Ihastuin ensimmäistä kertaa kasvoveteen – testissä Klairs Supple Preparation Facial Toner

Olen tainnut aiemminkin mainita, että en hirveästi perusta kasvovesistä. En ole koskaan huomannut moisen vaikuttavan ihoni kuntoon suuntaan tai toiseen, joten olen mieluusti jättänyt tämän yhden ylimääräisen stepin pois ihonhoitorutiinistani. Kunnes kokeilin vihdoin korealaista hypetettyä Klairs Supple Preparation Facial Toner* -kasvovettä.

Sain tämän Miian ihanan kauneusboksin mukana; se ei tosin ollut ensimmäinen kerta, kun tähän toneriin tutustuin. Olin saanut sen jo aiemmin jonkun tuotelähetyksen yhteydessä ja todennut taas muutaman kokeilukerran jälkeen, etteivät kasvovedet vain ole mun juttuni. Mutta hyvänen aika, mähän olin käyttänyt tätä ihan väärin!

Klairs Supple Preparation Facial Toner kasvovesi kokemuksia

Kasvoveteen kostutetulla vanulapulla pyyhkiminen ei nimittäin tehnyt mitään ihmeitä. Mutta, kun jostain luin, että tätä toneria voi taputella kämmenillä kasvoille, homma muuttui ihan päälaelleen. Tämähän toimii ja ai vitsi miten kuulas iho käytön jälkeen onkaan!

Olen nyt käyttänyt tätä aika usein iltaisin meikinpoiston jälkeen, mutta erityisesti, kun olen tehnyt itselleni vähän paremman meikin vaikka bileisiin. Töpöttelen tätä puhtaalle iholle kämmenilläni ensin yhden kerroksen, annan kuivahtaa ja vielä toisen kerroksen.. ja ehkä vielä kolmannenkin! Juotan ihoni ihanan kimmoisaksi ja ”dewyksi”, jonka jälkeen levitän vielä yhden kerroksen jotain seerumia ja päivävoidetta. Ja voihan vitsi, miten hyvä meikkipohja (ja ihan ihokin) tämän käytön jälkeen tuleekaan.

Klairs Supple Preparation Facial Toner ei oikeastaan muistuta kasvovettä, vaan se on enemmänkin geeli, joka kuitenkin humpsahtaa johonkin kuivan ihon sopuikoihin aika nopeasti. Selkeästi mun ihoni on lähes aina vettä vailla, joten tällaiset pH:ta tasoittavat ja kosteuttavat hyaluronihappoa sisältävät tuotteet ovat ihan must.

Ja Miiahan oli aivan innoissaan, että on saanut mutkin käyttämään kasvovettä. Kun kerroin, kuinka olen tähän rakastunut, hän vastasi: ”Jes! Mun työni on tehty.” 😀

Muita tähän ihastuneita? 🙂

kauneus iho
Kommentit (6)
 1. Hannelimaria
  17.7.2019, 11:37

  Mä vuosi sitten hurahdin korealaiseen ihonhoitoon ja en vois elää ilman tätä kyseistä tuotetta! Ihan paras kasvoille. Iho ollu niin hyvin kosteutettu.

  1. Jes, no kiva kuulla! 🙂

 2. Mun kasvohoitaja aikoinaan opetti mut käyttämään kasvovettä ja hyvä niin, ihoni kiittää. Häneltä sain myös hyvän vinkin, että laittaa kasvovettä suihkepulloon ja voi suoraan siitä suihkia kasvoille ja sitten halutessaan levitellä se myös käsin ihoon. Iho saa samalla hieronnan ja näin lähtee veri kiertämään.

  Tämän vinkin jälkeen tajusin myös, että vanulappuhan imee turhaan sitä tuotetta. Nyt saa kaiken tarvittavan ihoon.

  1. Joo vanulaput on ihan turhia tässä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *