.

Kommentit (4)
  1. Niiiin herkkuja! <3 Tahtoo kans 😛

  2. Makeup Revolutionin Lip Lava on noille täydellinen dupe. Ja 5kpl setin hinta on 15 euroa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *